Интересен шум при палене.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
Интересен шум при палене.
Колеги от известно време забелязах, че има интересен шум когато паля колата. Чува се някъде долу при педалите и се изразява в едно хубаво и звучно "ТРОП.."
Усеща се при педалите и волана. Какво може да е това според вас?
Усеща се при педалите и волана. Какво може да е това според вас?
Критика се приема
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Re: Интересен шум при палене.
А с натиснат педал на спирачката ли палиш? Питам, защото аз паля по следния начин: контакт на второ положение, натиснати педал на спирачка и съединител и чакам да си направи чека. В момента, в който угасват лампите се чува едно "Трак" идващо от педала на спирачката(то се и усеща как самия педал леко пропада с да речем до около 0,5 см). Ако паля без да съм натиснал спирачката, тогава всичко протича без гореописаното "Трак". Ако е същото нещо мисля, че е нормално.
Карам бавно! Стигам Бързо!
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
ceco_kd написа:А с натиснат педал на спирачката ли палиш? Питам, защото аз паля по следния начин: контакт на второ положение, натиснати педал на спирачка и съединител и чакам да си направи чека. В момента, в който угасват лампите се чува едно "Трак" идващо от педала на спирачката(то се и усеща как самия педал леко пропада с да речем до около 0,5 см). Ако паля без да съм натиснал спирачката, тогава всичко протича без гореописаното "Трак". Ако е същото нещо мисля, че е нормално.
Виж това ме накара да се замисля. Ще проверя и ще ти кажа. Но принципно винаги паля с натиснат педал на спирачката (навик)
Критика се приема
- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
Проблема се реши след смяна на тампоните на мотора. Старите изглеждаха здрави но явно не беше така 
Хубав ден на всички!

Хубав ден на всички!
Критика се приема
5 мнения
• Страница 1 от 1