Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Точно за това питам за някакъв добър някой да сподели конкретна марка, за да го комбинирам с хранителния си режим. Аз огледалото гледам, затова си мисля, че ми трябват още около 5-6кг.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,
Някой има ли представа дали този Л-аргини е добър:
http://www.fitneshrani.com/pro-nutritio ... 25-paketa/
И изобщо има ли смисъл от Л-аргинин и в какви количества е добре да го приемам?
Някой има ли представа дали този Л-аргини е добър:
http://www.fitneshrani.com/pro-nutritio ... 25-paketa/
И изобщо има ли смисъл от Л-аргинин и в какви количества е добре да го приемам?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
С каква цел ще пиеш отделно и конкретно аргинин?
Писано е доста за протеини в темата, но освен голд стандарта горе, търси нещо, което е само изолат и е поне 75-80% протеин. Всичко друго са пари на вятъра. Щом качваш трудно, наблегни на храната и тренировката. От протеин килограми няма да качиш, той е строителен материал.
Nikito_nn написа:Здравейте, мисля да си взема някакъв протеин да си помогна малко. Някой може ли да препоръча нещо, което пие в момента или е пил доскоро, от което е доволен. Отдавна не съм консумирал... преди време пих Sintha-6, изпих 2 кутии по 5lb и да кажем, че съм качил там някой друг килограм, но както прочетох и тук сякаш е малко надценяван, а не е особено евтин. Принципно гледам да си добавям всичко предимно от храната, но знаете че идва момент в който трябва с нещо леко да си помогнеш. Много трудно качвам килограми... трябват ми още около 5кг за да съм доволен, но съм достигнал едно ниво от което вече е много трудно да ги достигна и тъпча на едно място. Така че ще съм благодарен някой да даде някакъв съвет за нещо което да си купя.
Писано е доста за протеини в темата, но освен голд стандарта горе, търси нещо, което е само изолат и е поне 75-80% протеин. Всичко друго са пари на вятъра. Щом качваш трудно, наблегни на храната и тренировката. От протеин килограми няма да качиш, той е строителен материал.
Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Oxy elite protein, най-добрия !
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Тази седмица пуснаха Синтата в Nitrotiger на ~75 лева и ако си бил доволен от нея, може да погледнеш какви са офертите там, доста по-ниски цени имат от Силата.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Leon написа:С каква цел ще пиеш отделно и конкретно аргинин?Nikito_nn написа:Здравейте, мисля да си взема някакъв протеин да си помогна малко. Някой може ли да препоръча нещо, което пие в момента или е пил доскоро, от което е доволен. Отдавна не съм консумирал... преди време пих Sintha-6, изпих 2 кутии по 5lb и да кажем, че съм качил там някой друг килограм, но както прочетох и тук сякаш е малко надценяван, а не е особено евтин. Принципно гледам да си добавям всичко предимно от храната, но знаете че идва момент в който трябва с нещо леко да си помогнеш. Много трудно качвам килограми... трябват ми още около 5кг за да съм доволен, но съм достигнал едно ниво от което вече е много трудно да ги достигна и тъпча на едно място. Така че ще съм благодарен някой да даде някакъв съвет за нещо което да си купя.
Няма съществена разлика във усвояването между концентрат и изолат
От протеин килограми няма да качиш, той е строителен материал.
- е именно - от сторителен материал се качва . Мускул от какво да се направи ... Е не е като да се надуеш със вода и сланина, ама все нещо е

