Bluetooth, може би, за коли "Нов внос" от Италия
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- turimuvesnik
- Потребител
-
Bluetooth, може би, за коли "Нов внос" от Италия
Здравейте всички,
Искам да споделя нещо с вас, което меизненада приятно.
Наскоро си купих втора употреба е91 320д от Италия, с мултиволан и навигация. Издразних се, че няма вграден официален блутут модул, но ми направи впечатление, че има разни допълнителни обемни датчици из купето, а и бутоните за телефон на мултиволана издават някакви звуци при продължително натискане. Не след дълго, забелязах, зе винаги когато съм в колата се явява някакво блутут устройство MetaBlue2. Не му обърнах внимание, защото все не можех да се закача с телефона към него, но нещо започна даме гложде. В крайна сметка проверих в нета и се оказа, че има фирма http://www.metasystem.it/, която предлага няколко модела аларми/хендс фрий/паркинг решения предимно в Италия. Информацията за устройствата им е малко, но пък видимо ги вграждат и работят със заводските копчета на колите. Проверете за всеки случай, може да се окажете приятно изненадани като мен с неподозирана екстра
!
Успех.
П.С кодът за достъп е 1234
MetaBlue, MetaBlue2, BMW;
Искам да споделя нещо с вас, което меизненада приятно.
Наскоро си купих втора употреба е91 320д от Италия, с мултиволан и навигация. Издразних се, че няма вграден официален блутут модул, но ми направи впечатление, че има разни допълнителни обемни датчици из купето, а и бутоните за телефон на мултиволана издават някакви звуци при продължително натискане. Не след дълго, забелязах, зе винаги когато съм в колата се явява някакво блутут устройство MetaBlue2. Не му обърнах внимание, защото все не можех да се закача с телефона към него, но нещо започна даме гложде. В крайна сметка проверих в нета и се оказа, че има фирма http://www.metasystem.it/, която предлага няколко модела аларми/хендс фрий/паркинг решения предимно в Италия. Информацията за устройствата им е малко, но пък видимо ги вграждат и работят със заводските копчета на колите. Проверете за всеки случай, може да се окажете приятно изненадани като мен с неподозирана екстра

Успех.
П.С кодът за достъп е 1234
MetaBlue, MetaBlue2, BMW;
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Bluetooth, може би, за коли "Нов внос" от Италия
Колега,за теб може тази иформация да е нова ,но за повечето тук не е.Така или иначе мета систем не се хвалят с голямо реноме,особенно след монтажа на проблемните им доста скъпи имобилайзери в дилърските сервизи за (Е) сериите. Пожелавам ти безпроблемно ползване на устройството,и ако някога имаш ел.проблем в колата почни първо от отстраняването на това устройство.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Bluetooth, може би, за коли "Нов внос" от Италия
ааа ясно това устроиство под волана какво било на метасистем аз го махнах че и бес това не видях смисъл от него и не съм имал проблеми слвд като го откачих 

3 мнения
• Страница 1 от 1