Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- eee
- Потребител
-
- Кара: На дядо си каруцата
- Мечтае да кара: щар по щар
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Колеги,бихте ли ми казали дали може 530д да се обслужи "по спъпково",че е зор да се извадят 3,000лв на един път.Ако може също да споделите кое трябва да се обслужи като за начало.Благодаря.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Ще ти кажа, че по стъпково не значи нищо, както и цитираните 3000 лв.. Смяна на масла и филтри 300-400 лв., ролки с ремъци още толкова, масло скорости 450 лв. и няма какво друго да обслужваш.
- eee
- Потребител
-
Относно ангренажната верига?Четох,че е хубаво и тя да се смени и отделно чаркалаците покрай нея.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
нищо не си чел май - прегледай хубаво темата и си РЕШИ сам, ако колата е на доказани километри и са под 250 въобще не я мисли, ако си си взел някоя милионерка за 12-13 хил лв и като я запалиш звучи, както като бяхме деца и слагахме кофички от кисело мляко на спиците на колелото то тогава сменяй 

- eee
- Потребител
-
Още не съм взел,колега.На път съм да взема,но се колебая м/д http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8ucd4t
Като [url]цвят[/url] ми допадна на сърцето,но ме притеснява луфта м/д капата и бронята(ребрата).Също не съм запознат с разликите между малката и голямата навигация (освен в инчовете),което не смятам,че е повод за отказване.Идва и реда на чипа.По какво може да се познае дали е тормозена,или това вече въпрос за врачката с боба.
и
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8ucd4t
За тази единственото,което ме притеснява са както винаги КМ и съответно ниската цена за всичките тези екстри.
Може да съм досаден,но понеже почти нищичко не разбирам от бмв(не мога и да намеря някой познат,който да разбира повечко,не само повърхностни неща) за това ви оспамвам темичката.Извинявам се за което.
Като [url]цвят[/url] ми допадна на сърцето,но ме притеснява луфта м/д капата и бронята(ребрата).Също не съм запознат с разликите между малката и голямата навигация (освен в инчовете),което не смятам,че е повод за отказване.Идва и реда на чипа.По какво може да се познае дали е тормозена,или това вече въпрос за врачката с боба.
и
За тази единственото,което ме притеснява са както винаги КМ и съответно ниската цена за всичките тези екстри.
Може да съм досаден,но понеже почти нищичко не разбирам от бмв(не мога и да намеря някой познат,който да разбира повечко,не само повърхностни неща) за това ви оспамвам темичката.Извинявам се за което.
Последна промяна eee на 13 Фев 2015, 18:33, променена общо 1 път
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
hol1gans написа:foxi написа:Skill написа:Здравейте колеги, бих искал да попитам за този автомобил дали някой знае нещо. http://www.cars.bg/c767635 Обявата стои от доста време, но не знам дали си струва ходенето до Петрич. Благодаря предварително.
На първо четене не изглежда зле само километрите ме притесняват (мисля че са по две ) като гледам седалката и старт бутона.Моята е на 220000к проверени и всичко е като ново.
Колега, не че нещо, но съм виждал коли на реални 130 000км и вътре да са с скъсани седалки и ужасен волан и табло, но и съм виждал на 600 000км и вътре е като нов. Според мен всичко опира до това дали е карана градско или извънградско и колко е пазена разбира се.
И това го има но ако е запазена вътре и е на 600000 к то ще личи отвън по стойката на колата и най-малкото ще има шум в сърцето а пък ако е на 130000к и е скъсана то тогава да си я държат
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
eee написа:Още не съм взел,колега.На път съм да взема,но се колебая м/д http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8ucd4t
и
Колега решил ли си дали да е комби или седан. по принцип комбитата държат по ниска цена. Ако не те притеснява комбито гледай го - има доста екстри и е по ново. Седана си е малко циганийка с тея феисови фарове и пре фейс стопове. А и като гледам с тея боядисани джанти и т.н. май е доста юркано.Аз лично бих от двете предпочел комбито, но трябва и да си се гледат.
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Аз също съм за комбито.Черното си е доста циганийка а и лично мен много ме дразни малката навигация !!!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Комбито е и с комфортни седалки. Аз само заради това бих взел него, стига да е наред технически.
Габровския седан е със допълнително слаган мпакет, дава грешки за ербек и накладки, малката навигация все още няма карти за бг и е неизползваема.

eee написа:Още не съм взел,колега.На път съм да взема,но се колебая м/д http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8ucd4t
и
На седанът му е светнало за накладки, и то не жълтото, че предстои смяна, а червеното, че тотално са заминали накладките. Не знам колко е "обслужена", но виж и за надрани дискове. Виж накладките, може да са рестартирали само интервала, а да караш на метал.
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги този бутон за какво е и след като съм го натискал оставам с впечатлението,че е напълно безполезен,може ли да се ползва за нещо?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Work hard in silence,let success make the noise.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
krispd написа:Колеги този бутон за какво е и след като съм го натискал оставам с впечатлението,че е напълно безполезен,може ли да се ползва за нещо?
При мен се свързва с 112
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
При всички се свързва със спешен номер,само американските автомобили звънят на някаква централа с която се обяснявах 3 мин. докато се уверят че съм ок и затворят. Не знам защо но не позволяваше затваряне нито през навигацията нито през СОС бутона и волана.
- eee
- Потребител
-
aero написа:Габровския седан е със допълнително слаган мпакет, дава грешки за ербек и накладки, малката навигация все още няма карти за бг и е неизползваема.
А не може ли да се закупи отделно голямата навигация и да се сложи.Гледах,че се продават големи екрани за 650лв,но от там нататък не знам както още трябва освен дисковете за да се направи замяната от малка към голяма.