- Leon
- старши ентусиаст
-
В усвояването няма разлика, в производтсвото на двата вида има. А ако разчиташ на протеина да ти вдигне толкова калорийния прием, че да трупаш мускули, нещо не е наред... Ако организма го ползва за енергия, а не за строителен материал, ще се храни доста скъпо. Или иначе казано - само с храна може да качиш маса, но само с протеин, едва ли.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Leon написа:В усвояването няма разлика, в производтсвото на двата вида има. А ако разчиташ на протеина да ти вдигне толкова калорийния прием, че да трупаш мускули, нещо не е наред... Ако организма го ползва за енергия, а не за строителен материал, ще се храни доста скъпо. Или иначе казано - само с храна може да качиш маса, но само с протеин, едва ли.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Че то това си го пише на почти всеки протеин, че не е заместител на храната а добавка към нея. Правилното хранене е най-важно. Досега всичко съм постигнал само с храна, но има един момент в който само това не стига. Никой не е казвал, че като пиеш протеин спираш да ядеш.
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Здравейте на всички фенове на фитнеса
Незнаех, че съществува такава тема във форума
. Просто времето пред компа ми е ограничено. Имам си четиво за доста време напред.
От известно време се зарибих по фитнеса. Все се рових по гугъла да прочета нещо. Научих някои основни неща, но като гледам ми е чужда тази материя. Занимавал съм се със спорт, но преди около 10 години. А там щангите не бяха преоритет.
Извинявам се ако задавам вече зададени въпроси, но както казах, сега разбирам за съществуването на тази тема. Ще си задам въпросите и след това започвам от първа страница
Така: Значи да започна с целта. В момента съм 88кг. висок съм 175см. Иска ми се да достигна около 80 кила тегло. Свалените кила, до колкото е възможно да са предимно мазнини.Разбрах, че се сваля и мускул(неизбежно е, както и от самите органи, вътрешните) Премерих си мазнините, във фитнеса имат уред, които в момента са 20%, ако успея да ги смъкна до 15% и млко отдоло, супер
. Ходя по 6 пъти седмично, като виинаги започвам с кардио около 40-45 мин., на 2-3 различни уреда, почивам около 20 мин. и след това започвам с щангите(около 45-50 мин.) Групите съм ги разделил, пон.-крака, вт.-гръб,сряда-гърди,четв.-рамена,петък-бицепс,съб.-трицепс.неделя-релакс:) корема, почти всеки ден си правя по няколко серии.От близо месец съм така, но засега съм само 3кг. надолу(бях 91 в началото). Всякъкви съвети и критики са добре-дошли за мен 
Работя седем дена в седмицата, от 15:00 до 24:00 и тогава се прибирам. Съответно ходя около обед на фитнес.
Храна: Ще започна със "закуска", до колкото може да се нарече
2 чаени лъжици мед и половин шепа сурови бадеми, следва фитнеса, веднага след като приключа пия протеин.Директно на работа и след около час ям, внимавам с храната да е "чиста", следващото хранене е около 3 часа по-късно и към 11:00 пия малко протеин, по-малко от половин доза. Последното ми ядене е у нас към 12:30 през ноща. Около 150грама извара с една шепа ядки-сурови бадеми и орехи. Позволявам си и по една малка бира, 250мл. стъклена бутилка
Незнам, до колко ми пречи, но определено ми помага да се отпусна психически
Лягам към два и нещо и ставам около 10:30 Хапвам меда и бадемите и така деня се повтаря. Неделята се оспивам до 12 на обед и си похапвам и някоя и друга глезотийка.
Добавки: Купих си аминокиселини, предтренировъчно, протеина и един фат бърнър(от който не виждам някаква полза де
)
Пия ги по следния начин. Преди фитнес пия аминото и фатбърнера(на хапчета са), правия си кардиото и като приключа, пия предтренировъчното, малко почивка и щанги.След това протеина с още едно амино и това е. Сега ще добавя снимки на продуктите.
Ако някой ги е ползвал, ще съм много благодарен за мнение на тези продукти, най-вече за телешкия протеин. Между другото, мнооооого трудно се разтваря(разбива) Като го купих и незнаех(преди 4-5 дена), взех си един шейкър, ама Ъ ......
Само стана на топки като лепило прома и няма разтваряне, много се ядосах
На следващия ден до магазина за рекламация, но там имаше един клиент, който ми обясни че само с миксер(кухненски робот) стават нещата и водата трябва да е малко затоплена. По този начин стана
Но в магазина, още на следващия ден, добавиха етикети, че само с миксер се разбива. Спечелих много извинения
и 3 броя протеинови десертчета

