Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 530D Exclusive Editio 2003
Мечтае да кара: БМВ Е46 330CD 2005
Детайли за колата: ЗА КАКВО Е СЛОЖЕНА ТАЗИ ГРАФА КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕМ В НЕЯ !!!

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от gogo_05 » 19 Фев 2015, 15:21

Исползвах по хуманен начин за монитора да разгледам снимките от този които показа колегата по отгоре.
Има неща който не ми се струват че са истина за обявата но тарся повече информация за колата защото и снимките са оскадни а цената ще се коментира.
BR
Георги Марков
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 19 Фев 2015, 18:47

gogo_05 написа:Исползвах по хуманен начин за монитора да разгледам снимките от този които показа колегата по отгоре.
Има неща който не ми се струват че са истина за обявата но тарся повече информация за колата защото и снимките са оскадни а цената ще се коментира.

Тя ще се коментира, колко да се коментира :dunno: И тея снимки адски много дразнят, толкова ли не е могъл да ги обърне :dummy:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kbeemer » 19 Фев 2015, 19:33

Снимките на черното купе не позволяват да погадаем за миналото му. Началната снимка е скрийншот от гугъл.. а останалите с краката нагоре. Аз само подозирам, че колата е от Асеновград.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 20 Фев 2015, 12:02

cupomax87 написа:На мен никой не ми отговори :dunno: http://www.cars.bg/c1060351

Колега, гледаш кола в ниския ценови клас, с износен интериор, външни забележки и почти никакви екстри(един износен волан и музика). Ако теб ти харесва, ходи я погледни на живо, заведи я на майстор и ако всичко й е наред я отнасяй.
Аз на твое място не бих я взел, грам не ме кефи, но ако си го решил - действай. Колата е без регистрация, най-вероятно ще трябва да плащаш еко такса, няма летни гуми, СТЕЛКИ липсват :lol: и т.н. + обслужване и ще си дал накрая 6000 за 20-ка печка, комби със забележки и без екстри.(това без да смятаме евентуални ремонти)

Обявата написа:вс. екстри за модела
:lol: :lol: тия хора съвсем изнагляха :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 20 Фев 2015, 13:04

Кое и е толкова износеното на интериора? Не виждам нищо фрапантно за 15 годишна кола :dunno: Вие какво искате, кола на толкова години, сменила н брой собственика, да е като нова отвътре? Няма кола втора употреба без нито една забележка. Волана не е толкова износен, салона дразни, че е боядисан или намазан с нещо лъскаво, отпред има разлика във фугите под фаровете, предната дясна врата е била удряна и пребоядисвана и фугата не е равномерна. Относно екстрите - със сигурност няма всички екстри, но чак пъък да е гола, като пушка... Има харман кардон, шибидах, автомат, полукожено рекаро, мултиволан, навигация, парктроник - всичко необходимо. Или без М пакет и ксенон няма да върви?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 20 Фев 2015, 13:58

cupomax87 написа:На мен никой не ми отговори :dunno: http://www.cars.bg/c1060351

Явно никой няма преки впечатления от нея и по-добре,щото ако имаше тук хора които са я гледали,но не са я взели,значи има нещо притеснително около нея.Все пак повечето ходим на оглед с намерение да купуваме.Цената не е лоша сякаш.Няма подгряване на седалките,но пък текстила не измръзва толкова колкото кожата.Ще те вози от точка "А" до точка "В",подчертавам "вози".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 20 Фев 2015, 14:42

(h)aman написа:Кое и е толкова износеното на интериора? Не виждам нищо фрапантно за 15 годишна кола :dunno: Вие какво искате, кола на толкова години, сменила н брой собственика, да е като нова отвътре? Няма кола втора употреба без нито една забележка. Волана не е толкова износен, салона дразни, че е боядисан или намазан с нещо лъскаво, отпред има разлика във фугите под фаровете, предната дясна врата е била удряна и пребоядисвана и фугата не е равномерна. Относно екстрите - със сигурност няма всички екстри, но чак пъък да е гола, като пушка... Има харман кардон, шибидах, автомат, полукожено рекаро, мултиволан, навигация, парктроник - всичко необходимо. Или без М пакет и ксенон няма да върви?

Явно имаме различни виждания за износено.. За мен волана е износен, интериора също(погледни от дясно на навигацията, бутоните, пепелника долу). Има нужда от боя на предна и задна броня, багажник, и това са само видимите козметични проблеми. На живо със сигурност ще цъфнат още дреболии. Нормално е за тази цена да е в това състояние. Колата, ако се търси пак да замяза на кола й трябват още пари да се набият, казвам го за да си знае питащия.
Но както се вижда от твоето мнение - колата има екстри, не е фрапантно износена, значи е ок. За мен е обратното. За всеки влак си има пътници. Тази кола не би била моя влак, ако си търсех 20-ка комби, но пък може това да е влака за колегата :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 20 Фев 2015, 17:28

Не съм казал, че е перфектна, но за тези пари не може да се очаква да е супер запазена, на 150к км, карана от баба и с всички екстри. А и той сам може да си прецени наживо дали го устройва интериора и екстериора. Относно екстрите също е вэпрос на личен избор, но ми е интересно коя толкова важна екстра и липсва според теб, щом тези които изброих ти се виждат малко? И пак казвам- не твърдя, че колата е отлична и да я купува, но за 4000 не може да се очаква повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 20 Фев 2015, 17:41

Я погледнете колко струва такава 320д в момента със същите екстри - 82 000 лева!!!! 2001г. 4400 лв....и пък и да няма нищо развалено и да няма никъде ръжда...е няма как да стане! Само ел.шибедаха на новата 320-ка Ф30 струва колкото цялата Е46 320д 2001г.!

Къде са 82-3-4 000 къде са 4400?

За 5 годишна 320-ка Е90 фейслифт комби края на 2009г. искат по 28 000!
Явно въобще не съпоставяте цените.

Явно и въобще не сте забелязали например че фейслифтова Е90-ката е на цената на 7-мак 2006-та. Пълна лудница са цените на по-новите тройки особено 6 цл.дизели.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар

Мнение от sonic86 » 20 Фев 2015, 21:51

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Фев 2015, 9:52

Тази 320ка къде си я наредил барабар с мъжете?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 22 Фев 2015, 13:39

Кабрио 2.0и/ купе 3.0д/ седан 3.0хд :conf: Каква кола по-точно си търсиш колега, защото си питал за доста различни, като поведение и приложимост коли :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Фев 2015, 14:07

и трите са 8 900 лева :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от StefanNestorov » 22 Фев 2015, 14:25

Да, гледам цената да е около 8 - 10к и да е с ръчни скорости и кожа. Не ми трябва специално 3 двигател или купе, гледам за тия пари да е някаква прилична, дали е бензин или дизел горе долу ми е все тая, в града карам сравнително малко. Все пак някой ако може и мнение за колите да даде :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към E46