4увате ли?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
4увате ли?
Аz сега като 4етох zа новата придобивка на Ати(4естито) и zа това как с bawareca се кефиат на легендарния редови 6естак и си го форсират zа кеф ми доиде идеята да пусна тая теми4ка.
Та zна4и след като 6естака е легендата на марката ни- Колко от вас поzнават на zвук дали пред тиах седи(минава) 6естак или 4-цилиндрово БМВ?
Е сестам се zа някои които със сигурно го раzпоzнават, то zа мен би било много интересно да го опи6ат с думи как го поzнават?
А3 от сега си приzнавам 4е налу4квам и 4е гърнетата ме лъжат в преценката
Та zна4и след като 6естака е легендата на марката ни- Колко от вас поzнават на zвук дали пред тиах седи(минава) 6естак или 4-цилиндрово БМВ?
Е сестам се zа някои които със сигурно го раzпоzнават, то zа мен би било много интересно да го опи6ат с думи как го поzнават?
А3 от сега си приzнавам 4е налу4квам и 4е гърнетата ме лъжат в преценката

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: 4увате ли?
Dr.Schnaps написа:zа мен би било много интересно да го опи6ат с думи
То май не може да се опише с думи, а с гуми!?

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Както някои тук знаят БМВ изобщо не е любимата ми марка но към редовия 6-так изпитвам страхотно уважение, който не изпитва такова просто или е глупак или не разбира. Интересувам се от коли и трябва да ти кажа че тътена, дълбочината на звука и "ниските" които се усещат от 6-така са си типични и класически, не се объркват!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Тъй като съм "куче" в това отношение - мога да разпознавам повечето двигатели на БМВ, Ауди, МБ, ФВ и т.н само по слух........
Е сега, какво пък толкоз - 4,5,6,8,12 цил. се разпознава отдалече - ако се заслуша човек - и броя на клапаните може да разпознае - дали са по 2 или 4
за турбо или компресор , също
Въпроса е да обърнеш внимание

Е сега, какво пък толкоз - 4,5,6,8,12 цил. се разпознава отдалече - ако се заслуша човек - и броя на клапаните може да разпознае - дали са по 2 или 4
за турбо или компресор , също
Въпроса е да обърнеш внимание

5 мнения
• Страница 1 от 1