Арогантно отношение в Автокомплекс "Митев"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Арогантно отношение в Автокомплекс "Митев"

Мнение от TNT » 04 Мар 2015, 17:25

Ако в автомобилен форум не се напише в кой автокомплекс не са коректни, не знам къде :dunno:

П.П. Бързо-бързо се е*а мамата на темата. Вече забелязвам, че още на първа страница се успява :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Мар 2015, 23:47

Lenco написа:
gromovich написа::banghead: Искрено и лично. Каква поредна футболна драма драги зрители.

Не знам, но ако всеки започне да пише с какво му се налага да се "пребори" всеки ден, форумът ще заприлича на клюкарник.
Не знам и защо много хора се впечатляват. Обръщаш се и си тръгваш. Вие какво отношение очаквате от един джамбаз=мошенник.

На мен пък, по-ми харесва, жена да пише тук в стил "искрено и лично", от колкото мъже в същия стил в техническите подфоруми.
Въпрос на вкус.
Преди 5-6 месеца имах доста подобни случки, че и с "колеги" от форума, ма гледам още си ги продават.
Като чуя някой, че иска да търсим кола, ми иде да ходя по полето да търся четирилистни детелини.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: АБСОЛЮТНО !!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 05 Мар 2015, 0:19

То и аз чака вече втора седмица брат му на колегата "Dimitroff' да се прибере от Хасково, та да видиме най-после тая прословута Е46-ца, ама той явно още си седи там.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Мар 2015, 7:12

k-hristov написа:То и аз чака вече втора седмица брат му на колегата "Dimitroff' да се прибере от Хасково, та да видиме най-после тая прословута Е46-ца, ама той явно още си седи там.

Е това е вече искрено и лично

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Мар 2015, 9:08

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата