Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Taruno написа:jorev84@abv.bg написа:Taruno написа:Последната е снимана тарикатски на 204 ама ще да е друг път с тези екстри за тези пари - в Германия също важи правило, долна граница много км. Очевидно е избягвал да се снима седлката + ауспуха , за съжаление от трите само сивата изглежда реалистична и пак там също въртят вече км стабилно и трябва да се внимава, защото ги пуска на по 200-250 (на тях това им изглежда малко, а на нас 163к)
до колкото последно четох тук е подсъдимо вече манипулирането на км заради аферата ADAC,а според теп да се преорентирам ли защото повече от 7000евр не мога да отделя за автомобил,също гледам и 120д но съм 180см и 123кги не знам дали ще ми е удобна на дълъг път
Колега та то имаш едни 2000 лв от самото начало за регистрация каско еко такси и от там - смяна на масла и филтри около 250 лв, ако вземеш автомат на 200+ км трябва да смениш и на скоростите 450-600 лв. и това е самото начало дето ако не ги направиш тези неща е тъпо и поемаш излишни рискове. Като се купува "премиум" кола е хубаво едни 3-4 хил. да си имаш резерва особено ако смяташ, че ще купиш автомобил от долната граница. Колите са здрави примерно на моята на 40 хил км дето ги навъртях тази година имам МАП сензор дето сам си го счупих и ремонт на два скъсани кабела до ДПФ-а дето просто се бяха понапекли и се бяха прекъснали, но купих certified preowned автомобил ама цената беше много нагоре от долната граница, имам познати с такива тройки пак дето се зане на какви км са и като цяло никой няма особени драми, но като се купи автомобил от зоната на здрача дето я е на 250 я е на 600-700к тогава може да стане много солено.
7000 евро бих взел някоя проверена Е46 от последните и едни 2 хил евро резерва и знам, че ще остана щастлив.
аз ще я регистрирам тук в де имах впредвид тея пари са за колата само отделил съм и за другото,а за единичката нищо не казвате
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
jorev84@abv.bg написа: но съм 180см и 123кги не знам дали ще ми е удобна на дълъг път
Колега ти не си за 3ка[/quote]
а какво да търся[/quote]
Мисля, че ще ти бъде тясна, а освен това ще имаш проблем с качване/слизане.
Сядал ли си изобщо в тройка, шофирал ли си пробно?
По-скоро е39, е60
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Taruno написа:7000 евро бих взел някоя проверена Е46 от последните и едни 2 хил евро резерва и знам, че ще остана щастлив.

все вярвам, че има болни мозъци, ама ми затвърди мнението

евала!

имаш бира от мене на събора

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
vvasilev1 написа:jorev84@abv.bg написа: но съм 180см и 123кги не знам дали ще ми е удобна на дълъг път
Колега ти не си за 3ка
а какво да търся[/quote]
По-скоро е39, е60[/quote]
да шофирал съм но беше 97г 318и беше удобна, с двете ръце съм за моделите които изброи но данакън ще ми е едно 480евро а застрановката 1400евро а на троиката данъкът ми е 308 евро и застраховка 700 евро по поносимо е петата серия е мн добра но тук ще ми излезе мн солено
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
С този бюджет можеш да вземеш хубава кола само ако е с малък бензинов мотор без екстри и пак е съмнително. По-добре си вземи една хубава, гледана Е46, обслужи я и ще ти останат пари за море или друга глезотия 

Never mistake motion for action...
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
jorev84@abv.bg написа:vvasilev1 написа:jorev84@abv.bg написа: но съм 180см и 123кги не знам дали ще ми е удобна на дълъг път
Колега ти не си за 3ка
а какво да търся
По-скоро е39, е60[/quote]
да шофирал съм но беше 97г 318и беше удобна, с двете ръце съм за моделите които изброи но данакън ще ми е едно 480евро а застрановката 1400евро а на троиката данъкът ми е 308 евро и застраховка 700 евро по поносимо е петата серия е мн добра но тук ще ми излезе мн солено[/quote]
Тоест не си шофирал това което търсиш. Най добре покарай поне 3-4 пъти да видиш как ще се чувстваш. В единица не съм се качвал никога, но ми изглежда много малка.
Аз съм 185 см и близо 100 кг и мога да ти кажа че тройката ми е супер за дълъг път

- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
Leon написа:С този бюджет можеш да вземеш хубава кола само ако е с малък бензинов мотор без екстри и пак е съмнително. По-добре си вземи една хубава, гледана Е46, обслужи я и ще ти останат пари за море или друга глезотия
маи така ще стане
Относно това, че си карал 3ка е36, изобщо не е фактор, защото например отпред Е90 е по-тясна от Е46 купе. Рекарото също е по-тясно от на Е46 купе, което ще е проблем за човек със широк гръб. Най-добре първо седни и виж като пространство как ще ти е и тогава си прецени дали е за теб.
- jorev84@abv.bg
- Потребител
-
благодаря колеги ще се преорентирам към Е46 но поне ще гледам да е с автоматични скорости
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
до миналата седмица карах Е90 с рекаро, сега съм на Е46 обикновени седалки. Сега все едно седя на пейката пред блока
...по-малко ме обгръща и в завои е по-зле, но пък тези обикновените са ми много удобни за качване/слизане и за кратки шофирания в града 

(h)aman написа:Относно това, че си карал 3ка е36, изобщо не е фактор, защото например отпред Е90 е по-тясна от Е46 купе. Рекарото също е по-тясно от на Е46 купе, което ще е проблем за човек със широк гръб. Най-добре първо седни и виж като пространство как ще ти е и тогава си прецени дали е за теб.
- frenchi03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw F30 340i
- Мечтае да кара: GT3
Здравеите Bmw фенове, нов съм на този форум,но от доста години съм в E90 Usa форума и карам основно Bmw.
От известно време търся 330i LCI M pack, за жалост стария N52 е спрян и се налага да се примиря с N53 колкото и да не ми се иска да приема шумните инжеkтори,бобините които се скапват системно и проблемите с помпата
Случаино попаднах на тази обява,но не живея в Бг и ми е интересно дали някои от вас е ходил на оглед.
Колата е немска и е внесена преди 2-3 год в бг по Вин е края на 2008 но ми се иска да имам мнение от човек които я е виждал на живо
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96ditq
Много ви благодаря
От известно време търся 330i LCI M pack, за жалост стария N52 е спрян и се налага да се примиря с N53 колкото и да не ми се иска да приема шумните инжеkтори,бобините които се скапват системно и проблемите с помпата

Случаино попаднах на тази обява,но не живея в Бг и ми е интересно дали някои от вас е ходил на оглед.
Колата е немска и е внесена преди 2-3 год в бг по Вин е края на 2008 но ми се иска да имам мнение от човек които я е виждал на живо
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96ditq
Много ви благодаря
Здравейте,колеги
Може ли мнение за тази кола ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96gk65

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96gk65
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
много малко снимки и то такива на които не се виждат детайли. Отвътре само една снимка.... някакви опити за тунинг .....а всъщност кое точно е ''м-пак''?
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
Колеги мнения за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96jjxt . Като гледам януари 2010г. направо да си смятам 2009г.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Ако си си направил труда да разбереш за този двигател трябва да си наясно, че 2009та е едно а 2010та е съвсем друго животно, трябва да се разбере производствената дата, защото преди 2010-та имаш едни 2000 лв ремонт веднага щом я вземеш.