Рано сутрин хората полудяват ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Рано сутрин хората полудяват ...

Мнение от Mishel_Vaian » 19 Окт 2006, 15:54

7 часа сутринта ... навън е студено и облачно прекрасно време :P отивам в банята едва си оцелвам устата за да си измия зъбите кофти а дали със същото настроение ще се справя с шофирането ? :roll: Криво ляво дрехите са по мен и не са наопаки (оня луд ) , ключове талон в мен ... Ами тръгвам живота на студента не е лек към лекциите :D Излизам от входа и там ме чака малкият звяр 89 година цели 27 коня с годините някой избягали но ... :twisted: В целия си блясък скоро пастиран лъщящ ... Не малко погледи съм събрал с него (предимно на чички и пенсионери :uups: заради невероятният външен вид ) Та отварям вратата завъртам ключа 2 цилиндровия звяр започва да пърпори ... Малко пушилка ( ко от това виждал съм и нови коли да кадят зверски ) ммм невероятна миризма на амброзия с състав А95 и М 10 Д чудесен ден ... Дърпам смукача на моменти докато двигателя започне сам да се храни :yammy: Още няколко минути и излитане но изведнъж прекрасният ми ден се помръчава ... Погледат ми фиксира съседката докторка . Истрадала жена преборила се с не малко спрели автомобили ... Нейната фиеста е сборила повече автомобили от колкото Монстер Трък на шоу ... Тръгването ми се забави след като тази невероятна шофьорка даде на задна и взе поредния си скалп ( БРОНЯ ) на голф 2 (минута мълчание за поредната жертва ) оттам аз изпаднах в доста странно положение ... Та слезе женичката и ме извика да помогна качвам се в въпросната фиеста седалката максимално напред брех че готино по тясно от 600 кубиковата бегачка :twisted: Интересно я беше заклещила тази колица ако дам напред заминава калника , при заден ход отива си бронята на цяло сметнах че второто ще докара по-малко главоболия на Голфиста :roll: И така излязах от колата и тя ме попита какво да прави (сякаш нямаше опит в такива ситуации) казах и че по добре е да намери собственика и да се разберат защотото от КАТ ще се изпонапикаят от смях :mrgreen: И тя ми отговори добре ама сега отивам на работа айде лек ден мерси че ми помогна :shock: Безмълвно си влязах отново в кашона и запалих и тръгнах ... По пътя размишлявах как скоро идва датата в която ще стана собственик на една прекасна е36 и как ще реагирам ако същата тази лекарка я излекува както излекува ГОЛФа :bcry:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Окт 2006, 8:41

Еее мен ми излекуваха вратата миналата сряда пред блока ...
не пожелавам на никого, много е ТЪПО!!! Наистина човек се чувства ТЪП и БЕЗПОМОЩЕН в такива ситуации, а именно като намери колата си чупена. :( :( :(

Късмет е нужен и това е. (И каско) ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Окт 2006, 6:58

Събудих се една сутрин и фара и мигача бяха брутално счупени. Нямаше други щети, само и единствено фара и мигача. Дали вандалска постъпка или некой ме е подпрял, не знам. Грешка човешке. Така или иначе си взех парите от застрахователите (та даже и повече), но ... не е там приказката. Европейци ли ще ставаме или от нас и чеп за зеле не става :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
Мечтае да кара: X6

Мнение от shark » 17 Ное 2006, 18:42

По-голям проблем според мене са гадните наркоманчета които крадат лайсни огледала халогени емблеми и касетофони от колите ни.Нека не купуваме тези неща от тях

Назад към Страхотни истории