Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Тя пък другата щото изглежда много свежа 

..Bayerische Motoren Werke..

- jeliopetrov
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Явно нямам набито око,конкретно за тази от Лечев ауто освен че и е изкормена емблемата на капака,друго не видях.А за навигациите нещо?
Може да не изглежда свежа, но със сигурност ще е по-добре, особено ако наистина са сменени изброените части + зимни гуми и джанти,а и цената е по-ниска, регистрирана е, само дето ми се струва, че е бита от градушка
но може и да греша.

- vlado_arheolog
- Потребител
-
Кажете нещо за това - БМВ Е 46 320д 2000 год.Климатроник, ел. стъкла, ел. огледала, ел. седалки с памет, темпомат(автопилот), парктроник,Мултимедийна система с навигация с карта на БГ и говореща на български, ангелски очи на фаровете, алуминиеви джанти 17" с летни гуми и комплект зимни, колата е много запазена и много поддържана, но ми се струва че и е висока цената - 6000 лв. Колата е с регистрация и м-маска!
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
hotride написа:Snoop написа:sarbinoff написа:мнения за тази?
http://www.cars.bg/c1023439
Джамбазинът е кисело копеле... Ако ще ходиш да я гледаш - въоръжи се с търпение.
Иначе колата не е лоша. Остава почти всичко да работи по нея.
Eто ВИН-а pb01872. Гледах я и ще ви кажа какво видях, въпреки че много много не разбирам. Вътре е доста запазена според мен, нормалните драскотини по барчето за е46 си ги има, маншона на ск. лост е скъсан, капачето на шибедаха е разхлабено и шляка, не върви както трябва като го буташ назад напред. Салона важи като цяло е здрав и запазен, стелките също, гумите на педалите не са протъркани. Волана не е претапициран и се е поизлъскал.
Външно има следи от камъчета по предния капак, долу в ляво под халогена липсва решетката от бронята, боята не можах много да я преценя, че беше много мръсна. Задната броня е спукана и е правена, по лайсната си личи здрано. Гумите са летни галоши. Джантите важат горе долу. Дисковете са яко в ръжда направо се ронят по краищата, апаратите с накладките също, отдолу сигурно всичко е в ръжда не можах да я видя, че имаше сняг и не ми се залягаше. Мотора е измит, запали отраз държи добре оборотите. Не усетих голям луфт в рейката. Като цяло ми хареса, човека го питах да я откараме в сервиз каза "само ако я откараме в БМВ иначе НЕ". Не ми се видя склонен към коментар, но незнам може би лошо подходих аз. Ако не ме притесняваше ръждата може би щях да я платя. Поздрави!![]()
п.с. това си е мое мнение не искам да ангажирам никой
Този и аз го знам - мноого кисел джамбазин indeed

Тегав човек

- Potter1996
- Потребител
-
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Кажете как се води този цвят, че искам да видя и други е46ци в същия, че от снимките не мога да го преценя. Благодаря!

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
hotride написа:Кажете как се води този цвят, че искам да видя и други е46ци в същия, че от снимките не мога да го преценя. Благодаря!
Silbergrau metallic,A08.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
The Edge написа:
Този и аз го знам - мноого кисел джамбазин indeed" цени си времето" а като отидеш наистина е нужно много търпение и освен към коментар не е склонен и да кара колите за преглед при "някакви маистори да му обесняват.. "
Тегав човекно иначе гледам че бмв-тата си го продава
И аз го знам, много кисел и ми обясняваше да не му смачкам бордовете на седалката, до момента до който не го помолих да я закача и той взе че прие

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Nedialkov написа:The Edge написа:
Този и аз го знам - мноого кисел джамбазин indeed" цени си времето" а като отидеш наистина е нужно много търпение и освен към коментар не е склонен и да кара колите за преглед при "някакви маистори да му обесняват.. "
Тегав човекно иначе гледам че бмв-тата си го продава
И аз го знам, много кисел и ми обясняваше да не му смачкам бордовете на седалката, до момента до който не го помолих да я закача и той взе че приеВ следващия момент вече му показах екрана с действителните километри и просто си тръгнах
Колко бяха действителните и колко бяха на таблото?
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
стандартно 100к назад.
От 4 закачани по къщи в рамките на 3 месеца. 2- по 100 и една в Пловдив от 306 реални на 106 я бяха смъкнали.
От 4 закачани по къщи в рамките на 3 месеца. 2- по 100 и една в Пловдив от 306 реални на 106 я бяха смъкнали.
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
няма ли начин да се изтрият така , че да няма хващане колко са
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Какво ми в мнението за тази "кошница
", малко голичка от към екстри, ще се ходи на диагностика, но все пак едно ваше мнение би било добре,
колата ще я гледаме за мой приятел.
Някой колега от Пазарджик ако я е гледал скоро да сподели.
http://www.cars.bg/c1003799

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
el lobo написа:няма ли начин да се изтрият така , че да няма хващане колко са
Има, но не им се занимава да ги преписват във всички модули. Просто колкото да не излезе точката за манипулации и айде.
Tenata написа:Какво ми в мнението за тази "кошница", малко голичка от към екстри, ще се ходи на диагностика, но все пак едно ваше мнение би било добре,
Колега, прегледайте я хубаво, защото колата няма никакви екстри (изключвам волана) и има доста странни белези по мукета в багажника. Което на мен ми говори, че е била служебна кола и не се знае как е лангъркана.
Отделно ми се струват доста парите за точно тази кола. Моето мнение, ако всичко е "нормално", че трябва да е около 5500 лв.
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
Колеги моля за мнения, освен че има лупи автърмаркет?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8v4c87
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8v4c87
Последна промяна jordan_vik на 16 Фев 2015, 0:21, променена общо 2 пъти