Задна светлина е36 не свети?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Krastew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI
Задна светлина е36 не свети?
Колеги, имам едни проблем при Е36 седан, вкарвам задна, но не святка задната, а ако светне някой път святка на момента, някой път след 10 секунди, а някой път и не святка, та въпроса ми е дали може да е от датчика, защото скоро бях подпрял на купето в сняг, и може ли да съм го откачил и да не прави хубав контакт или да съм го прекъснал, датчика където е вързан към скоростната кутия?
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Re: Задна светлина е36 не свети?
Буксата не прави пълен контакт, отиди на някои канал и поразгледай ако виси нещо около скоростната кутия и го закачи пак. 

- Krastew
- кандидат ентусиаст
-
acidburn-525tds написа:Буксата не прави пълен контакт, отиди на някои канал и поразгледай ако виси нещо около скоростната кутия и го закачи пак.
Добре де колега, но не ли с гаечен ключ този датчик, как ще се откачи?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Тя буксата така е направена, че ако нещо закачи кабела ще го скъса... но тя ще си остане закрепена към датчика. Извади буксата и пръсни малко контактен спрей. Ако няма ефект си купи нов датчик. Провери и крушките отзад дали правят добър контакт.
- Krastew
- кандидат ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Тя буксата така е направена, че ако нещо закачи кабела ще го скъса... но тя ще си остане закрепена към датчика. Извади буксата и пръсни малко контактен спрей. Ако няма ефект си купи нов датчик. Провери и крушките отзад дали правят добър контакт.
Добре колеги ще видя и ще кажа какво е станало! Благодаря!
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Независимо дали са ти добре уплътненията си погледни най напред стоповете дали вътре правят контакт крушките да не е корозирало. Два комплекта стопове съм имал и двата от нищото бяха корозирали магистралите и понякога ми се палеха задните, понякога не, понякога нямах стоп но зачистих и всичко е наред. Не съм имал проблеми с пълнене с вода 

- Krastew
- кандидат ентусиаст
-
k.milanov написа:Независимо дали са ти добре уплътненията си погледни най напред стоповете дали вътре правят контакт крушките да не е корозирало. Два комплекта стопове съм имал и двата от нищото бяха корозирали магистралите и понякога ми се палеха задните, понякога не, понякога нямах стоп но зачистих и всичко е наред. Не съм имал проблеми с пълнене с вода
Колега, няма как да е проблем във фасунгите и в стоповете, защото няма да свети от едната страна, а от другата ще свети, но както и да е прегледах ги не е от там.. СМЕНИХ ДАТЧИКА КЪДЕТО Е НА СКОРОСТНАТА КУТИЯ И ПРОБЛЕМА Е ОПРАВЕН! Може да се заключва темата!
7 мнения
• Страница 1 от 1