разлика в маските на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
разлика в маските на е36
има ли разлика в маските при е36 преди и след фейслифт и при седан и купе? Аз съм със седан след фейса, днес монтирах маска от купе преди фейса и имам луфт от по 1 пръст между маската и бронята. Интересува ме от къде идва разликата, защото като наложа моята си маска до другата и има видима разлика в дебелината особено под фара и към калника. Искам да знам дали тази разлика идва от това че е преди фейса, от това че е от купе или от това че може да не е оригинална, защото я взех от колега на когото беше монтирана на колата и не съм го питал дали е китайска или оригинална.
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: разлика в маските на е36
За разликата в преди фейсова и след фейсова маска знам, че разликата е само в големината на дупките за бъбреците. При преди фейса дупките за бъбреците са по-големи, а след са по-малки. За разликата при седан и купе, един колега взе от мен маска от купе и я сложи на седан и каза, че пасва перфектно, но колко е перфектно само той си знае, аз не съм сигурен, че пасва перфектно.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
да за разликата в бъбреците ми е ясно, за дебелината и дължината на маската питам главно
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Разлика в маските м/у различните модификации на Е36 няма, така че по вероятно маската да е тайванска, китайска и т.н. и затова да има луфт - при тях това е нещо нормално.

- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
///Leonix написа:Разлика в маските м/у различните модификации на Е36 няма, така че по вероятно маската да е тайванска, китайска и т.н. и затова да има луфт - при тях това е нещо нормално.
И аз съм на същото мнение.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
ми добре тогава има ли начин да разбера дали е оригинална? Има ли нещо като щампа на бмв или made in germany или нещо такова?
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Нали старата маска, която си свалил от твоята кола е оригинална и ти е под ръка. Огледай я хубаво дали има щампи или парт. номера и така ще разбереш какво да гледаш на новата.
Заключвам темата, защото е достатъчно дискутирана във форума, ако искаш нещо да добавиш ми пиши да я отключа.
Заключвам темата, защото е достатъчно дискутирана във форума, ако искаш нещо да добавиш ми пиши да я отключа.

8 мнения
• Страница 1 от 1