Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
chris_barnes написа:axel.folu написа:Airbag-а свети заради пасажерската седалканещо ми е странна тази кола загледайте се във измервателя за моментен разход MPG в галони защо? кола от it имах но си беше L /100
Таблото е сбирток от 2 табла явно...Miles per gallon - очевидно за там където е правено това табло, мерната единица е мили => няма как километража да е в километри. От тук идва момента - ако някой е тръгнал да прави такива калами, какво друго може да се крие...
Точно така келешарска работа човек трябва да е наблюдателен

nrogchev написа:Пичове, някакви мнения за този вариант http://www.cars.bg/c60835 , на мен ми изглежда добре на първо четене.
талисман на Манчестер

bmw20009 написа:nrogchev написа:Пичове, някакви мнения за този вариант http://www.cars.bg/c60835 , на мен ми изглежда добре на първо четене.
талисман на Манчестер
Загледай боята в двигателния отсек и на снимката със отворени врати и въобще купето има разминаване със цвета май
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
axel.folu написа:bmw20009 написа:nrogchev написа:Пичове, някакви мнения за този вариант http://www.cars.bg/c60835 , на мен ми изглежда добре на първо четене.
талисман на Манчестер
Загледай боята в двигателния отсек и на снимката със отворени врати и въобще купето има разминаване със цвета май
Колата е на мой съсед...кара си я вече сигурно 4та година,дали има проблеми или не - нямам идея,бивша англичанка е,капак е отлят по CSL-ски и е направен много добре.
Това за разминаването на цвета - вие сериозни ли сте ?!Почвате да търсите под вола теле - ами я си представи,че не са еднакви след 16 години...

Явно само музейни експонати карате всичките....

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
е не то принципно от завода коша на мотора е по-различен цвят от този на останалата част от купето..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В коша няма металик и лак, при някои цветове се получава голяма разлика.
Never mistake motion for action...
- nrogchev
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i 99'
- Мечтае да кара: E63
С това обръщане на дирекцията съм чувал, че имало ядове по-късно 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nrogchev написа:С това обръщане на дирекцията съм чувал, че имало ядове по-късно
да, няма каране и волана иска да се връща обратно на оригиналното място
грешки по колата, електроника си е**** майката, не си е работа
по-добре не се занимавайте с обръщани коли

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Аз не виждам лошо от това да е обърната колата от човек който разбира аз лично планирам да закупя десняк и да го обърна е46, иначе тази кола може да се провери като се отиде на място
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
axel.folu написа:Аз не виждам лошо от това да е обърната колата от човек който разбира аз лично планирам да закупя десняк и да го обърна е46, иначе тази кола може да се провери като се отиде на място
А с регистрацията какво ще правиш?
gotti88 написа:axel.folu написа:Аз не виждам лошо от това да е обърната колата от човек който разбира аз лично планирам да закупя десняк и да го обърна е46, иначе тази кола може да се провери като се отиде на място
Как какво ще правя ще си я регистрирам и

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
axel.folu написа:gotti88 написа:axel.folu написа:Аз не виждам лошо от това да е обърната колата от човек който разбира аз лично планирам да закупя десняк и да го обърна е46, иначе тази кола може да се провери като се отиде на място
Как какво ще правя ще си я регистрирам и
И аз това се чудя, вече не е ли забранено регистрирането на коли с обратна дирекция ?
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Здравейте.
Изпадна ми едно седанче 320д 2004г от чужбина, този модел предлага ли се с 5 скорости, казаха ми че са 6 ама от снимката ми се струват 5. Също така от снимката темпомат вижда ли се или няма как да се прецени. Идеята е че нямам много информация и въпроса е дали я искам, и от снимки няма изобилие. Предполагам бутона до пепелника е DSC
Мерси
Изпадна ми едно седанче 320д 2004г от чужбина, този модел предлага ли се с 5 скорости, казаха ми че са 6 ама от снимката ми се струват 5. Също така от снимката темпомат вижда ли се или няма как да се прецени. Идеята е че нямам много информация и въпроса е дали я искам, и от снимки няма изобилие. Предполагам бутона до пепелника е DSC
Мерси
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Slu4ainiK написа:Здравейте.
Мерси
Темпомат има, (десните копчета на волана). За другите работи не мисля че така по снимка може да се види.