Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Евтини горива зима 2014-2015
Днеска зареждах и не мога да си обясня как има 40 и нещо стотинки разкила между 95 и 98! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
ВТ
А95 - 1.89
Дизел обикновен - 1.99
Петрол/Shell
А95 - 1.89
Дизел обикновен - 1.99
Петрол/Shell
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Лайната като трябва да свалят, държат до дупка, като трябва да вдигат цената, веднага нагоре, независимо, че суровината трябва тепърва да се преработва от барела(за въпросната цена).... Повръща ми се от тях.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Само да драсна нещо дето тия дни ми взе акъла.. Та продадох си 39ката Тдс на еди молдовци.. онзи ден понеже имам един бизнес с тях дойдоха в Бг с нея обаче заредена с Молдовски дизел.. значи мога да ви кажа, че 3.0ката D сравнено с тдс-а беше 16ка на газ.. Отделно дето Русе Варна под 140не паднах и то само с галене на педала.. : 

- eee
- Потребител
-
- Кара: На дядо си каруцата
- Мечтае да кара: щар по щар
sub_eleven написа:Лайната като трябва да свалят, държат до дупка, като трябва да вдигат цената, веднага нагоре, независимо, че суровината трябва тепърва да се преработва от барела(за въпросната цена).... Повръща ми се от тях.
Така е.Лошото е,че когато горивата се вдигнат,хранителните продукти и те поскъпват,но ето сега,когато сме с ниска цена на горивото никой нищо не сваля.Лошото е,че сега ако се вдигнат горивата пак,продуктите ще поскъпнат отново и пак ще се оправдават с това,че цената на горивата се повишила.За жалост така сме в България и няма оправия...
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
uricatoli написа:Само да драсна нещо дето тия дни ми взе акъла.. Та продадох си 39ката Тдс на еди молдовци.. онзи ден понеже имам един бизнес с тях дойдоха в Бг с нея обаче заредена с Молдовски дизел.. значи мога да ви кажа, че 3.0ката D сравнено с тдс-а беше 16ка на газ.. Отделно дето Русе Варна под 140не паднах и то само с галене на педала.. :
Същата работа!Вчера източих един Фокус нов внос от Австрия и налях на моята Октавия тди,днес засичам около 1л по-нисък разход по един и същи маршрут и едно и също шофиране,да не говоря за вървенето!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
преди минавах 200км със 100лв/пълно-пълно/ софийско каране...сега пак е същото 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:преди минавах 200км със 100лв/пълно-пълно/ софийско каране...сега пак е същото
Икономична работа, ще да е някоя малолитражка

..Bayerische Motoren Werke..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
ай честито с новите цени на горивата
дизел-2,04
бензин-1,99
колко бързо вдигат ако така и сваляха
дизел-2,04
бензин-1,99
колко бързо вдигат ако така и сваляха

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- eee
- Потребител
-
- Кара: На дядо си каруцата
- Мечтае да кара: щар по щар
Само не разбрах на какво се дължеше този главоломен спад в цените и на какво се дължи повишаването им.
Свалят ми цените с 1 седмица минимум забавяне, щото видиш ли още имали от скъпото гориво, ама като се качва цената нямат от евтиното - всичкото им е от новото по-скъпо
Няма проблеми ние сме малоумни...
И най-нагло на всички големи вериги горивото е на еднаква цена до стотинката
Ще се оправим ама има време 

..Bayerische Motoren Werke..

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
11ст за една седмица. Така е за този хотел в Влас дето го строй г-н Златев пара трябва
обичам BMW
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
zlobicar написа:за този хотел в Влас дето го строй г-н Златев пара трябва
Това беше санаториум приватизиран от въпросният бос и се знаеше, че ще бъде разрушен за построяването на хотел след изтичането на срока за запазване на дейност залегнал в договора за приватизация.
Хотела е с разгърната площ 80 хил. кв. м.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
M-coupe написа:Свалят ми цените с 1 седмица минимум забавяне, щото видиш ли още имали от скъпото гориво, ама като се качва цената нямат от евтиното - всичкото им е от новото по-скъпоНяма проблеми ние сме малоумни...
И най-нагло на всички големи вериги горивото е на еднаква цена до стотинката
Ще се оправим ама има време
Точно и мен ме дразнят същите неща.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Фидел Кастро написа:zlobicar написа:за този хотел в Влас дето го строй г-н Златев пара трябва
Това беше санаториум приватизиран от въпросният бос и се знаеше, че ще бъде разрушен за построяването на хотел след изтичането на срока за запазване на дейност залегнал в договора за приватизация.
Хотела е с разгърната площ 80 хил. кв. м.
Е виж и нещата от добрата страна.170 милиона лева ще се инвестират в св. Влас само от този хотел.
А по темата-нищо не е вечно.А и спада на цената на горивата не доведе до никакъв икономически растеж.даже май обратното.Та по-добре да си се нормализират веднъж за винаги,от спекула никой няма полза.