Среща на E6Х моделите
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Среща на E60
Еми прав е колегата, или на Камбаните или на НИМ, че друга читава идея няма да генерираме... 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
На камбаните на 6 градуса ще е нелепо да висим 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Taruno написа:На камбаните на 6 градуса ще е нелепо да висим
с повечко мръвка и винско ще е екстра, пък и до тогава май ще стане вече топло времето
Адо, не всички сме с шофьори като теб, та да вкараме и винце докато сме с колите
Таруно е прав, дайте този път на НИМ, а на камбаните тепърва ще ходим тази година през по - топлите месеци.

Таруно е прав, дайте този път на НИМ, а на камбаните тепърва ще ходим тази година през по - топлите месеци.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Облечете се като ви е студено бе!
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Или вземете по някое коте да Ви топли
Хайде на Копривщица 

goppe написа:Адо, не всички сме с шофьори като теб, та да вкараме и винце докато сме с колите![]()
Боби е с шафьор, не Адо

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
да даiceblast написа:goppe написа:Адо, не всички сме с шофьори като теб, та да вкараме и винце докато сме с колите![]()
Боби е с шафьор, не Адо

Колеги, кво правим със срещата? Неделя ли остава и в колко часа? Около 13.30h например как е?
Погледнах прогнозата и може и да вали... Къде ще се събираме? Мисля, че на камбаните няма да е подходящо... Ако искате на НИМ и ако вали ще се преместим някъде ...
Или пък давайте предложения
Погледнах прогнозата и може и да вали... Къде ще се събираме? Мисля, че на камбаните няма да е подходящо... Ако искате на НИМ и ако вали ще се преместим някъде ...

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
goppe написа:Колеги, кво правим със срещата? Неделя ли остава и в колко часа? Около 13.30h например как е?
Честно казано колега, ако вали на мен лично не ми се идва... Аз съм ЗА, в някоя по хубава и слънчева неделя...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
netmurder написа:Честно казано колега, ако вали на мен лично не ми се идва... Аз съм ЗА, в някоя по хубава и слънчева неделя...
Да колега, ти идваш отдалече, не се разкарвай ако времето е кофти. Но хората от София (и гос'дата от Перник) можем да се уговорим за една среща.
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
И аз съм за. Кафето ще е от мен (ще ми е сефтето)
Може да се съберем на НИМ и ако вали да се преместим на някоя бензиностанция. Според синоптик бг, няма да вали но нищо не се знае.....
Sent from my LT22i using Tapatalk

Sent from my LT22i using Tapatalk