Арогантно отношение в Автокомплекс "Митев"
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Арогантно отношение в Автокомплекс "Митев"
Ако в автомобилен форум не се напише в кой автокомплекс не са коректни, не знам къде
П.П. Бързо-бързо се е*а мамата на темата. Вече забелязвам, че още на първа страница се успява

П.П. Бързо-бързо се е*а мамата на темата. Вече забелязвам, че още на първа страница се успява

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Lenco написа:gromovich написа::banghead: Искрено и лично. Каква поредна футболна драма драги зрители.
Не знам, но ако всеки започне да пише с какво му се налага да се "пребори" всеки ден, форумът ще заприлича на клюкарник.
Не знам и защо много хора се впечатляват. Обръщаш се и си тръгваш. Вие какво отношение очаквате от един джамбаз=мошенник.
На мен пък, по-ми харесва, жена да пише тук в стил "искрено и лично", от колкото мъже в същия стил в техническите подфоруми.
Въпрос на вкус.
Преди 5-6 месеца имах доста подобни случки, че и с "колеги" от форума, ма гледам още си ги продават.
Като чуя някой, че иска да търсим кола, ми иде да ходя по полето да търся четирилистни детелини.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
То и аз чака вече втора седмица брат му на колегата "Dimitroff' да се прибере от Хасково, та да видиме най-после тая прословута Е46-ца, ама той явно още си седи там.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
k-hristov написа:То и аз чака вече втора седмица брат му на колегата "Dimitroff' да се прибере от Хасково, та да видиме най-после тая прословута Е46-ца, ама той явно още си седи там.
Е това е вече искрено и лично
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2