някои полицаи са пичове...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
някои полицаи са пичове...
Няма да разказвам много. Просто на прибиране от Монтана ме спряха два пъти. Веднъж със 107км при ограничение 50км. и без колан и хората бяха читави и ме пуснаха, за което им правя едно голямо евала! Следващите ме пуснаха пак при ограничение 50км, но радара отчете, че съм минал със 167 и там книжката вече отлиташе сериозно, пак без колан. Извиних се и помолих хората да не ми пишат акт, без да давам пари и нищо. Казаха ми тръгвай и внимавай какви ги вършиш. Малко повече респект към полицаите, сериозна част от тях са наистина точни хора! 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: някои полицаи са пичове...
Иво написа:Няма да разказвам много. Просто на прибиране от Монтана ме спряха два пъти. Веднъж със 107км при ограничение 50км. и без колан и хората бяха читави и ме пуснаха, за което им правя едно голямо евала! Следващите ме пуснаха пак при ограничение 50км, но радара отчете, че съм минал със 167 и там книжката вече отлиташе сериозно, пак без колан. Извиних се и помолих хората да не ми пишат акт, без да давам пари и нищо. Казаха ми тръгвай и внимавай какви ги вършиш. Малко повече респект към полицаите, сериозна част от тях са наистина точни хора!
Е бе ИВО как го правиш това бе. Усмихваш се или правиш невинни физиономии

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Иво
- шПерко
-
Ми държа се с хората като хора. Имам поне 30-40 нарушения, където са ме хващали. Дал съм сумарно около 100лв. В талона имам 39 точки и никога не съм бил на курс за възстановяване 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Иво написа:Ми държа се с хората като хора. Имам поне 30-40 нарушения, където са ме хващали. Дал съм сумарно около 100лв. В талона имам 39 точки и никога не съм бил на курс за възстановяване
хаАХха евала ИВО евала !!!!!

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
то заради такива полицай е на такова дередже движението по пътищата ... да ти шибнат една глоба 500лв + отнемане на книжка 6 месеца + 1 месец затвор , да видим после ще правиш ли така ( тва е пример какво горе-долу биха ти направили в Германия)
нищо лично ... но не знам какво му е евалата на тва ... щото другия път ще мине некой некадърен шофиор с 170 ще отнесе 2-3 коли за барабар с шофиорите и после въри питай що е карал с толкова - ЩОТО МУ ПОЗВОЛЯВАТ
не дай си боже да те хванат пиян ... веднуж ще се оттървеш с серизна глоба и загуба на книжка за малко, обаче втори път хванат ли те - 6 години затвор ...
нищо лично ... но не знам какво му е евалата на тва ... щото другия път ще мине некой некадърен шофиор с 170 ще отнесе 2-3 коли за барабар с шофиорите и после въри питай що е карал с толкова - ЩОТО МУ ПОЗВОЛЯВАТ
не дай си боже да те хванат пиян ... веднуж ще се оттървеш с серизна глоба и загуба на книжка за малко, обаче втори път хванат ли те - 6 години затвор ...
БМВ
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Иво написа:Няма да разказвам много. Просто на прибиране от Монтана ме спряха два пъти. Веднъж със 107км при ограничение 50км. и без колан и хората бяха читави и ме пуснаха, за което им правя едно голямо евала! Следващите ме пуснаха пак при ограничение 50км, но радара отчете, че съм минал със 167 и там книжката вече отлиташе сериозно, пак без колан. Извиних се и помолих хората да не ми пишат акт, без да давам пари и нищо. Казаха ми тръгвай и внимавай какви ги вършиш. Малко повече респект към полицаите, сериозна част от тях са наистина точни хора!
Ще използвам възможността да похваля и аз един полицай

Беше отдавна, но ми направи много добро впечатление

- Иво
- шПерко
-
fANTONa написа:то заради такива полицай е на такова дередже движението по пътищата ... да ти шибнат една глоба 500лв + отнемане на книжка 6 месеца + 1 месец затвор , да видим после ще правиш ли така ( тва е пример какво горе-долу биха ти направили в Германия)
Прав си абсолютно! В Америка съм си за затвор направо! Въпроса е, че в случая отсечката беше такава, с добра видимост и можеше да се кара бързо. Аз наистина сгреших и го признах пред себе си и полицаите, които радвам се в този момент ми направиха голям реверанс. Утре ще си имам обеца на ухото

