Лекичко въпросче?
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
dinozab написа:bmwfena написа:dinozab написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смейсе на чуждато нещастие![]()
![]()
ще дойда у Филибето и ти я оправям ама ще трябва да
Ти ела пък може и![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да има
![]()
![]()
айде ве братче пиши кво стана май тръгна дизеларката и ти изчезна званя ти по skype ама не отваряш

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ай май я оправих сношти ама да видим
Поигрох си молко стисках и маркучи поработи без капачка около 20 мин. михурчета не излезнаха от никаде.Направи ми впечатление че като стопли целия радиатор нивото на водата почва бавно да се вдига и кото се включи ел.перката отпред почва да пада незнам това дали е нормално.Снощи квото карах карах и днис сутринта проверих нивото на водата беше малко по високо и махнах малко така че дойде на нормалното.Бях одеве до Пазарджик там си свърших работата и се върщам сега общо някъде 80км. съм минал.Като спрях вдигнах капака маркучите бяха меки мисля че сега е нарад ама да видим.Температурата седи на 12 без 1 мисля че и това е нормално парното духа ужасно топло като е на мах.Ща продължа да я следа.Антифриза е бистър,маслото е наред не губи вода
Това е за сега благодаря ви за мненията ако има някой да знае истинския принцип на обездувашаване да го напише че пак казвам от ВМW не вярвам така да са направели системата че трябва да и стискаш маркучите за да я обездувашиш.

Това е за сега благодаря ви за мненията ако има някой да знае истинския принцип на обездувашаване да го напише че пак казвам от ВМW не вярвам така да са направели системата че трябва да и стискаш маркучите за да я обездувашиш.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- bmwfena
- БМВманиачения
-