Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Bogat-Beden » 15 Мар 2015, 13:46

Със сигурност добавките не са по-добри от естествения си еквивалент,ама да ги приравниш чак с тежката артилерия :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 15 Мар 2015, 16:41

То заради подобни коментари има хора дето не различават хранителни добавки от анаболни андрогенни стероиди и викат на всичко химия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Мар 2015, 21:36

Vanqu1sh написа:То заради подобни коментари има хора дето не различават хранителни добавки от анаболни андрогенни стероиди и викат на всичко химия.

Не :idea: Приравняване на хранителни добавки с анаболни стериоиди и други хормонални препарати , има само сред хора, които не са припарвали до фитнес през живота си и оправдават своя мързел с трагикомично одобрение на балонообразното си тяло и смехтворни сравнения на млечен белтък с инжекция тестостерон :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 15 Мар 2015, 22:23

acho.rs написа:
Vanqu1sh написа:То заради подобни коментари има хора дето не различават хранителни добавки от анаболни андрогенни стероиди и викат на всичко химия.

Не :idea: Приравняване на хранителни добавки с анаболни стериоиди и други хормонални препарати , има само сред хора, които не са припарвали до фитнес през живота си и оправдават своя мързел с трагикомично одобрение на балонообразното си тяло и смехтворни сравнения на млечен белтък с инжекция тестостерон :bowdown:

Те за това спряха Jack3d защото откриха съставка на наркотик диметилами­ламин (DMAA) в него или пък Oxy Elite Pro с същата съставка,ама това как да го обесня на дебил които мисли че цикъл с анадрол и ципионат е тежък,тежки може да ти бъдат 50кг на лежанката но това е друг въпрос.
prodava se bmw e36 320 i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 16 Мар 2015, 0:35

А да попитам за някаква идея, за лесно набавяне на допълнителни 500 калории на ден колеги (освен бананите и 100 грама индийско кашу)? Защото преди малко си смятах храната и съм горе-долу точно колкото ми трябва за да поддържам текущите си килограми, но ми се искат още малко :mhihi:

P.S.: Тук говорим да се скочи от 3000 на 3500 на ден.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Мар 2015, 1:10

60гр сланина с пържолите :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Мар 2015, 8:54

Rainbow написа:А да попитам за някаква идея, за лесно набавяне на допълнителни 500 калории на ден колеги (освен бананите и 100 грама индийско кашу)? Защото преди малко си смятах храната и съм горе-долу точно колкото ми трябва за да поддържам текущите си килограми, но ми се искат още малко :mhihi:

P.S.: Тук говорим да се скочи от 3000 на 3500 на ден.

Колега кажи какви добавки пиеш? С една доза протеин преди лягане ще си осигуриш окол 100-120 чисти калории от белтъчини които преди сън ще са чудесен приток на аминокиселини в кръвта !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Мар 2015, 10:15

BaDxBoY написа:Поръчах си някакъв Tri creatine Malat ? Някой пил ли е такъв креатин и как е сравнено с другите видове ?

Също така, дайде идея как да пия суроватка,bcaa и креатина заедно ? Мислех си сутрин суроватка, преди тренировка bcaa с креатина и след тренировка суроватка и креатин ?
Тренирам 4 пъти в седмицата

От всичко, което съм чел, креатин не се пие непосредтсвено преди тренировка. Сложно ми е да го обясня в биохимични термини, но ако се поровиш, ще намериш точната причина.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rainbow » 16 Мар 2015, 10:43

Протеин мисля, че не ми трябва повече. Връзват ми се 3-4 дози на ден от Pure Whey. Другото са витамини, както и левцин + креатин в тренировъчни дни.

Както казах добавил съм към менюто си ядки и плодове, но след като пресметнах калориите снощи си обясних защо пак заковах на едни килограми :mhihi:
Изображение
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Мар 2015, 20:18

Rainbow написа:Протеин мисля, че не ми трябва повече. Връзват ми се 3-4 дози на ден от Pure Whey. Другото са витамини, както и левцин + креатин в тренировъчни дни.

Както казах добавил съм към менюто си ядки и плодове, но след като пресметнах калориите снощи си обясних защо пак заковах на едни килограми :mhihi:

Има огромно значение от какво са калориите - ако мислиш да ги увеличаваш със прости въглехидрати, не те съветвам да го правиш. Иначе най-лесното е да смениш протеина след тренировка със гейнър , има някой които уж не са с проста захар/декстроза

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 17 Мар 2015, 21:51

Rainbow написа:Протеин мисля, че не ми трябва повече. Връзват ми се 3-4 дози на ден от Pure Whey.

Това ми се вижда адски скъпо и неефективно. Защо го правиш?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rainbow » 17 Мар 2015, 22:25

Че е скъпо, скъпо е (пак според зависи доходите ти де :mhihi: ). Но ако си мислиш, че с една доза си ефективен...

За моите килограми калкулаторите ми дават между 200 и 300 грама протеин на ден. В момента съм около 200 включващи 3-4-тях дози... (а и това е след консултация и препоръка на Любомир Иванов).

Но все пак освен 60 грама сланина не видях други идеи за добри 500 калории дневно :roll:

@acho.rs - някакви предложения колега (гейнър съм вземал преди, но ако не се лъжа ти ме беше отказал преди няколко месеца ;) ).
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 17 Мар 2015, 22:39

Реално може да си набавиш нужното количество протеин само от храната. Протеинова пудра не пия. Иначе за калориите за да ти се отговори по-конкретно трябва да си кажеш какъв ти е хранителния режим. Сланина не бих ял.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 17 Мар 2015, 23:07

Увеличи количеството от тези храни..
http://www.healthaliciousness.com/articles/highest-calorie-foods.php

ПП: предложете нещо за хардгейнъри, суроватка, гейнър ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rainbow » 18 Мар 2015, 10:17

tintirimintiri написа:Увеличи количеството от тези храни..
http://www.healthaliciousness.com/articles/highest-calorie-foods.php

ПП: предложете нещо за хардгейнъри, суроватка, гейнър ?

Мерси, явно може да добавя сушени плодове освен мезетата.

@Vanqu1sh - не спазвам строг режим просто подбирам какво да ям, колега. А иначе може ли да ми дадеш пример как в един ден да направя 300 грама белтъчини без "пудра" (не се заяждам, просто вярно не мога да си го представя какво трябва да изям и дали въобще ще мога да го изям имайки предвид в какви количества трябва да е)?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата