Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
то се вижда че е челняк (не че е кой знае какво, ударена - направена) ... аирбега на таблото е гърмял, лупите на фаровете..
но към списъка на есктри освен изброените има 4х ел.стъкла, борд компютър, фарове за мъгла, парктроник, лети джанти.. има и 46-ци без тия работи
най-вече не е тормозена
но към списъка на есктри освен изброените има 4х ел.стъкла, борд компютър, фарове за мъгла, парктроник, лети джанти.. има и 46-ци без тия работи

най-вече не е тормозена

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Най-нормално Е46 с прилични екстри. 80% от е46ците са с подобно оборудване. НО този мотор лично аз доста се разочаровах от него. Докато си търсех купе точно с Н42 се нагледах на какви ли не кошници с точно с него. Едни пушеха, други имаха вибрации като на стар дизел, трети тракаха отпред като трактори, други като се запалеха и са студени издаваха странни звуци и то не от горната част на мотора. И така над 10-12бр. и се хванах за главата и напълно се отказах... и не гледах най-евтините екземпляри. А пък с газов инжекцион като знам колко е капризен мотора, то си представям какво ще е. Иначе добре върви, хубав разход дава, но страда от какво ли не....

axel.folu написа:Колеги горе долу каква цена излизат частите и обръщането на 46ца
Бях гледал някъде обява за 1500лв ама нещо не мога да я намеря сега

..Bayerische Motoren Werke..

Благодаря казаха ми вече а някой който ги обръща добре да препоръчате
Колеги, споделете по някое мнение за тази обява. Изглежда добре, а и има приличните екстри- подгрев,шибидах, сензор за дъжд и хубавите гуми разбира се.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=98at97
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=98at97
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Това което аз виждам е, че лайсните може да не са оригиналните. Не съм виждал тъмносиви на кола преди фейса (може и да бъркам). Забележи също, че само конзолата на скоростния лост е облечена с фолио. Друго - няма задни ел стъкла, с волан тип "тенджера" е...салона изглежда изморен. Съвета ми е, ако ти харесва иди я виж на място.

- nrogchev
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i 99'
- Мечтае да кара: E63
Значи отидох да видя колата на място и споделям впечатленията си. Който я е карал тази кола е престъпник! Беше наистина в потресаващо състояние, интериорът нямаше здрава част по него, цялото табло беше в драскотини
, нямам идея от какво са се получили. Можех да пъхна пръста си под панела на ел. стъклата, предпазните мрежи на тонколоните бяха потрошени, кожата на скоростния лост разкъсана, на еърбега имаше нещо като бабунка с големината на 1 лев... Екстериорът, също доста зле, имаше яко ръжда и по четирите калника, което от скромните ми проучвания може да означава някакъв вид удар, задиране и др. Задният десен калник беше застърган. След 10 мин. оглед, просто му казах, че не ми харесва и си тръгнах, най-странното е че 1 час по късно, старата обява в mobile.bg беше изтрита и беше пусната нова обява с 200 лв. по-скъпа
Та мисълта ми е, не се подлъгвайте по внимателно подбраните снимки!! Това е въпросната вече нова обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=98pr9z

Та мисълта ми е, не се подлъгвайте по внимателно подбраните снимки!! Това е въпросната вече нова обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=98pr9z
Airbag-а свети заради пасажерската седалка
нещо ми е странна тази кола загледайте се във измервателя за моментен разход MPG в галони защо? кола от it имах но си беше L /100

- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, Колеги! Някой от Бургас с повечко свободно време, който би могъл да погледне това комби: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=98r49s ? Нещо колата на съпругата взе да идва тясна, та разсъждавам по въпроса
Благодаря предварително на отзовалите се и ако се стигне до сделка, ще почерпя обезателно
!

Здравейте, някой знае ли нещо за тази ?
http://www.mobile.bg/11424753438225373
Дали си струва да се оправя ?
(не ми е проблем, че е без прехвърляне)
http://www.mobile.bg/11424753438225373
Дали си струва да се оправя ?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BaDxBoY написа:....
Може да се окаже доста голям проблем.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Добре де, то е ясно че всеки си знае парите, ама то това не прилича на БМВ. За 3000 лева, не знам какво очаквате да купите!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ka4i написа:Добре де, то е ясно че всеки си знае парите, ама то това не прилича на БМВ. За 3000 лева, не знам какво очаквате да купите!!!
Как какво..Яко БМВ да чупим стойки на светофарите,да караме на ръба щото всички са рацери..
Тея вече са по толкова бе,кви са тея 6,7,8,9,10к за Е46,че тя е по-масова от гоуфо вече...

Много ги мислите..оставете хората да си блъскат главата,ясно е че на 20човека един ще даде пари за нешо хубаво и после,ще го сочат че се е мабутал а те взели за 2к3к по ефтино и мноо яко
Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
По добре да си вземе от англия ще е читаво в пъти!
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
axel.folu написа:Airbag-а свети заради пасажерската седалканещо ми е странна тази кола загледайте се във измервателя за моментен разход MPG в галони защо? кола от it имах но си беше L /100
Таблото е сбирток от 2 табла явно...Miles per gallon - очевидно за там където е правено това табло, мерната единица е мили => няма как километража да е в километри. От тук идва момента - ако някой е тръгнал да прави такива калами, какво друго може да се крие...