E90 Дневни светлини
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: E90 Дневни светлини
Leon написа:Да, това са ти дневните светлини. Ако превключиш на габарити, би трябвало ринговете да светят малко по-слабо, отколкото на А.
А може ли да се направи така, че винаги да светят ринговете силно (дори и да е на 0, не на А), защото когато държа на "А" всеки път когато вкарвам и изкарвам колата в гаража и фаровете се пускат и гасят?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Indiana написа:Leon написа:Да, това са ти дневните светлини. Ако превключиш на габарити, би трябвало ринговете да светят малко по-слабо, отколкото на А.
А може ли да се направи така, че винаги да светят ринговете силно (дори и да е на 0, не на А), защото когато държа на "А" всеки път когато вкарвам и изкарвам колата в гаража и фаровете се пускат и гасят?
Могат

Здравейте , може тели да ми кажете къде мога да отида да ми пуснат дневните светлини в София ?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
при OCI - колегата от горния пост 

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Имате ли представа дали мигачите могат да бъдат пуснати, само ако ангелски очички светят ?
Кодирахме колата, но мигачите светят винаги (и на фарове и на очички).
- bobby81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.6 is
- Мечтае да кара: Alpina B5 ili B7
nikolae написа:Имате ли представа дали мигачите могат да бъдат пуснати, само ако ангелски очички светят ?
Кодирали сте функцията за пускане на мигачите като габарити. BLK_V_GED_ALS_SIDEMARK - DIMMED FRONT TURN SIGNALS AS US SIDE MARKER LIGHTS. Това е наименованието на функцията в NCS-Expert
- oci
- старши ентусиаст
-
bobby81 написа:nikolae написа:Имате ли представа дали мигачите могат да бъдат пуснати, само ако ангелски очички светят ?
Кодирали сте функцията за пускане на мигачите като габарити. BLK_V_GED_ALS_SIDEMARK - DIMMED FRONT TURN SIGNALS AS US SIDE MARKER LIGHTS. Това е наименованието на функцията в NCS-Expert
Не си прав

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Аз да питам - при мен ангелите не светят на А ,това от кодиране ли е или защото съм с FRM1.
И ако може да се кодират да светят винаги,дори на А през деня без фарове - кои са параметрите
Sent from nokia 6310
И ако може да се кодират да светят винаги,дори на А през деня без фарове - кои са параметрите
Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bobby81
- кандидат ентусиаст
-
oci написа:bobby81 написа:nikolae написа:Имате ли представа дали мигачите могат да бъдат пуснати, само ако ангелски очички светят ?
Не си прав
За кое не съм прав??? Ако е за наименованието на функцията, да прав си при е9х е SIDEMARKER_US - USA SIDE MARKER LIGHTS
- bobby81
- кандидат ентусиаст
-
- oci
- старши ентусиаст
-
bobby81 написа:oci написа:bobby81 написа:nikolae написа:Имате ли представа дали мигачите могат да бъдат пуснати, само ако ангелски очички светят ?
Не си прав
За кое не съм прав??? Ако е за наименованието на функцията, да прав си при е9х е SIDEMARKER_US - USA SIDE MARKER LIGHTS
Поправи се ама на 50 процента

- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, не ви ли правят забележки от КАТ, когато се движите само с рингове през деня (говоря за преди фейслифта)?
Аз сложих дори доста ярки LED крушки, но когато е слънчево не се забелязват достатъчно и са сме спирали 2-3 пъти да ми правят забележка (без глоби).
За това направих дългите да светят на 30% и карам така.
Търсих начин да светят дългите на 30% и ринговете като дневни, но няма такава опция (само на габарит) - става въпрос за FRM2 модула.
Аз сложих дори доста ярки LED крушки, но когато е слънчево не се забелязват достатъчно и са сме спирали 2-3 пъти да ми правят забележка (без глоби).
За това направих дългите да светят на 30% и карам така.
Търсих начин да светят дългите на 30% и ринговете като дневни, но няма такава опция (само на габарит) - става въпрос за FRM2 модула.
Е90 го карам на фарове, но досега винаги на рингове и не са съм имал проблем.
Забелязах, че при първите е90/е60 очичките не светят много силно, точно затова
и направих тази опция със светещите мигачи.
Забелязах, че при първите е90/е60 очичките не светят много силно, точно затова
и направих тази опция със светещите мигачи.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
На мен ми звучи тъпо да ми светят мигачите постоянно но всеки си има мнение, някаде четох че със модул FRM2 може да се направят ангелските очички да са DRL.