Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Хубава
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
И аз съм на това мнение - добър екземпляр . На едно мнение сме доста колеги 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Bobi_IP написа:Задължително ще се газифицира. Прекалено много километри въртя годишно(над 40к)
Имам колега, който има Е60 със стария мотор - 231 коня. Струва ми се малко муден за мощността си и за това и аз съм се насочил към този с 258к.с.
Но пъ няма никакви ядове с газта.
Щом искаш задължително газ съветвам те да се насочиш към първата версия m54b30 - 231кс.
Стар, здрав, с достатъчна мощност и за тази 5ца и се газифицира лесно.
Задължително се ползват дълги щуцери, избираш си хубава система (Романо напр.)
Карах една година 5ца с такъв мотор, харчеше 12-13/100 газ/извънградско 120-140 скорост.
Следващите мотори са с валветроници (старият е с ваноси) и е по-особено и са още по-малко хората, които могат
да го газифицират успешно (това е причината да си карам на бенз. още)
- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
здравеите колеги насочил съм се към този модел http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... asrc=st|as можете ли да ми кажете кои са слабите им места и дали за тези пари ще е читаво
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега ти ое Е90 скочи на Е60 и то от по-проблемните години, тя е почти двойно по-скъпа за поддръжка от предишните, които гледаше, а сам си каза, че няма да ти стигнат парите. Иначе тая специално, която си показал е сигурно над 500-600к км, седалката е протрита до бяло, волана скрит, ауспуха черен т.е. ДПФ-а отдавна е предал богу дух.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Вчера докато си карах на таблото ми светна 2 пъти ключ задраскан с наклонена черта и после нищо.
Ключа е като този от снимката,но задраскан с наклонена черта (/). Какво може да означава?
Ключа е като този от снимката,но задраскан с наклонена черта (/). Какво може да означава?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
BorislavB написа:Вчера докато си карах на таблото ми светна 2 пъти ключ задраскан с наклонена черта и после нищо.
Батерията на ключа иска зареждане или смяна...виж в idrive менюто,ще ти изпиша какво иска
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BorislavB
- ентусиаст
-
Gqbriel написа:BorislavB написа:Вчера докато си карах на таблото ми светна 2 пъти ключ задраскан с наклонена черта и после нищо.
Батерията на ключа иска зареждане или смяна...виж в idrive менюто,ще ти изпиша какво иска
Гледах в iDrive-a няма нищо записано. Само да повторя,че на мен ми изкарва задраскан ключ,като този от снимката която съм дал. Без батерията,само задраскан ключ.
EDIT: ако се нуждае от зарежда, как става?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
Taruno написа:Колега ти ое Е90 скочи на Е60 и то от по-проблемните години, тя е почти двойно по-скъпа за поддръжка от предишните, които гледаше, а сам си каза, че няма да ти стигнат парите. Иначе тая специално, която си показал е сигурно над 500-600к км, седалката е протрита до бяло, волана скрит, ауспуха черен т.е. ДПФ-а отдавна е предал богу дух.
колега сега да уточня,тея 7 евро са само за автомобил а за подръжката имам вазможност всеки месец да сменям турбо и помпа

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Не видях дали тази обява е коментирана, но все пак - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416654446127394&slink=96v70j ?
Седи от много време, единствено воланът не е оригиналния, но пък е в добро състояние.
И като цяло колата ми изглежда доста добра, но цената е подозрително ниска..
Седи от много време, единствено воланът не е оригиналния, но пък е в добро състояние.
- BorislavB
- ентусиаст
-
memorex написа:Remote control malfunctioning or, in cars with CA not detected
ще може ли да ми обясниш какво точно означава това,че нещо не мога да си го преведа. днес пак ми изписа 2 пъти грешката...

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
datchko написа:Не видях дали тази обява е коментирана, но все пак - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416654446127394&slink=96v70j ?
Какъв ли е ПОДВОДНИЯ! камък

BorislavB написа:memorex написа:Remote control malfunctioning or, in cars with CA not detected
ще може ли да ми обясниш какво точно означава това,че нещо не мога да си го преведа. днес пак ми изписа 2 пъти грешката...
Ами какво да ти обясня колега .Предполатам си с ромбоидния ключ.Не казваш колко ключа имаш и дали с всичките го има проблема.Може да е от батерията или елект ониката на ключа,може да е от антенния модул или клеморед и т.н.Ако отидеш на ключар май по-бързо ще решиш проблема.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Taruno написа:datchko написа:Не видях дали тази обява е коментирана, но все пак - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416654446127394&slink=96v70j ?
Какъв ли е ПОДВОДНИЯ! камъктая кола на части струва повече
Според мен реална цена ако има някои забележки(някой модул или нещо подобно). Като търсех преди близо година и бях харесал една такава същата ама седан за 15 500лв. Имаше проблем с датчика за волана+ навигацията прекъсваше(всеки знае защо) + дискове и накладки за смяна.