Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
boqn92 написа:Наистина и на мен ми стана интересно какъв човек ще ходи да си купува нов внос БМВ 330цд за айте 13х да я регистрира + все ще има нещо да прави по него и то излиза 16500+лв .е както е казал колегата една М3 ка за 20х лв и ще имаш респект.
и това М3 няма му смениш масло, филтри, ремъче, верига, лагери, дискове, накладки и т.н. сигурно..

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
А бе момчета, не си изживявайте така мечтите с М-ки, защото никога не сте имали М-ка (каквато и да е) явно. И като събере още 5к лв за М какво ще стане....ще налее още 10к в нея и всяка част ще му е по 1000лв. Вземете се малко в ръце, М не е за всеки и НЕ е кола за всеки ден. От къде знам ли....ами от личен опит 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
mad_presley написа:А бе момчета, не си изживявайте така мечтите с М-ки, защото никога не сте имали М-ка (каквато и да е) явно. И като събере още 5к лв за М какво ще стане....ще налее още 10к в нея и всяка част ще му е по 1000лв. Вземете се малко в ръце, М не е за всеки и НЕ е кола за всеки ден. От къде знам ли....ами от личен опит
Само за едно не си прав.

- nrogchev
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i 99'
- Мечтае да кара: E63
Пичове, някакви мнения за този вариант http://www.cars.bg/c60835 , на мен ми изглежда добре на първо четене.
Да,това,че ти имаш Мка ,обаче ти е скъпа да я поддържаш и караш всеки ден си е твой проблем и не значи,че и за другите е така.И 2ро от къде знаеш кой какво е имал и има?? Да,факт е,че частите на М са с тройни цени спрямо обикновената 3та серия и рядко се намират 2ра употреба както за останалите модели,но все пак говорим,че ще се купува 330д за 15 бона и затова дадох тая съпоставка ,че е по-добре още 5 и да се вземе м3,не виждам къде е изхвърлянето и мечтите? Ще се дадът още 5 от заплануваното и поддръжката ще е по-скъпа,но ще е с класи отгоре.Какво толкова нереално има.Не съм казал, на някой с 5 лева в джоба да си продаде нивите или апартамента,за да се изхвърли като комлексар за м3 и после да стои пред блока колата като паметник.
Atanas328 написа:Да,това,че ти имаш Мка ,обаче ти е скъпа да я поддържаш и караш всеки ден си е твой проблем и не значи,че и за другите е така.И 2ро от къде знаеш кой какво е имал и има?? Да,факт е,че частите на М са с тройни цени спрямо обикновената 3та серия и рядко се намират 2ра употреба както за останалите модели,но все пак говорим,че ще се купува 330д за 15 бона и затова дадох тая съпоставка ,че е по-добре още 5 и да се вземе м3,не виждам къде е изхвърлянето и мечтите? Ще се дадът още 5 от заплануваното и поддръжката ще е по-скъпа,но ще е с класи отгоре.Какво толкова нереално има.Не съм казал, на някой с 5 лева в джоба да си продаде нивите или апартамента,за да се изхвърли като комлексар за м3 и после да стои пред блока колата като паметник.
Колегата най-вероятно иска да каже, че щом се търси дизел ще се кара малко или много повече и ще е ежедневна кола. А и един вид се смята икономия от горивото на дизела, при М-ката от където и да я погледнеш не съществува икономия

..Bayerische Motoren Werke..

- Bavarcho
- Пантерчо
-
викаш ако имаше лагери втора употреба защо не? 
не че днеска не продадох банани за веригата на има няма 20 години, ама нови са скъпи

не че днеска не продадох банани за веригата на има няма 20 години, ама нови са скъпи

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarcho написа:викаш ако имаше лагери втора употреба защо не?
кажи честно, съвест нямаш ли?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
vicho написа:Bavarcho написа:викаш ако имаше лагери втора употреба защо не?
кажи честно, съвест нямаш ли?!
е колега от форума, може ли да му откажеш

- goshy
- Потребител
-
- Кара: BMW E63 635d++
Здравейте, колеги! Обмислил съм покупка на е46 с бензинов 6-цилиндров мотор. Искам да ви попитам кой е най-удачният вариант? Засега съм се спрял на 28и купе - http://www.cars.bg/c1019139 . Някой може ли да изкаже мнение за тази, дали я е гледал или колата е от форума? Благодаря предварително! 

Мърка, пуши и ръмжи.. -Нафта ми сипи!
goshy написа:Здравейте, колеги! Обмислил съм покупка на е46 с бензинов 6-цилиндров мотор. Искам да ви попитам кой е най-удачният вариант? Засега съм се спрял на 28и купе - http://www.cars.bg/c1019139 . Някой може ли да изкаже мнение за тази, дали я е гледал или колата е от форума? Благодаря предварително!
Мотора който си избрал е супер, но точно тази се продава от много време. Не си спомням каква е причината, понеже и тук беше обсъждана доста пъти

..Bayerische Motoren Werke..

Здравейте, някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/11421040795342247
Почна от 3400 преди бая време, падна на 3200, после на 3100, после на 3000 и сега на 2900. Не вярвам толкова време да не са я лапнали за тези пари ?
Почна от 3400 преди бая време, падна на 3200, после на 3100, после на 3000 и сега на 2900. Не вярвам толкова време да не са я лапнали за тези пари ?
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Воланът видя ли на какво положение е? Няма клима а е от Италия?!? 

С много любов към децата!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
"отлично състояние" -ахахахахахха
ама реално тая кола струва 2 бона
и то ако се преебе някой
аз не бих!
ама реално тая кола струва 2 бона

аз не бих!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
BaDxBoY написа:Здравейте, някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/11421040795342247
За щастие повечето хора искат да карат кола БМВ а не само две емблеми БМВ. Вярно е че има доста спорове какво точно да се разбира под БМВ. По-горе в темата го има обсъждан този въпрос по отношение на "голите" БМВ-та.Така че може да не са я лапнали,само защото един Опел за тези пари ще предложи повече от колкото едно такова БМВ.