Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
el lobo написа:колеги какво мислите за една такава обява :
http://www.mobile.bg/11426000579110500
такава ли си е цената или тая е е поредната измама
И тия са й много според мен... тотален гроб.

Leon написа:Съжалявам за офтопика, но ми попадна обявата и подпалих. Коментираме хиляди коли, а купето на Пресли си стои непродадено... После нямало хубави коли на пазара
Не, Бате. Просто тия "коли", които гледат са 330-ски купета за 9000-10000лв, а той Пресли иска мноо пари и за това.
Аз лично търся точно това (или ако можеше да не е купе), но просто захванах ремонт на къщата и не мога да се включа колкото и да искам.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Аз от доста време следя темата и никой не е търсил помощ за кола в този ценови диапазон и характеристики. Ако се бе появил такъв,то нямаше да се забавя да му я предложа,разбира се ако търсения вариант е купе.Малко са "лудите" дето дават за Е46-ца пари колкото за базова Е90-ка,па дори тя да е много по расова и оборудвана.
...
Последна промяна icak на 07 Апр 2015, 17:47, променена общо 1 път
Е чак пък 18к за е46 2001година... 

..Bayerische Motoren Werke..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M-coupe написа:Е чак пък 18к за е46 2001година...
е не са 18к? 8,5к са ... (ако си там)

Съвсем изтрещяхте с тия цени, последните 2 години на нашия пазар цените на е46-ците не мърдат надолу, даже са леко нагоре, ама над 10к си е кощунство. Бъдете реалисти.
Аз знам, че хубаво и евтино - няма, ама все пак

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
icak написа:Kris написа:Leon написа:Съжалявам за офтопика, но ми попадна обявата и подпалих. Коментираме хиляди коли, а купето на Пресли си стои непродадено... После нямало хубави коли на пазара
Не, Бате. Просто тия "коли", които гледат са 330-ски купета за 9000-10000лв, а той Пресли иска мноо пари и за това.
Аз лично търся точно това (или ако можеше да не е купе), но просто захванах ремонт на къщата и не мога да се включа колкото и да искам.
Още от предния път, като стана въпрос за колата на Пресли, чакам някой да ми обясни по какъв начин ще си купи здраво 330ci от Германия, в такова състояние и с тези екстри, която да му излезе по-малко пари с докарване, обслужване и регистрация. И това без да броим нещата за хиляди левове, които са сменени по неговата. Просто ми е интересно Динамо ли ще му я докара или Копърфийлд
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... Car&noec=1
Аз казах и предния път, че цената на Пресли даже е ниска, но просто това е кола за човек, който наистина знае какво иска и има представа за реалната й стойност. Обаче са рядко такива хора тук, а още по-рядко са такива, които освен, че ги оценят, имат и парите за тях. Вече доста им паднаха цените на Е46-ците и масово ги гледат хора, на които просто възможностите им стигат до 8-9к в добрите случаи, че и по-малко даже, а който разполага с 12 и нагоре, вече се оглежда за Е90. Българина иска да купи възможно най-новия модел за парите с които разполага, а и нагласата му, че е балъшко да купиш кола, която ще е същата година като тези за по 7-8к, че може и по същия начин да изглежда външно, също е голям фактор. Един вид "за кво да давам 13 за тая, като мога да купя оная за 8 и да изглеждам по същия начин в очите на другите, кой ще ми повярва, че съм дал толкова и ще ми направи евала, няма смисъл"Само, че коли като тази не са за такива хора, нито пък означава, че не струват толкова и трябва да им се подаряват, само заради изкривените им разбирания, заради тях обаче, такива коли рядко излизат на нашия пазар.

Тези 4те са безлични коли,много ми е странно,когато почнете да обсъждате ,кое било нормална цена и видиш ли ,това са някакви екслузивни коли - ЕМИ НЕ СА!!!
Незнам на Пресли колата,нито ме интересува какви пари иска ,това си е негово решение - но тези 3те - ти сериозно ли,целия тоя ферман дето го изписа - в голяма грешка си!
Сега идва момента със сравнение с Е90 - бъркаш много моделите и цената им срявнаваш цена на Е90 в бг с цена на Е46 в DЕ

- китайски педали -

- махагонова топка на black cube интериор -

- липса на ксенон -

- намачкана и нацепена кожа -

-190-200 000 км пробег -

Джанти = 0
Визия = 0
Снимки = 0
Екстри - средна работа
Да подчертая - това не са track day коли а най-обикновенни купета,още малко и ще ми кажеш,че Е46 330ци е нормално да е на цена на М3 Е46

Не се изказвайте ,ей така да има ,защото не всички тука са хванати от гората и нямат поглед над модела ...а това,че на снимки са еди какви си,на еди каква си цена - нали 6 месеца гледах за нова от германия - на снимки са кукли,цената е доста над тази в бг ,обаче като отидат да ги видят на живо или се обадя по телефона да разпитам и се оказва,че са доооста зле..
Последна промяна Gqbriel на 13 Мар 2015, 12:41, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
icak написа:...
Още от предния път, като стана въпрос за колата на Пресли, чакам някой да ми обясни по какъв начин ще си купи здраво 330ci от Германия, в такова състояние и с тези екстри, ......
...
Въпреки, че не разбирам, чувал съм, от Германия не се купува кола с ТЮФ за следващата година, на която се сменят лагери и периферия на СМГ-то.
Изключение прави автомобила от аватара ти, дано е твой, да си го караш със здраве.
ДА, КРАСИВА Е КОЛАТА, но е трудно продаваема на тази цена в България, да не кажа НЕВЪЗМОЖНА.
И аз сложих над 15 000 в едно е21, но го нарязах на части щот преди това друго перфектно се продаваше за 6000 една година и замина накрая за Германия.
За пореден път наруших обещание да не дрисам по форума, ама ...... СОРИ

Gqbriel написа:...
Колега, нещо не ме разбра правилно, дадох линковете точно като пример за надути цени, а не че колите са нещо уникално и 8-9к евро е нормална цена, напротив - точно обратното. Исках да кажа, че колата на Пресли е на напълно разумна цена, при положение, че имаш направено обслужване за няколко хиляди и ти е готова регистрирана.
Да, с търпение и доста ровене, можеш и сам да намериш такава кола от Германия на прилична цена с някакъв дефект, както е направил той.. много мразя да правя сметки за неща, които не са мои, но в случая въпроса е принципен. Та той сам каза, че я е купил за 4000 евро със счупен мотор, оттам имаш 500 евро транспорт, после ремонт и обслужване, както е в неговия случай - цялостна ревизия на мотор, нови съединител, притискател, маховик и хидравличен актуатор на SMG, дискове, накладки - за какво говорим? А регистрация, застраховка и данък после? Сметнете сами. А по какъв начин ще направиш този ремонт и обслужване без да се изръсиш доста стабилно, освен ако нямаш сервиз, пък даже и така да е... Някой ще каже "ама защо трябва да я взимам със счупен мотор" - еми щото ако не й е счупено нещо, няма да струва толкова. Как толкова време се занимавам с това и един път не видях точно такова наточено 330 купе в Германия, с всичките му екстри за 3 или 4к евро, без да има нищо счупено, че и тогава излизат мега рядко.
Така и не видях някой да обясни конкретно и да се обоснове - "ще направя това и това, колата ще ми излезе толкова, затова твърдя, че цената на тази кола е висока". Дотук се дават само оценки, базиращи се на лични разбирания и представи. Нямам желание да разводняваме темата, затова исках някой да ме затапи с реални факти и сметки, и да приключим с два поста.
Lenco написа:...
Съгласен съм с теб, в България наистина е трудно продаваема, но няма кой да ме убеди, че заради това цената й не е реална, не струва толкова и т.н.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Lenco написа:icak написа:...
Още от предния път, като стана въпрос за колата на Пресли, чакам някой да ми обясни по какъв начин ще си купи здраво 330ci от Германия, в такова състояние и с тези екстри, ......
...
Въпреки, че не разбирам, чувал съм, от Германия не се купува кола с ТЮФ за следващата година, на която се сменят лагери и периферия на СМГ-то.
Изключение прави автомобила от аватара ти, дано е твой, да си го караш със здраве.
Тя колата си е имала валиден тюф за две години например и година преди да изтече мотора е родил или бързия влак е минал през нея. Сиреч на документ си имаш преглед за още една година.
Колата дето се обсъжда е била с проблем в мотора който тук е отстранен за Х лева, но ако беше отстраняван в Германия щеше да струва поне Х по 2 в евро! За това и няма как да я сравяваме с здрави коли които се продават в Германия. Стандарта тук и там е различен, от това и цените на колите са разлчни. И никой търговец не отваря мобиле.де да търси коли. Аз имам познат дето вкарва коли от Германия и после пак ги връща там, докарва кола Х тука, оправя я както колегата с хубавото 330 купе за което говорим е направи, след което пак я връща в Германия за да я продаде. И има случай дето тук иска една сума в лева и няма интерес за колата, след седмица я продава в Германия за същата сума в евро..

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
дайте да видим колата на Пресли, някой може да си я хареса 

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
mambata_943 написа:дайте да видим колата на Пресли, някой може да си я хареса
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 0116648092
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
acidburn-525tds написа:mambata_943 написа:дайте да видим колата на Пресли, някой може да си я хареса
Ще го взимам това купе!
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
jordan_vik написа:acidburn-525tds написа:mambata_943 написа:дайте да видим колата на Пресли, някой може да си я хареса
Ще го взимам това купе!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Аз не мога да разбера,как още седи тази кола!
Само частите по мотора и дисковете са 2/3 от цената и...
Искате 330 купе - ето ви едно истинско такова.
Sent from nokia 6310
Само частите по мотора и дисковете са 2/3 от цената и...
Искате 330 купе - ето ви едно истинско такова.
Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5