Angel Eyes при отлючване
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Angel Eyes при отлючване
Имат екстри и то доста това е така, проблема е че Италианците (от където се внасят повечето коли ) не плаща за екстри макар и колата да струва 35к Евро базова цена. Моята е със едни от наи скъпите екстри които може да се добавят и като е гледах вобще не се замислих че някои екстри няма да ги има
Автомат, панорамен люк, спортен волан, спортно окачване, спортни кожени седалки рекаро, задни сензори за паркиране, затъмнени стъкла, ксенонови фарове. Е това има и вобще не очаквах че няма да има сензор за дъжд и автоматични фарове, автопилот, подгряване на седалките, ел, седалки, ел прибиране на огледалата, викам си е ок може да няма нещо от това ама да ги наяма тези неща на базата че си дал 49к Евро и да си спестиш оше 1000 евро за някои важни екстри като сензора за дъжд и светлина, или подгрева на седалките което си е супер като се сетиш как ти измръзва всичко като седнеш на кожата зимата....... абе Италианска му работа.
Ще ми се да сложа и аз някоя екстра освен блутута със УСБ което добавих, иска ми се и сензора за дъжд + автопилота, но ще видим.
А за ФРМ2 аз се отказах понеже със мода стана супер и си спестих една камара разправия и кодиране, наи вече за цената понеже си е верно скъп 200 лева а те не са 20 лева както каза колегата

Автомат, панорамен люк, спортен волан, спортно окачване, спортни кожени седалки рекаро, задни сензори за паркиране, затъмнени стъкла, ксенонови фарове. Е това има и вобще не очаквах че няма да има сензор за дъжд и автоматични фарове, автопилот, подгряване на седалките, ел, седалки, ел прибиране на огледалата, викам си е ок може да няма нещо от това ама да ги наяма тези неща на базата че си дал 49к Евро и да си спестиш оше 1000 евро за някои важни екстри като сензора за дъжд и светлина, или подгрева на седалките което си е супер като се сетиш как ти измръзва всичко като седнеш на кожата зимата....... абе Италианска му работа.
Ще ми се да сложа и аз някоя екстра освен блутута със УСБ което добавих, иска ми се и сензора за дъжд + автопилота, но ще видим.
А за ФРМ2 аз се отказах понеже със мода стана супер и си спестих една камара разправия и кодиране, наи вече за цената понеже си е верно скъп 200 лева а те не са 20 лева както каза колегата

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
330и базова е била 39000евр
Имат екстри но са пълна пародия някои неща ,факт плащаш си и тн ,но някои неща не им костват кои знае какво,да поръчваш М пакет еми сложи му едни ел пгледала в него - говоря цялостен.
Поръчваш динамик ксенон еми сложи модул за някои опции все пак не са евтините халогенки а най-високия клас фарове.
Поръчваш алкантара салон - сложи алкантарения скоростен лост и т.н - смешно е ,но сме в страни от темата - аз не обичам кабелчета,затова ще сменям модула
и ще пиша кое как
Sent from nokia 6310
Имат екстри но са пълна пародия някои неща ,факт плащаш си и тн ,но някои неща не им костват кои знае какво,да поръчваш М пакет еми сложи му едни ел пгледала в него - говоря цялостен.
Поръчваш динамик ксенон еми сложи модул за някои опции все пак не са евтините халогенки а най-високия клас фарове.
Поръчваш алкантара салон - сложи алкантарения скоростен лост и т.н - смешно е ,но сме в страни от темата - аз не обичам кабелчета,затова ще сменям модула

Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- MGochev
- Потребител
-
- Кара: E91 325d
(Offtopic) Как не ги е срам италианците да си купуват това което са преценили че им трябва а не това което нас ни кефи... 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Angel Eyes при отлючване
MGochev написа:(Offtopic) Как не ги е срам италианците да си купуват това което са преценили че им трябва а не това което нас ни кефи...
Не всички са Италянки

Аз не говоря за кой е поръчвал колата,ама нищо лаф да става..
Въпроса е решен - ако някой колега се чуди,дали има опцията,ако е 2006 едва ли,след 2007 много вероятно,фейслифт - 100%

Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Taruno написа:Ами то е странна работата, аз съм 05/2007 и съм FRM2, а един приятел е 04/2007 и е с FRM1 пък гледам има от 03/2007 с FRM2, много рандом е работата
Май не зависи само от годината, защото онзи ден отключих колата с ключа и видях, че светят ринговете...

Колата е 11/2006, но има Light Package, сигурно е част от него тази "екстра"

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Моята е без light package а я имам ?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
а моята е с лайт пакет а не светят габаритите при отключване
всичко зависи от FRM-a
всичко зависи от FRM-a

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Гецата написа:а моята е с лайт пакет а не светят габаритите при отключване
всичко зависи от FRM-a

Точно тук е разковничето - не зависи от Light package аз също имам ,зависи от лайт модула .
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Някой да продава FRM версия 3
Искам я тази екстра... 

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Shadowed написа:Някой да продава FRM версия 3Искам я тази екстра...
И коя екстра искаш точно от FRM 3 версия, че ако е за ангелските очи при отключване то във FRM 2 я има
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
awful написа:Shadowed написа:Някой да продава FRM версия 3Искам я тази екстра...
И коя екстра искаш точно от FRM 3 версия, че ако е за ангелските очи при отключване то във FRM 2 я има
Мерси колега, нещо съм чел между редовете в горните постове.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Shadowed написа:awful написа:Shadowed написа:Някой да продава FRM версия 3Искам я тази екстра...
Вземеш ли frm3 ще се наиграеш с преправяне на кабелите на стоповете

Sent from nokia 6310
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Shadowed написа:awful написа:Shadowed написа:Някой да продава FRM версия 3Искам я тази екстра...
Вземеш ли frm3 ще се наиграеш с преправяне на кабелите на стоповетеимай го предвид
Sent from nokia 6310
Благодаря и на теб!
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
А при мен нещо странно: Е90 “06г. когато паля колата Ейнджълът от двете страни започва да примигва мн бързо и гасне (ейнджълът) след около 10 сек. Това при положение на врътката на "0". Крушките са афтърмаркет 10 Вата.
E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."