Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
nick87 написа:Колеги, кажете нещо за тази. Изглежда много добре, явно колегата доста си е играл по нея. Мисля да ходя да я гледам тези дни, кажете ми да се разкарвам ли, че Варна ми е далече...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=95f5p3
Ако не те притеснява че е англичанка наистина изглежда добре.
Gameon_BG написа:nick87 написа:Колеги, кажете нещо за тази. Изглежда много добре, явно колегата доста си е играл по нея. Мисля да ходя да я гледам тези дни, кажете ми да се разкарвам ли, че Варна ми е далече...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=95f5p3
Ако не те притеснява че е англичанка наистина изглежда добре.
Ще поумувам още малко, благодаря за съвета, колега!
- Borqn_Bogdanov
- Потребител
-
Здравейте колеги
Насочил съм се към http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11425710326029347&slink=964kgu купе и бих искал да чуя отзиви и съвети относно какво да гледам при огледа.
Насочил съм се към http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11425710326029347&slink=964kgu купе и бих искал да чуя отзиви и съвети относно какво да гледам при огледа.
Здравейте на всички,
реших да се завърна в "бащината къща" с Е46. Преди години се радвах много на Е30 318is - голям кеф беше. Сега кефа не чак такъв с една Алфа. Както и да е.
Та искам да попитам относно Е46 какъв бензинов двигател да избера, подходящ за газифициране? Много ми се иска да покарам шестак 320. Разправят , че било забавно
.
реших да се завърна в "бащината къща" с Е46. Преди години се радвах много на Е30 318is - голям кеф беше. Сега кефа не чак такъв с една Алфа. Както и да е.
Та искам да попитам относно Е46 какъв бензинов двигател да избера, подходящ за газифициране? Много ми се иска да покарам шестак 320. Разправят , че било забавно

- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92
Я да питам и аз за конкретна 330ка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96ktmb
Имах 330д 184 седан преди фейса карах я доста и нямах проблеми.Имах доста екстри отопляеми седални,ДСЦ,авто.чистачи орг.ксенон и др. но тая изглежда доста гола пък и за 9хил. няма друга такава.
Имах 330д 184 седан преди фейса карах я доста и нямах проблеми.Имах доста екстри отопляеми седални,ДСЦ,авто.чистачи орг.ксенон и др. но тая изглежда доста гола пък и за 9хил. няма друга такава.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
boqn92 написа:...
тази се продава от много време (година примерно), не знам какъв й е случая, ама трябва да я проучиш сериозно, а и парите не са малко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
Имал проблем с маховика доколкото разправя и предната броня за боя.Само тези забележки са 1500лв грубо
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Колега,аз ако търсех 330Д бил погледнал тази viewtopic.php?f=46&t=387790
- vicho
- старши ентусиаст
-
525dнаписа:Колега,аз ако търсех 330Д бил погледнал тази viewtopic.php?f=46&t=387790
А коментар от 3 бона

--------
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96vgjq
струва 13-14к , но не и предложената

- radostin-ticho
- Потребител
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: жигула комби
какво мислите за това,говорих с момчето колата се кара всеки ден,с нормални следи от употреба.не е пудрена като на горубляне.http://www.cars.bg/c1055175
vicho написа:525dнаписа:Колега,аз ако търсех 330Д бил погледнал тази viewtopic.php?f=46&t=387790
А коментар от 3 бонаСкандална обява!
--------
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=96vgjq
струва 13-14к , но не и предложената
Никога няма да я продаде за тези пари.Кой луд ще извади 15 бона (с регистрацията , еко таксата и маслото ) за дизел 204 коня ,като ако се намерят още 5-6 бона ще си вземеш хубава м3.Мисля,че който събере 15 за дизел бмв е46 ,ще събере и 20 обаче ще кара м3 . Километрите също не са и малко за 2005 година,Холандия пък далеч не е от държавите ,от които внасяните коли се считат за много добри.Освен годината и видимото доброто и изпънато външо състояние без забележки ,друго впечатляващо не виждам. Повече от 10-11 макс не е реално да й иска .Най-постните модели ( италиански морги за които е споненал продавача ) са около 6 бона. На неговата слагаме - 1000 лв. м пакет,1200 лева джанти ,1000 лева за голямата навигация и екстрите и 1000 лева за годината и цялоснтата визия = 4 хиляди + 6 хиляди една морга = около 10000 лв. Другите 4 ,не виждам за какво ги иска ,след като за 6 ще вземеш някоя постна със същия двигател и за 4 ще я направиш същата ,че дори и по-добра .

- vicho
- старши ентусиаст
-
Atanas328 написа:Другите 4 ,не виждам за какво ги иска ,след като за 6 ще вземеш някоя постна със същия двигател и за 4 ще я направиш същата ,че дори и по-добра .
за 6 бона 320цд може и да вземеш, ама 330цд няма , как да стане, а и освен това реденето струва пари

за другото си прав

И тези 20ки на е46-цата са само за нашите пътища 

..Bayerische Motoren Werke..

- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
Наистина и на мен ми стана интересно какъв човек ще ходи да си купува нов внос БМВ 330цд за айте 13х да я регистрира + все ще има нещо да прави по него и то излиза 16500+лв .е както е казал колегата една М3 ка за 20х лв и ще имаш респект.
vicho написа:Atanas328 написа:Другите 4 ,не виждам за какво ги иска ,след като за 6 ще вземеш някоя постна със същия двигател и за 4 ще я направиш същата ,че дори и по-добра .
за 6 бона 320цд може и да вземеш, ама 330цд няма , как да стане, а и освен това реденето струва парив един момент ще си налял много повече отколкото да вземеш готова кола и да се возиш, вместо да висиш тоя месец в сервиза за монтаж на Нави, другия за Харман Кардона, третия за нещо друго
за другото си правняма луди дет да дават по 13-14к за 330цд, камо ли без М пакети
To не е казано,че като е 14к е готова кола за каране.Добър външен вид не значи ,че няма да ти излезнат приятни изненадки.Даже тези лачените са по-опасни с окачване за почти цялостна смяна и т.н.
Ок,да не е 6,но за около 7 ще намериш същото купе ,двигател ,цвят и в прилично състояние(без екстрите) . Цените ,които аз дадох за м пакет,джанти и т.н ,ги дадох закръглени и доста завишени просто като пример.Но наистина повярвай ми,изчислявал съм нещата подробно и за около 4 хилки можеш да превърнеш една обикновена е46ца в изцяло накичена с взевъзможни екстри красавица.От м пакета до рингове за табло.Даже ще има повече неща от тая.Примерно ще пипнем генерацииката,колекторите,чипче и едно спортно окачване