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
[quote="Иво"]Няма да разказвам много. Просто на прибиране от Монтана ме спряха два пъти. Веднъж със 107км при ограничение 50км. и без колан и хората бяха читави и ме пуснаха, за което им правя едно голямо евала! Следващите ме пуснаха пак при ограничение 50км, но радара отчете, че съм минал със 167 и там книжката вече отлиташе сериозно, пак без колан. Извиних се и помолих хората да не ми пишат акт, без да давам пари и нищо. Казаха ми тръгвай и внимавай какви ги вършиш. Малко повече респект към полицаите, сериозна част от тях са наистина точни хора!
[/quo
И какво е точното на полицаите
, и теб и тях да ви заведат на една от зверските катострофи които оставят по 2-3 трупа на пътя
, щото така стават лошите работи-бързо и неочаквано 

И какво е точното на полицаите

- Иво
- шПерко
-
Айде сега стиха храна... Прецениха хората така. Като ви искат пари като ви пишат акт пак и като ви пуснат пак
Угодия няма
Темата ми е със съвсем друга идея. Видяха хората, че беше такова мястото, не съм застрашавал никой и бях напълно адекватен. Направиха ми реверанс, за което съм им благодарен. Не ме хранете да не вадя и аз черпака

абе хора....погледнете на нещата реално...средната скорост извънградско е 110-120 км/ч, но не по магистралата...просто недейте веднага да осъждате някой, който е карал със 100 при ограничение 50..не веднъж съм виждал широк и прав път и табела с ограничение 60, дори и 40...ограниченията просто са нереални и не могат да се спазват. Ако има толерантност и разбиране на пътя, може и с 200 да караме спокойно...а относно глобите-ми да ми шибнат и 1000лв глоба, ще я платя и пак ще карам...просто нямам друг избор...а и каквато и да е глобата, точно тя едва ли ще намали жертвите по пътищата....
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Много съм съгласен ...... ама като изравнят стандарта на живот с Германия тогава ще ми ги говориш тия глупости ако сме били там какво биха направили .Ми то ако сме там нямаше народа да получава по 150 Еуро заплати налиfANTONa написа:..............

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тази история извади доста противоречиви чувства в мен! От една страна, да наистина полицаите са пичове, но чак такива пичове ли трябва да бъдат?!?!? Съгласен съм за 1вото да те пускат -100 при ограничение 50, както и да е - има си доста тъпи ограничения, но за 167, ахахаха е това вече ми е извън представите! И аз почти никога не карам в ограниченията, ма чак толкова нагъл не съм
! Пък и след като има табела значи има нещо, за което е там! А това, че бил прав пътя, че било хубаво времето и т.н. са просто наивни оправдания при такива скорости
!
А между другото сега се сетих - баща ми имаше подобна случка, само че него не успяха да го спрат
, за да видя как щяха да реагират полицаите - като беше подкарал една колона коли да ги изпреварва със 170, и пак на доста дълъг и прав участък, и точно се прибира вече след последната кола и хоп пред него полицай! Но човека си седеше спокойно и явно не очакваше така хала и си обърка ръцете, забрави в коя му беше палката
- дигна лява - празна
, докато дигне дясната и ние го подминахме !
Та като извод накрая - за 1та случка съм на твоя страна и се радвам и на теб и на полицаите, но за втората като че ли повече клоня към чувството, че не трябва да са чак толкова либерални
!

А между другото сега се сетих - баща ми имаше подобна случка, само че него не успяха да го спрат

Та като извод накрая - за 1та случка съм на твоя страна и се радвам и на теб и на полицаите, но за втората като че ли повече клоня към чувството, че не трябва да са чак толкова либерални

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Т'ва ваш'то се нарича "Сърби, боли - драго ми е"
Ту искате полицаите да са пичове, а сега като са пичове се оплаквате...
А са де...

Ту искате полицаите да са пичове, а сега като са пичове се оплаквате...

А са де...

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
WilliamsF1Team написа:Т'ва ваш'то се нарича "Сърби, боли - драго ми е"![]()
Ту искате полицаите да са пичове, а сега като са пичове се оплаквате...![]()
А са де...
Както казах - пичове да....ама не чак толкова

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4