СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
Gqbriel написа:Pitbull_Germany написа:Абе, аз само не разбрах за тоя дрескод!? Я ме опреснете, че аз всяка година си идвам с 32ката...да не ме принудите сега да дойда с е46цата, че накрая ще припаля онова нещо в гаража, та да видим колко вървят тия 90ки и 46ци
Начи - ти по-добре ела с онва в гаража
Абе, аз да дойда, ама имам усещането, че госпожицата няма да е много съгласна, че нещо много много не изгаря от желание да се вози на тая кола

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Pitbull_Germany написа:Gqbriel написа:Pitbull_Germany написа:Абе, аз само не разбрах за тоя дрескод!? Я ме опреснете, че аз всяка година си идвам с 32ката...да не ме принудите сега да дойда с е46цата, че накрая ще припаля онова нещо в гаража, та да видим колко вървят тия 90ки и 46ци
Абе, аз да дойда, ама имам усещането, че госпожицата няма да е много съгласна, че нещо много много не изгаря от желание да се вози на тая кола
Кой е туй нящу, болид?

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
vavilon написа:Pitbull_Germany написа:Gqbriel написа:Pitbull_Germany написа:Абе, аз само не разбрах за тоя дрескод!? Я ме опреснете, че аз всяка година си идвам с 32ката...да не ме принудите сега да дойда с е46цата, че накрая ще припаля онова нещо в гаража, та да видим колко вървят тия 90ки и 46ци
Кой е туй нящу, болид?
Ко, нйе...туй е ракета-носител

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Като направят такава реклама с Е90 ми се обадете да дойда и на такава сбирка.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Хейтър 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Жорка, рекламите вече са по-модерни и всичко е дигитал няма хартия 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
ВНИМАНИЕ///ВНИМАНИЕ///ВНИМАНИЕ///
А сега за вас ще пее....
Опа, обърках репликите. Т'ва беше от "Оркестър без име"
...
Тъй, тъй... Драги момичета и момчета, фенки и фенове на най-най- модела на БМВ, а именно Е46 (да се свети
)- дойде време да се преброим за 5-ти пореден път. За 5-та поредна година ще правим стройни колони от лъскачки, ще пушат скарите повече от гумите, ще се купонясва до зори във, под, а за меркалийте и над водата, ама от онази - топлата
Абе с една дума - стягайте се за якия купон!
Да припомня - датата на тазгодишната 5-та Национална Е46 сбирка е 6-ти юни (събота).
Дойде време да обявя и мястото, което ще има честта да ни приюти за малкия ни юбилей.
И така - каним целокупното Е46 фенство за 5-та поредна година на ново място - хотел "Дива" в твърде добре познатото ни Троянско село Чифлика. Модераторският състав може да им е останал някакъв спомен от там отпреди 3-4 години, ако разбира се не са били твърде пияни
. Хотелът се намира съвсем близо до дестинацията ни от последните 3 години х-л Балкан, малко по-нагоре по уличката, завиваща точно пред Балкан.
Няколко актуални снимки от хотел "Дива":

