Ангелски очи е36 Спешно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m52b20 i kawasaki kx250 1999
Мечтае да кара: 2002 tii

Ангелски очи е36 Спешно

Мнение от e36monsta » 23 Фев 2015, 17:45

Имам въпроси относно ангелски очи на е36 ,аз няма да мога да ги сложа сам за това пускам тема тук,ако може хора слагали да изкажат мнения къде в София монтират ангелски очи.(става въпрос за рингове CCFL) :bchug:
Изображение
Обичам bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Re: Ангелски очи е36 Спешно

Мнение от laary » 23 Фев 2015, 18:53

e36monsta написа:Имам въпроси относно ангелски очи на е36 ,аз няма да мога да ги сложа сам за това пускам тема тук,ако може хора слагали да изкажат мнения къде в София монтират ангелски очи.(става въпрос за рингове CCFL) :bchug:

Няма нищо сложно в монтажа - единственият ти проблем е ако по стъклото на фара има удар от по-голямо камъче при свалянето може да се пръсне.Свалиш ли ги безпроблемно монтираш ринговете,а захранването е детска игра.Успех. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36monsta » 23 Фев 2015, 19:01

Предпочитам да платя на някой който да го направи добре и след това да не се появяват капчици в фаровете :yes:
Изображение
Обичам bmwpower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36monsta » 24 Фев 2015, 14:12

Нека хора който са си правили такава интервенция да споделят при кой човек или сервиз са го правили,защото аз искам да бъде направено качествено :yes: .СПЕШНО Е.
Изображение
Обичам bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 24 Фев 2015, 18:59

Аз си ги направих сам.
Не е нищо сложно.
Сваляш фаровете, разглобяваш ги - имат 4 металки щипки. Изрязваш силикона, който държи стъклата вътре във фара, махаш ги, слагаш енджълите и тук е тънкия момент. Много хора не връщат стъклата и сглобяват директно фаровете :shock: :kuku: , защото е по лесно. Аз си ги върнах стъклата- няколко капки силиконче сглобяваш и си ти. Малко е играчка стъклата да ги туриш без да разместиш ейнджълите, но от втория-третия опит става.

Има си една тема, където е обяснено стъпка по стъпка. Има и клипче в две части в youtube :yes:

Съвет: Аз имах много място във самия фар и първоначално набутах инверторите вътре във фара, за да е съвсем културно - в отделението зад дългите, защото ги ползвам рядко и мислех, че няма да е проблем нагряването. Е след 3 дена ми изгоря единия инвертор. Пробих по една малка дупка на капаците, точно колкото да минат кабелите и ги изкарах отгоре на гредата инверторите и нямам ядове, защото се охлаждат много добре там. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d (150)
Мечтае да кара: е30 M3

Мнение от levskifans » 24 Фев 2015, 18:59

Човек, няма нищо сложно сам да го направиш, отвараш фара от щипките с отвертка, махаш внимателно кръглите стъкла пак с отвертка, слагаш ринговете в дупките, залепяш ги за по сигурно, прокарваш кабелите над рефлектора, изкарваш ги през капачката на късите, слагаш кръглите стъкла внимателно, с малко по-голям натиск щракват, ако искаш им слагаш силикон за по-сигурно. затваряш фара, връзваш буксите към габаритите и си готов.
Но ако искаш някой друг да го направи, отиди при някой който си работи в неговия гараж, не някой голям автосепвиз, ще ти вземе по-евтино.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Мнение от laary » 24 Фев 2015, 19:49

Пасват точно и пред стъклата и така не ги сваляш.На бушониерата вземаш от (+) само на контакт и имаш и дневни светлини,които няма как да забравиш да включиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36monsta » 24 Фев 2015, 20:00

ОК мерси много,значи ще викам неволята :mhihi: проблем ли ще е ако след това не сложа силикон,мисля да си пусна клипа и наравно с него да правя каквото той прави :lalala: :bchug:
Изображение
Обичам bmwpower-bg.net

Назад към E36