Ангелски очи е36 Спешно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m52b20 i kawasaki kx250 1999
- Мечтае да кара: 2002 tii
Ангелски очи е36 Спешно
Имам въпроси относно ангелски очи на е36 ,аз няма да мога да ги сложа сам за това пускам тема тук,ако може хора слагали да изкажат мнения къде в София монтират ангелски очи.(става въпрос за рингове CCFL) 

- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Ангелски очи е36 Спешно
e36monsta написа:Имам въпроси относно ангелски очи на е36 ,аз няма да мога да ги сложа сам за това пускам тема тук,ако може хора слагали да изкажат мнения къде в София монтират ангелски очи.(става въпрос за рингове CCFL)
Няма нищо сложно в монтажа - единственият ти проблем е ако по стъклото на фара има удар от по-голямо камъче при свалянето може да се пръсне.Свалиш ли ги безпроблемно монтираш ринговете,а захранването е детска игра.Успех.

- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
Предпочитам да платя на някой който да го направи добре и след това да не се появяват капчици в фаровете 

- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
Нека хора който са си правили такава интервенция да споделят при кой човек или сервиз са го правили,защото аз искам да бъде направено качествено
.СПЕШНО Е.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз си ги направих сам.
Не е нищо сложно.
Сваляш фаровете, разглобяваш ги - имат 4 металки щипки. Изрязваш силикона, който държи стъклата вътре във фара, махаш ги, слагаш енджълите и тук е тънкия момент. Много хора не връщат стъклата и сглобяват директно фаровете
, защото е по лесно. Аз си ги върнах стъклата- няколко капки силиконче сглобяваш и си ти. Малко е играчка стъклата да ги туриш без да разместиш ейнджълите, но от втория-третия опит става.
Има си една тема, където е обяснено стъпка по стъпка. Има и клипче в две части в youtube
Съвет: Аз имах много място във самия фар и първоначално набутах инверторите вътре във фара, за да е съвсем културно - в отделението зад дългите, защото ги ползвам рядко и мислех, че няма да е проблем нагряването. Е след 3 дена ми изгоря единия инвертор. Пробих по една малка дупка на капаците, точно колкото да минат кабелите и ги изкарах отгоре на гредата инверторите и нямам ядове, защото се охлаждат много добре там.
Не е нищо сложно.
Сваляш фаровете, разглобяваш ги - имат 4 металки щипки. Изрязваш силикона, който държи стъклата вътре във фара, махаш ги, слагаш енджълите и тук е тънкия момент. Много хора не връщат стъклата и сглобяват директно фаровете

Има си една тема, където е обяснено стъпка по стъпка. Има и клипче в две части в youtube

Съвет: Аз имах много място във самия фар и първоначално набутах инверторите вътре във фара, за да е съвсем културно - в отделението зад дългите, защото ги ползвам рядко и мислех, че няма да е проблем нагряването. Е след 3 дена ми изгоря единия инвертор. Пробих по една малка дупка на капаците, точно колкото да минат кабелите и ги изкарах отгоре на гредата инверторите и нямам ядове, защото се охлаждат много добре там.

- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
Човек, няма нищо сложно сам да го направиш, отвараш фара от щипките с отвертка, махаш внимателно кръглите стъкла пак с отвертка, слагаш ринговете в дупките, залепяш ги за по сигурно, прокарваш кабелите над рефлектора, изкарваш ги през капачката на късите, слагаш кръглите стъкла внимателно, с малко по-голям натиск щракват, ако искаш им слагаш силикон за по-сигурно. затваряш фара, връзваш буксите към габаритите и си готов.
Но ако искаш някой друг да го направи, отиди при някой който си работи в неговия гараж, не някой голям автосепвиз, ще ти вземе по-евтино.
Но ако искаш някой друг да го направи, отиди при някой който си работи в неговия гараж, не някой голям автосепвиз, ще ти вземе по-евтино.
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Пасват точно и пред стъклата и така не ги сваляш.На бушониерата вземаш от (+) само на контакт и имаш и дневни светлини,които няма как да забравиш да включиш!
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
ОК мерси много,значи ще викам неволята
проблем ли ще е ако след това не сложа силикон,мисля да си пусна клипа и наравно с него да правя каквото той прави

8 мнения
• Страница 1 от 1