Както ни е добре известно, в този живот на безплатните неща не се гледа сериозно, а ние Е46 феновете наред с хубостта и интелигентността сме известни най-вече със сериозността си (и малко скромност.. понякога
), та дойде ред да си поговорим за пари.
Цената на човек в двойна стая е 60лв.
В това се включва стандартно нощувка, закуска, вечеря, ползване на открит плувен басейн с топла минерална вода, сауна, денонощно охраняем паркинг (подземен), безжичен интернет, ДДС 9%, туристическа такса, застраховка.
Менюто за вечерята ще го обявим малко по-късно, закуската стандартно е блок маса с топли напитки. Ще може да внася алкохол отвън, но срещу заплащане - по 3лв. на бутилка вино и по 5лв. за концентрат. Ресторантът е с капацитет 120 места.
Задължителното ни условие за ползване на басейна след полунощ е удовлетворено, така че дръж се народеее...
По отношение на настаняването - заявили сме 35 двойни стаи, ако не стигнат има и други опции, но това ще зависи от бързината на записване т.е. плащане. Бързам да направя уточнението, че стаята ще ви е гарантирана само след плащане, вариантът "Запазвам стая, ще платя по-късно" няма да работи.
По отношение на подрастващите фенчета - деца до 6г. се настаняват безплатно, от 6 до 12г срещу 21лв, над 12г като възрастен.
Подробна програма на мероприятието предстои да се обяви в детайли, но очаквайте обичайното барбекю с доволно количество бира за събота следобяд. По този въпрос едно уточнение - не носете скари, и тази година за това ще се погрижат нашите приятели от БМВ Тийм Троян. Но по отношение на яденето и пиенето ще сме на обичайния принцип всеки да си носи каквото ще изяде ... и малко отгоре. Ама чувате ли - малко!
Пътуването в колона особено на отиване също ще е обект на отделна дискусия. Има нови идеи за това, особено за групата от София.
Този пост е основно да ви пусна офертата на хотела и да обявим сроковете за плащане. Понеже може да възникнат въпроси бързам да спомена, че направихме запитване и получихме оферти от още два хотела, но офертата на "Дива" беше най-добра.
Та може да се счита, че от утре започваме събирането на парите. В това отношение няма да променяме схемата - парите ще се събират при Митака (mitaka7), магазин "Аутосити7" на ул.Гео Милев 6 в София. Може да му изпращате парите по Еконт от страната, софиянци на място. Крайният срок за плащане е Гергьовден, 6-ти май. Седмица по-рано трябва да платим и капарото, но все пак даваме още една седмица отгоре, което е предостатъчно време, от днешна дата това са 6 седмици. След тази дата няма да събираме повече пари. Дори и да има свободни стаи ще трябва сами да си уреждате спането. Това се прави единствено с цел да се избегнат някои главоболия в стил последния момент като например миналата година.
В паралел на цялата организация се готви и програмата на събитието, която ще има единствена цел да остави поредния приятен спомен у всички нас.
Усещам, че ще е незабравимо!
А сега за вас ще пее....
Опа, обърках репликите. Т'ва беше от "Оркестър без име"

...
Тъй, тъй... Драги момичета и момчета, фенки и фенове на най-най- модела на БМВ, а именно Е46 (да се свети

Да припомня - датата на тазгодишната 5-та Национална Е46 сбирка е 6-ти юни (събота).
Дойде време да обявя и мястото, което ще има честта да ни приюти за малкия ни юбилей.
И така - каним целокупното Е46 фенство за 5-та поредна година на ново място - хотел "Дива" в твърде добре познатото ни Троянско село Чифлика. Модераторският състав може да им е останал някакъв спомен от там отпреди 3-4 години, ако разбира се не са били твърде пияни

Няколко актуални снимки от хотел "Дива":

Както ни е добре известно, в този живот на безплатните неща не се гледа сериозно, а ние Е46 феновете наред с хубостта и интелигентността сме известни най-вече със сериозността си (и малко скромност.. понякога

Цената на човек в двойна стая е 60лв.
В това се включва стандартно нощувка, закуска, вечеря, ползване на открит плувен басейн с топла минерална вода, сауна, денонощно охраняем паркинг (подземен), безжичен интернет, ДДС 9%, туристическа такса, застраховка.
Менюто за вечерята ще го обявим малко по-късно, закуската стандартно е блок маса с топли напитки. Ще може да внася алкохол отвън, но срещу заплащане - по 3лв. на бутилка вино и по 5лв. за концентрат. Ресторантът е с капацитет 120 места.
Задължителното ни условие за ползване на басейна след полунощ е удовлетворено, така че дръж се народеее...
По отношение на настаняването - заявили сме 35 двойни стаи, ако не стигнат има и други опции, но това ще зависи от бързината на записване т.е. плащане. Бързам да направя уточнението, че стаята ще ви е гарантирана само след плащане, вариантът "Запазвам стая, ще платя по-късно" няма да работи.
По отношение на подрастващите фенчета - деца до 6г. се настаняват безплатно, от 6 до 12г срещу 21лв, над 12г като възрастен.
Подробна програма на мероприятието предстои да се обяви в детайли, но очаквайте обичайното барбекю с доволно количество бира за събота следобяд. По този въпрос едно уточнение - не носете скари, и тази година за това ще се погрижат нашите приятели от БМВ Тийм Троян. Но по отношение на яденето и пиенето ще сме на обичайния принцип всеки да си носи каквото ще изяде ... и малко отгоре. Ама чувате ли - малко!

Пътуването в колона особено на отиване също ще е обект на отделна дискусия. Има нови идеи за това, особено за групата от София.
Този пост е основно да ви пусна офертата на хотела и да обявим сроковете за плащане. Понеже може да възникнат въпроси бързам да спомена, че направихме запитване и получихме оферти от още два хотела, но офертата на "Дива" беше най-добра.
Та може да се счита, че от утре започваме събирането на парите. В това отношение няма да променяме схемата - парите ще се събират при Митака (mitaka7), магазин "Аутосити7" на ул.Гео Милев 6 в София. Може да му изпращате парите по Еконт от страната, софиянци на място. Крайният срок за плащане е Гергьовден, 6-ти май. Седмица по-рано трябва да платим и капарото, но все пак даваме още една седмица отгоре, което е предостатъчно време, от днешна дата това са 6 седмици. След тази дата няма да събираме повече пари. Дори и да има свободни стаи ще трябва сами да си уреждате спането. Това се прави единствено с цел да се избегнат някои главоболия в стил последния момент като например миналата година.
В паралел на цялата организация се готви и програмата на събитието, която ще има единствена цел да остави поредния приятен спомен у всички нас.
Усещам, че ще е незабравимо!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
rve написа: Модераторският състав може да им е останал някакъв спомен от там отпреди 3-4 години, ако разбира се не са били твърде пияни
Това е долна клевета, нямаш никакви доказателства... и беше по-миналата година....

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: 5-та Национална Е46 сбирка - 06.06. - Чифлика, стр.205
От спомените ми от модераторската да спомена няколко неща :
- подземния паркинг събира не повече от 10 коли по спомен, така, че говорете дали ще има къде да се паркират останалите
- мястото за скари е много малко (поне това което ни казаха да ползваме ние), така, че повече от две скари са безмислени и освен това няма или поне ние като бяхме нямаше външни маси и е "леко" неудобно за ядене.
- комплекса има футболно игрище, та може да помислите в тази посока около програмата
- доколкото си спомням бяха гъвкави в условията, та може и да успеете да се спазарите да махнат тази безумна такса за алкохола ако се понапънете и имате желание разбира се.
- подземния паркинг събира не повече от 10 коли по спомен, така, че говорете дали ще има къде да се паркират останалите
- мястото за скари е много малко (поне това което ни казаха да ползваме ние), така, че повече от две скари са безмислени и освен това няма или поне ние като бяхме нямаше външни маси и е "леко" неудобно за ядене.
- комплекса има футболно игрище, та може да помислите в тази посока около програмата
- доколкото си спомням бяха гъвкави в условията, та може и да успеете да се спазарите да махнат тази безумна такса за алкохола ако се понапънете и имате желание разбира се.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
някой да услужи с една платформа,че ги понасъбрах повечко 46ците? 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Stoicho написа:някой да услужи с една платформа,че ги понасъбрах повечко 46ците?
Начи не съм карал купе,можеш да ми услужиш..
КОмби и седан имам опит

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Вие ще ме накарате да си купя е46 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
datchko написа:Вие ще ме накарате да си купя е46
Имаш 2 месеца да вземеш правилното решение

Нямам търпение да дойде това събитие

А пролетно барбекю на Железница ще имаме ли ?