Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- eee
- Потребител
-
- Кара: На дядо си каруцата
- Мечтае да кара: щар по щар
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Пилев написа:lazomilev написа:cfg написа:Колеги,как ви се струва този екземпляр. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8wp0js Според мен му е малко надута цената.
двата симетрично разположени ароматизатора са скандални! от утре и аз съм така!
4 са, на страничните има по още един.
Колегата иска мнения за колата а не за ароматизаторите.Не смятам,че го вълнува толкова дали ще си слагаш 1000 ароматизатора или не...
Аз лично не бих си взел вече чипосана кола.
Зависи къде и кой ти е слагал "чипа". И няма нищо общо колко ще е изморена колата. Аз мога да изморя кола и 2.0i без чип за отрицателно време.
eee написа:Пилев написа:lazomilev написа:cfg написа:Колеги,как ви се струва този екземпляр. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8wp0js Според мен му е малко надута цената.
двата симетрично разположени ароматизатора са скандални! от утре и аз съм така!
4 са, на страничните има по още един.
Колегата иска мнения за колата а не за ароматизаторите.Не смятам,че го вълнува толкова дали ще си слагаш 1000 ароматизатора или не...
Много добре ми е ясно какво иска колегата, затова съм сложил иконка, че забележката ми е офтопик. Както и твоята...
Здравейте!
Почти си избрах кола, но рекох да питам про-тата.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8y3yef
- Какво мислите за цената?
- Трябва ли да ме притеснява, че воланът е пръснат с каучук (така ми се стори поне)?
- 190 кончета стигат ли и за това купе?
- Колко да си приготвя за първоначална поддръжка?
Почти си избрах кола, но рекох да питам про-тата.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8y3yef
- Какво мислите за цената?
- Трябва ли да ме притеснява, че воланът е пръснат с каучук (така ми се стори поне)?
- 190 кончета стигат ли и за това купе?
- Колко да си приготвя за първоначална поддръжка?
Здравейте ,
Понеже мисля да закупувам 530XD , искам да по питам за тези двете обяви дали имате някакво инфо :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416306097153134&slink=8y52yo
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416906867267022&slink=8y52yo
и то най-вече за втората понеже е в Петрич, а там си нямам идея къде може да се прегледа в сервиз.
Понеже мисля да закупувам 530XD , искам да по питам за тези двете обяви дали имате някакво инфо :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416306097153134&slink=8y52yo
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416906867267022&slink=8y52yo
и то най-вече за втората понеже е в Петрич, а там си нямам идея къде може да се прегледа в сервиз.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
И двете ми изглеждат като коли минали 300к първата е с чип и теглич и направо мога да му пожелая на този продавач да си е вечно негова. Втората не си заслужава оглед с това, че по снимки изглежда доста уморена пък камоли на живо.
Чак пък доста уморена? Все пак говорим за 10 годишни коли. Истински М-пакет, ако е 2006 наистина е доста евтина. Ако нищо й няма според мен си заслужава 

Хайде комбито ясно, в София е ако се реши да се гледа, доверени сервизи бол.
Ама това в Петрич си е живо приключение.
Все още се чудя има ли смисъл от xDrive или не ...
Ама това в Петрич си е живо приключение.
Все още се чудя има ли смисъл от xDrive или не ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Колеги да Ви питам вчера си закупих INPA закачих колата (E60 530D 03') и отворих да поразгледам кое как е. пуснах да видя работата на цилиндрите първо през F4 (mass adjust.) и стана нещо учудващо поне за мен. колата работи нормално и след като сменя на F5 (rot. conform.), започва да се тресе. и така докато не върна на F4 където виждам,че 6-ти цилиндър е влязъл в червеното и пиши стойност от 5+
някъкви идеи защо става така?
п.п. да попитам тея менюта за цилиндрите на F4,F5,F6 какво точно означават?
някъкви идеи защо става така?
п.п. да попитам тея менюта за цилиндрите на F4,F5,F6 какво точно означават?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
На F4 ти показва работата на дюзите с автоматичните корекции, а на F5 маха корекциите и затова работата на мотора се влошава. След като на шести цилиндър е толкова голяма корекцията със сигурност трябва да я правиш тази дюза за да не ти надуе буталото и от там ремонт на цилиндър и като цяло дано не се стига до там.
Моя съвет е да отидеш в сервиз и да рециклираш всичките дюзи, тъй като едва ли само на шести корекцията е извън норма.
Моя съвет е да отидеш в сервиз и да рециклираш всичките дюзи, тъй като едва ли само на шести корекцията е извън норма.
- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
Здравейте колеги, някой да има мнение за този екземпляр? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8yfcps
В обявата 165 хил.км., снимката на километража на 220 563. Не че е страшно, напротив - дори е добре ако само толкова е върната 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
E30_DK написа:На F4 ти показва работата на дюзите с автоматичните корекции, а на F5 маха корекциите и затова работата на мотора се влошава. След като на шести цилиндър е толкова голяма корекцията със сигурност трябва да я правиш тази дюза за да не ти надуе буталото и от там ремонт на цилиндър и като цяло дано не се стига до там.
На мене на f4 и f5 разлика в работата на мотора няма.Сигурен ли си в това което казваш?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
timur_lenk написа:E30_DK написа:На F4 ти показва работата на дюзите с автоматичните корекции, а на F5 маха корекциите и затова работата на мотора се влошава. След като на шести цилиндър е толкова голяма корекцията със сигурност трябва да я правиш тази дюза за да не ти надуе буталото и от там ремонт на цилиндър и като цяло дано не се стига до там.
На мене на f4 и f5 разлика в работата на мотора няма.Сигурен ли си в това което казваш?
Мога да съм толкова сигурен, колко съм чел за F4 и F5 във форума

Щом при теб няма разлика между F4 и F5, това говори за малки корекции т.е. няма неточна работа на дюзите, която да трябва да се коригира и би трябвало твоите дюзи да са ОК(въпреки, че не е гаранция).
При колегата задал въпроса шеста дюза е с много голяма корекция и като цъкне F5 и изключи всички корекции на дюзите, се появява разлика в работата на мотора, защото нищо вече не компенсира неточната работа на дюзата на шести цилиндър т.е. неточната работа без корекция говори за развалена дюза... не знам как по-разбираемо да го обясня.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
E30_DK написа:timur_lenk написа:E30_DK написа:На F4 ти показва работата на дюзите с автоматичните корекции, а на F5 маха корекциите и затова работата на мотора се влошава. След като на шести цилиндър е толкова голяма корекцията със сигурност трябва да я правиш тази дюза за да не ти надуе буталото и от там ремонт на цилиндър и като цяло дано не се стига до там.
Мога да съм толкова сигурен, колко съм чел за F4 и F5 във форума
Щом при теб няма разлика между F4 и F5, това говори за малки корекции т.е. няма неточна работа на дюзите, която да трябва да се коригира и би трябвало твоите дюзи да са ОК(въпреки, че не е гаранция).
При колегата задал въпроса шеста дюза е с много голяма корекция и като цъкне F5 и изключи всички корекции на дюзите, се появява разлика в работата на мотора, защото нищо вече не компенсира неточната работа на дюзата на шести цилиндър т.е. неточната работа без корекция говори за развалена дюза... не знам как по-разбираемо да го обясня.
мерси колега,аз те разбрах напълно

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!