Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Vanqu1sh » 21 Мар 2015, 22:06

Ето ви пример как изглежда човек на 4%. Казва се Хелмут Стребл
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 21 Мар 2015, 22:56

http://www.sportal.bg/news.php?news=538705
набор ми е, бог да го прости! хора, пазете се!

спортът много дава, но и много взема. често съм говорил за 7те дедови закона, които са основоположни принципи. за да има прогрес трябва да бъдат спазвани 2ри - overcompensation и 3ти overload principle. в дълготраен аспект спазването им води до щети. най-вече, когато се преустанови спортната дейност. доколкото ми е известно, се стига до втвърдяване на кръвоносните съдове.

повечето сте млади лъвчета, призивът ми е да влагате мисъл.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Мар 2015, 23:08

acho.rs написа:
In_Memoriam написа:Така е по принцип, но 5% нещо много ниско и труднопостижимо. Иначе да, стремя се да кача още 2-3 чисти кг.

Вие нали не приемате за достоверни тези "уреди" за измерване :mhihi:
Да, може би могат да покажат прогрес и това доколко се променяш, но при 5% мазнини чисто и просто ... ще умреш ;) Културисти на състезания са над 5%

Не вярвам, но в случая бих се съгласил като правя сравнения със снимки в нета.

kulov написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=538705
набор ми е, бог да го прости! хора, пазете се!

спортът много дава, но и много взема. често съм говорил за 7те дедови закона, които са основоположни принципи. за да има прогрес трябва да бъдат спазвани 2ри - overcompensation и 3ти overload principle. в дълготраен аспект спазването им води до щети. най-вече, когато се преустанови спортната дейност. доколкото ми е известно, се стига до втвърдяване на кръвоносните съдове.

повечето сте млади лъвчета, призивът ми е да влагате мисъл.

Жалко за момчето... участието за златен медал от 2004-та го помня все едно беше вчера.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Мар 2015, 11:26

:OT: 10 години без златем медал от олимпиада... Кажете ми сега, че някой не саботира отбота отвътре.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 23 Мар 2015, 13:40

Привет колега,

Погледни какво се предлага в България от Мизуно (sls-a с/у парадайс). Имат страхотни постижения в комфорт и здравина.

hotride написа:Здравейте, дайте пример за изпитани маратонки за бягане, че времето се пооправя вече и ще започвам тичане. Миналата година тичах с едни пуми, но са с тънка подметка и не са удобни за бягане. По нет-а препоръчват по-дебели подметки, а като марка Асикс. :help:
Взех да пия Amino 2700 на Universal, ако някой мисли да взима да знае, че хаповете са огромни и трудно преглъщаеми, :kuku: по-големи хапове досега не бях виждал. Поздрави!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 23 Мар 2015, 14:34

Бързина, издръжливост, сила!!! От 01:38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 23 Мар 2015, 16:14

Здравейте колеги,
първо да отбележа, че съм аматьор по темата и въпросът ми сигурно ще ви стори елемнтарен, но изчетох доста от темата и виждам, че има доста компетентни колеги, които могат да ми помогнат.
При мен казусът е, че доста съм наддал на корема и паласките. Не съм от най-редовно спортуващите и никога нищо като добавки(може би не е точния термин)не съм пил. Дори и л-карнитин или каквото и да било. Може ли да дадете съвет за добър тренировъчен режим и разни добавки, които засилват ефекта.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 23 Мар 2015, 17:22

Koliu написа:Здравейте колеги,
първо да отбележа, че съм аматьор по темата и въпросът ми сигурно ще ви стори елемнтарен, но изчетох доста от темата и виждам, че има доста компетентни колеги, които могат да ми помогнат.
При мен казусът е, че доста съм наддал на корема и паласките. Не съм от най-редовно спортуващите и никога нищо като добавки(може би не е точния термин)не съм пил. Дори и л-карнитин или каквото и да било. Може ли да дадете съвет за добър тренировъчен режим и разни добавки, които засилват ефекта.

Витамини, протеинче, аминокиселини, и като схванеш упражненията като техника и т.н. малко креатин може да си вземеш. За корема и паласките си трябва кардио и евентуално фет бърнър. Програми в нет-а бол, идеята е да си намериш собствена, защото всичко е строго индивидуално. Другия вариант ти е да ходиш при професионален треньор, но аз мисля, че за любителско трениране не ти е нужен. Поздрави! :yes:

Vanqu1sh, тоя е изрод, но и бая ефекти има в самия клип вкарани, както и доста химия :bchug: Онзи ден му гледах профила в Ютуб... луд е :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Мар 2015, 10:02

Не си задаваш коректно въпроса - искаш да свалиш паласките или да ходишщ сериозно на фитнес? Ако е първото - намаляваш калориите, не ядеш боклуци, правиш кардио тренировки поне 3-4 пъти седмично, фетбърнърите са опционални. Ако искаш да тренираш вече е съвсем друг въпрос и тук няма кой да ти направи смислена програма - или много четене и проби, или треньор. Ако никога през живота си не си спортувал нищо и нямаш двигателна култура, аз лично ти препоръчвам второто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Мар 2015, 11:50

Leon написа:тук няма кой да ти направи смислена програма

верно ли? :mhihi:

Изображение

нека не се приема като реклама. изкарвам си хляба по друг начин, а относно спорта, от време на време помагам на приятели и познати. както и тук у форума от дъжд на вятър.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 24 Мар 2015, 15:27

kulov написа:
Leon написа:тук няма кой да ти направи смислена програма

верно ли? :mhihi:

Изображение

нека не се приема като реклама. изкарвам си хляба по друг начин, а относно спорта, от време на време помагам на приятели и познати. както и тук у форума от дъжд на вятър.

Имах предвид, че няма кой да му пусне програма в темата, а не че няма хора. За изготвяне на програма трябва изходна информация, цели и т.н. Твоите услуги и аз мисля да ги ползвам като ми узрее момента. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Мар 2015, 16:59

така си е, нещата не се дават наготово в калъп - нарушава се 1вият от 7те дедови :mhihi:
единствено при начинаещите нещата са сходни, който и да е от протоколите върши работа.
след това подходът за всеки е индивидуален и лично аз не се наемам да давам акъл преди да съм поговорил 15-20 минути с човека.
хубав ден на всички.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 24 Мар 2015, 21:00

Leon написа:

Не си задаваш коректно въпроса - искаш да свалиш паласките или да ходишщ сериозно на фитнес? Ако е първото - намаляваш калориите, не ядеш боклуци, правиш кардио тренировки поне 3-4 пъти седмично, фетбърнърите са опционални. Ако искаш да тренираш вече е съвсем друг въпрос и тук няма кой да ти направи смислена програма - или много четене и проби, или треньор. Ако никога през живота си не си спортувал нищо и нямаш двигателна култура, аз лично ти препоръчвам второто.

Първото е :lol:
И определено внимавам какво ям, но и много ме мързи да тренирам и търся компетентно мнение за разни л-карнитин или подобно, което да подобри ефекта от малкото ми тренировки8-)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 24 Мар 2015, 21:37

Пичове нали не е проблем, да смесвам бцаа-тата с протеина, че като ги пия отделно имат доста натрапчив вкус.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 25 Мар 2015, 11:22

Принципно не е проблем,но в доста протеини има добавено ВСАА, та чети етикета да не ходи зян :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата