Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от In_Memoriam » 12 Мар 2015, 18:17

mcren написа:Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
P_20150309_230340.jpg

Стегнати сме си и без тия :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 12 Мар 2015, 20:00

Anthony_J написа:От какво си болен?

Сигурно от анемия като гледам лекарствата :mhihi: :mhihi: Ташака на страна, ма ми се струва идиотско да се ебаваш с организма си само за да хвърляш стойки на плажа!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2015, 22:33

Vanqu1sh написа:

Сигурно от анемия като гледам лекарствата :mhihi: :mhihi: Ташака на страна, ма ми се струва идиотско да се ебаваш с организма си само за да хвърляш стойки на плажа!

По - добре седмица срам на плажа, отколкото 1 година пот във фитнеса :lol:
само от любопитство попрочетох малко за страничните ефекти на апонолона и

Изображение
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 12 Мар 2015, 23:19

Vanqu1sh написа:

Да тия са повечето за анемия,а останалите за покачване на тестостерона.Тия добавки които ги коментирате не са по малко химия нещо което по не естествен път те кара да пикаеш по 20 пъти на ден като креатина или да пикаеш син и зелен цвят като разните енимал стакове и пакове също не са безвредни!
prodava se bmw e36 320 i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Мар 2015, 23:43

Ооо Витамин В е толкова вреден, мани мани :mhihi: :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Мар 2015, 0:15

mcren написа:
Vanqu1sh написа:

Да тия са повечето за анемия,а останалите за покачване на тестостерона.Тия добавки които ги коментирате не са по малко химия нещо което по не естествен път те кара да пикаеш по 20 пъти на ден като креатина или да пикаеш син и зелен цвят като разните енимал стакове и пакове също не са безвредни!

:banghead: :banghead: :banghead:
Първия признак за страничен ефект от стероидите за затъпяването :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 13 Мар 2015, 3:00

acho.rs написа:
mcren написа:
Vanqu1sh написа:

:banghead: :banghead: :banghead:
Първия признак за страничен ефект от стероидите за затъпяването :banghead:

ти и без стероиди си куха лейка така че по добре не взимаи защото ще си забравиш името ще трябва да си го пишеш на ръката.
prodava se bmw e36 320 i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 13 Мар 2015, 9:51

ако съм един мод на тая тема, менделеевите ученици ще се налага да седят на челна стойка по 15 минути преди всяко мнение, което пускат.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 13 Мар 2015, 12:40

kulov написа:ако съм един мод на тая тема, менделеевите ученици ще се налага да седят на челна стойка по 15 минути преди всяко мнение, което пускат.

Аз не подкрепям взимането на стероиди, въпреки че съм взимал.....обаче по добре е да се знае кое, как и защо, и евентуалните последици....иначе момчетата взимат на база "казаха ми в залата и ще стана як".
Ако един човек е запознат с тия неща сериозно би се замислил дали да вземе стероиди, аз лично съм отказал поне двама трима човека в залата дето ходя.
Така че, ако автора на темата и модовете разрешат... смятам че в тая тема е добре някой хора да се ограмотят какво следва от прием на стероиди.
Съвсем културно и внимателно без излишни спорове....просто би било полезно според мене :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 13 Мар 2015, 13:50

sambeto написа:
kulov написа:ако съм един мод на тая тема, менделеевите ученици ще се налага да седят на челна стойка по 15 минути преди всяко мнение, което пускат.

Аз не подкрепям взимането на стероиди, въпреки че съм взимал.....обаче по добре е да се знае кое, как и защо, и евентуалните последици....иначе момчетата взимат на база "казаха ми в залата и ще стана як".
Ако един човек е запознат с тия неща сериозно би се замислил дали да вземе стероиди, аз лично съм отказал поне двама трима човека в залата дето ходя.
Така че, ако автора на темата и модовете разрешат... смятам че в тая тема е добре някой хора да се ограмотят какво следва от прием на стероиди.
Съвсем културно и внимателно без излишни спорове....просто би било полезно според мене :mrgreen:

Подкрепям колегата :yes: Навремето и аз съм взимал точно на база: "в залата ми казаха". Извървях сам доста труден път в годините когато нямаше почти никаква информация. разполагах с книгата на Даниъл Дъчейн " Нелегалните стероиди". Естествено опарих се. С годините прекарани в НСА покрай доц. В. Боянов и П. Добрев, доста неща научих в последствие и от самия И. Абаджиев. Грешките са реалност и стават бързо... ефекта им се усеща и след години ;) :banghead:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 13 Мар 2015, 14:21

То е ясно, че всички искаме бързи резултати за минимално време, но това не е правилният начин. ;)
С една хубава диета и минимално количество добавки(може и без..) мисля, че може да се постигнат достатъчно задоволителни резултати(макар, че никога не ни се струват достатъчни).
Поздрави! :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 14 Мар 2015, 13:24

Поръчах си някакъв Tri creatine Malat ? Някой пил ли е такъв креатин и как е сравнено с другите видове ?

Също така, дайде идея как да пия суроватка,bcaa и креатина заедно ? Мислех си сутрин суроватка, преди тренировка bcaa с креатина и след тренировка суроватка и креатин ?
Тренирам 4 пъти в седмицата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2015, 17:33

sambeto написа:

Така е , но винаги когато се заговори за стероиди рано или късно някой влиза с 200 и обявява как си праска анадрол и ципионат и му няма нищо, пък от креатина урина му ставала лилава :kuku: :kuku: :kuku:
Според мен ако не си състезател не ти трябват стероиди, защото в дозите в които те са с относително малко странични ефекти, дават резултат който може да се постигне с режим+хранен+тренировка , пък макар и да трябва повече време .

BaDxBoY написа:Поръчах си някакъв Tri creatine Malat ? Някой пил ли е такъв креатин и как е сравнено с другите видове ?

Също така, дайде идея как да пия суроватка,bcaa и креатина заедно ? Мислех си сутрин суроватка, преди тренировка bcaa с креатина и след тренировка суроватка и креатин ?
Тренирам 4 пъти в седмицата

Може да добавиш глутамин след тренировка , също така ако имаш финансова възможност и БЦАА след трен.
Креатина след 2рата седмица може да го ограничиш на макс 5 грама на ден - постоянна доза от 5 грама преди и 5 грама след тренировка (общо 10 на ден) е по-висока от необходимото .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 14 Мар 2015, 19:35

Благодаря ти много :)

Иначе дозите са големи, бцаа имам за 2-3 месеца, креатина също 300гр.
Но и глутамин да зимам, май ще ми дойде излишно вече ? А ако комбинирам Бцаа и суроватка след тренировка, няма ли да е безмислено, мисля си че в моя протеин има доста аминокиселини ? Mex American Standard Whey изолат е и се води хубав.
Или да пия протеина само и единствено сутрин, а преди и след трeнировка да пия бцаа и креатин ? Незнам как да ги комбинирам въобще.
Ще си тренирам нормален сплит и мисля да правя интензивно кардио(HIIT) след тренировката по 15-тина мин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 15 Мар 2015, 6:52

Осакатяват се безкомпромисно и качествено.Даже си плащат,затова?!? Искат тарикатски да станат красиви без да се потят и ефекта е поразителен. Разбит организъм и депресия.Спрете се! На всяка една опаковка е написано хранителна добавка,да не се използува за заместител на храна. Да ама не! Какви умозамайващи шампиони сте та да не ви е достатъчно нормалното хранене? С кое организмът ви не би се справил или какво не би му достигало от храната,която консумирате всеки ден,та да са необходими и добавки? Това говори за ниска,ама много ниска култура на храненето. Бъдете здрави! Със здраве всичко е постижимо. Кел файда от това,че сте млади и богати като не можете една женска да оправите? Фитнеса е за здраве,удоволствие и красота.Мускулна радост се получава от бърза и качествена тренировка.Тази радост трябва да ви вкарва по залите,а не че като изпиеш два хапа и тези на плакатите дето са блъскали 20 години и повече ще са клечави във вашите очи след има няма две недели.НЕ СТАВА ТАКА!!! Спрете се докато можете! Нещата които се случват в организма след прием на добавки,анаболи и всякаква химия са необратими и ужасяващи.Ценете здравето си за да сте красиви!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата