16.11. ЕКО-то
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
!!Asen_X написа:sieg написа:тия дето са ги извикали на майка им у.... това 100% са Еко-управата...
бахти и обществения ред, а като мангалчетата стоят по свветофарите, нема кой да ги махне оттам...
Пишеш без да мислиш!
като те наплюят през прозореца, счупат чистачката, и нацапат предното стъкло, а за псуването не говорим, тогава ми кажи кой не мисли...
защото може да има катаджии щото се "нарушава обществения ред", а изричното нарушение на Закона за движение по пътищата и то по нагъл начин, не е проблем за никой... гледаме си от вишката и няма проблеми...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Новини
-
sieg написа:като те наплюят през прозореца, счупат чистачката, и нацапат предното стъкло, а за псуването не говорим, тогава ми кажи кой не мисли...
защото може да има катаджии щото се "нарушава обществения ред", а изричното нарушение на Закона за движение по пътищата и то по нагъл начин, не е проблем за никой... гледаме си от вишката и няма проблеми...
И дай сега заради няклко инфантила в униформи да ги плюеме всичките

Тия момци дет ги бяха извикали на Еко не ги е викала управата на Еко. Не бяха катаджии, а полицаи. Седяха там и не правеха проблеми, а само дебнеха да не се материализира на някой младок андреналина под формата на смачкани ламарини. Излязох да видя има ли проблем, обясниха ми за какво иде реч, обещах им да няма изцепки и те си заминаха. Това е.
!!Asen_X написа:sieg написа:като те наплюят през прозореца, счупат чистачката, и нацапат предното стъкло, а за псуването не говорим, тогава ми кажи кой не мисли...
И дай сега заради няклко инфантила в униформи да ги плюеме всичкитеИ аз съм брал ядове ама това далеч не значи, че ще седна да ги псувам всичките.
Тия момци дет ги бяха извикали на Еко не ги е викала управата на Еко. Не бяха катаджии, а полицаи. Седяха там и не правеха проблеми, а само дебнеха да не се материализира на някой младок андреналина под формата на смачкани ламарини. Излязох да видя има ли проблем, обясниха ми за какво иде реч, обещах им да няма изцепки и те си заминаха. Това е.
аз всъщност не плюя точно полицаите, щото съм сигурен, че ако им дадат карт бланш ще ги изхвърлят с палките за 0 време... просто ме е яд, че за глупости има хора, а за очевидните проблеми дето се сблюскваме всеки ден - няма... а за катаджиите - ми имаха палка КАТ, но не бяха с жилетки и фуражки... а и май ги знам тия, бичат частно с тая палка около Южния парк, което нали се сещаш колко е законно...
впрочем, и аргумента ти също не е верен, как точно дебнат да не стане проблем? като респектират с поведение? и нали каза, че са извикани за нарушаване на обществения ред, не за превенция на престъпление?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Новини
-
sieg написа:аз всъщност не плюя точно полицаите, щото съм сигурен, че ако им дадат карт бланш ще ги изхвърлят с палките за 0 време... просто ме е яд, че за глупости има хора, а за очевидните проблеми дето се сблюскваме всеки ден - няма... а за катаджиите - ми имаха палка КАТ, но не бяха с жилетки и фуражки... а и май ги знам тия, бичат частно с тая палка около Южния парк, което нали се сещаш колко е законно...
впрочем, и аргумента ти също не е верен, как точно дебнат да не стане проблем? като респектират с поведение? и нали каза, че са извикани за нарушаване на обществения ред, не за превенция на престъпление?
В една нормална държава да - би трябвало да респектират ама не с поведение, а с присъствие, но това е друг въпрос.

Дотука с оффтопика!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Ей ме на и мен
Момчета, много ви благодаря, изкарах си наистина чудесно
Надявам се следващия път да се запозная с тези, с които неуспях..

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
С мен май не успяEliana написа:Ей ме на и мен![]()

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
madpetio написа:С мен май не успяEliana написа:Ей ме на и мен![]()
Обаче те видях

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ааааа срам ме е
Мисля че и аз те видях ма нещо не бях на себеси от стартове 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мили деца, най-учтиво ще ви замоля ако ви се чати да погледнете в горният десен ъгъл на страницата. Там на вторият ред на предпоследно място ще откриете едно бутонче с надпис "Чат". Моля за в бъдеще да се въздържате от офтопик и да се стараете да давате мнения по темата. Не искам да бъда като някои от лошите колеги
п.с. Обичкам си ви всичките и не забравяйте, че ще ви любя зверски ако не слушкате

п.с. Обичкам си ви всичките и не забравяйте, че ще ви любя зверски ако не слушкате

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Eliana написа:Ей ме на и мен![]()
много те бяха награбили, чак на опашка приличаше

- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
Eliana написа:Ей ме на и мен![]()
Да ама следващия път нямя с кво да дайда до софето - ще трябва ти да дойдеш до Пловдив

Тъкмо ще се запознаеш с всички ни

[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]
[/url]

- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
Иначе ако трябва по темата
атмосферата на срещата беше наистина уникална като изключим полицаите, които се пръхнаха от нищото без никой да ги е канил

атмосферата на срещата беше наистина уникална като изключим полицаите, които се пръхнаха от нищото без никой да ги е канил

[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[/url]

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3