Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Интересно е, че след рестартиране си дойде. Но каква е точната причина. Принципно го ползвам без да го гася... последно цикълът бе с продължителност 213 часа.

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Колеги може ли малко помощ с т*пия google акаунт
Има ли как през профила да изляза от всички устройства дето съм се логнал с акаунта и да не могат да се свързват повече тези устройства
Проблема е,че дъртите си накупиха смартфони и аз влизах с моя акаунт за да имат достъп до плеймаркета и сега само мизерии ми правят,аз записвам контакт примерно те не го знаят и трият

Има ли как през профила да изляза от всички устройства дето съм се логнал с акаунта и да не могат да се свързват повече тези устройства

Проблема е,че дъртите си накупиха смартфони и аз влизах с моя акаунт за да имат достъп до плеймаркета и сега само мизерии ми правят,аз записвам контакт примерно те не го знаят и трият

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Влезнеш ли няма излизане по нормален начин, само reset и им правиш техни си акаунти и да си правят каквото искат 

А не можеш ли просто да им направиш телефоните да не синхронизират контактите ( и другите неща които не искаш да виждат
) и така ще си решиш проблемите.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
На мен вече ми писна с моя кенеф. Постоянно ми излиза, че паметта е пълна и горе на дисплея ми седи онова дискче с удивителен. К'во ли не правих, рестартирам го и се скрие и след 1 ден пак се появи. Имам точно 5 снимки на телефона, 1 игра която аз съм изтеглил и 2 приложения, които аз съм изтеглил. Всичко останало си е от телефона. Мама му стара, набих пари да купя карта с памет и тоя пустиняк неще да прехвърля нищо в картата или ако го направя аз на всяко приложение, разлика - нула.
Кажете ми какво да правя и къде да търся проблема, щото накрая ще му набия един фактори ресет и съм го евал...
Кажете ми какво да правя и къде да търся проблема, щото накрая ще му набия един фактори ресет и съм го евал...

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Влез в настройките на приложенията, сортирай ги по големина. От там виждаш кои заемат най-много място, на мен ми е Хром и преди като имах Фейсбук приложението. Цъкваш на дадено приложение, триеш му кеша и освобождаваш място. Имат досадния навик повечето приложения да трупат огромни количества кеш данни, които трябва да се трият. Ако ползвам много интернет, за 4-5 дни ми се събират 130-150 мб кеш за браузера. ФБ е същата работа. Също от настройките на Плей Стора му забрани да се ъпдейтват сами, 'щото всеки ъпдейт увеличава големината на приложенията.

- randity
- Photographer
-
Нищо не се случи. Изчистих кеша на всички приложения и събрах общо 5-6 МБ. А как по дяволите всичко, което свалям да отива директно в картата и в онази памет, а не в паметта на телефона?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Порови се в настройките, има опции къде да ти пази снимки и т.н. Освен това има опция на повечето приложения да ги местиш от паметта на телефона към картата, с което разчистваш място и няма да ти пищи постоянно....
Never mistake motion for action...
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
Нов проблем сега 
На игри,клипове и приложения за тв. няма звук..
Телефона си звъни,няма проблем.Като пусна нещо от горе изброените няма звук,през копчетата всичко е на мах ...

Телефона си звъни,няма проблем.Като пусна нещо от горе изброените няма звук,през копчетата всичко е на мах ...
- randity
- Photographer
-
Пробвай като пуснеш клип от Ютуб да увеличиш звука от копчето на телефона 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
burnou7 написа:Нов проблем сега
Някое приложение ти скапва звуците - деинсталирай едно по едно всичко, което си слагал за гледане на видео и слушане на музика. Ако не стане, деинсталирай една по една игрите и ще излезе виновника...
Never mistake motion for action...
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
randity написа:Пробвай като пуснеш клип от Ютуб да увеличиш звука от копчето на телефона
Пробвах разбира се

@Leon Да започна от последните инсталирани или някое старо може да се е скапало

Едит:То даже няма никъде звук,нито на песни,,нито на бутоните,нито на клавиатурата,на нищо.
Има само при входящо повикване. (пак добре)

- randity
- Photographer
-
Колеги, някой има ли впечатления от Samsung S5 Active?

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
randity написа:Колеги, някой има ли впечатления от Samsung S5 Active?
Не си заслужава като цяло, веднъж заради цената и второ заради грозния външен вид.
Мое мнение.
от 2-3 дена имам нова слушалка и нещо много ме дразни - тръгнеш да отваряш някакво приложение, или дори телефонния указател и първо ти зарежда някаква реклама (на цял екран). непрекъснато го прави. някаква идея как да намеря какво ги генерира?