От известно време се зарибих по фитнеса. Все се рових по гугъла да прочета нещо. Научих някои основни неща, но като гледам ми е чужда тази материя. Занимавал съм се със спорт, но преди около 10 години. А там щангите не бяха преоритет.
Извинявам се ако задавам вече зададени въпроси, но както казах, сега разбирам за съществуването на тази тема. Ще си задам въпросите и след това започвам от първа страница

Така: Значи да започна с целта. В момента съм 88кг. висок съм 175см. Иска ми се да достигна около 80 кила тегло. Свалените кила, до колкото е възможно да са предимно мазнини.Разбрах, че се сваля и мускул(неизбежно е, както и от самите органи, вътрешните) Премерих си мазнините, във фитнеса имат уред, които в момента са 20%, ако успея да ги смъкна до 15% и млко отдоло, супер

Работя седем дена в седмицата, от 15:00 до 24:00 и тогава се прибирам. Съответно ходя около обед на фитнес.
Храна: Ще започна със "закуска", до колкото може да се нарече

Добавки: Купих си аминокиселини, предтренировъчно, протеина и един фат бърнър(от който не виждам някаква полза де

Пия ги по следния начин. Преди фитнес пия аминото и фатбърнера(на хапчета са), правия си кардиото и като приключа, пия предтренировъчното, малко почивка и щанги.След това протеина с още едно амино и това е. Сега ще добавя снимки на продуктите.
Ако някой ги е ползвал, ще съм много благодарен за мнение на тези продукти, най-вече за телешкия протеин. Между другото, мнооооого трудно се разтваря(разбива) Като го купих и незнаех(преди 4-5 дена), взех си един шейкър, ама Ъ ......

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SHARK-а му е майката!!!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
BRAAT написа:Ако някой ги е ползвал, ще съм много благодарен за мнение на тези продукти, най-вече за телешкия протеин. Между другото, мнооооого трудно се разтваря(разбива) Като го купих и незнаех(преди 4-5 дена), взех си един шейкър, ама Ъ ......Само стана на топки като лепило прома и няма разтваряне, много се ядосах
На следващия ден до магазина за рекламация, но там имаше един клиент, който ми обясни че само с миксер(кухненски робот) стават нещата и водата трябва да е малко затоплена. По този начин стана
Но в магазина, още на следващия ден, добавиха етикети, че само с миксер се разбива. Спечелих много извинения
![]()
- Leon
- старши ентусиаст
-
BRAAT написа: Извинявам се ако задавам вече зададени въпроси, но както казах, сега разбирам за съществуването на тази тема. Ще си задам въпросите и след това започвам от първа страница
Така: Значи да започна с целта. В момента съм 88кг. висок съм 175см. Иска ми се да достигна около 80 кила тегло. Свалените кила, до колкото е възможно да са предимно мазнини.Разбрах, че се сваля и мускул(неизбежно е, както и от самите органи, вътрешните) Премерих си мазнините, във фитнеса имат уред, които в момента са 20%, ако успея да ги смъкна до 15% и млко отдоло, супер. Ходя по 6 пъти седмично, като виинаги започвам с кардио около 40-45 мин., на 2-3 различни уреда, почивам около 20 мин. и след това започвам с щангите(около 45-50 мин.) Групите съм ги разделил, пон.-крака, вт.-гръб,сряда-гърди,четв.-рамена,петък-бицепс,съб.-трицепс.неделя-релакс:) корема, почти всеки ден си правя по няколко серии.От близо месец съм така, но засега съм само 3кг. надолу(бях 91 в началото). Всякъкви съвети и критики са добре-дошли за мен
Храна: Ще започна със "закуска", до колкото може да се нарече2 чаени лъжици мед и половин шепа сурови бадеми, следва фитнеса, веднага след като приключа пия протеин.Директно на работа и след около час ям, внимавам с храната да е "чиста", следващото хранене е около 3 часа по-късно и към 11:00 пия малко протеин, по-малко от половин доза. Последното ми ядене е у нас към 12:30 през ноща. Около 150грама извара с една шепа ядки-сурови бадеми и орехи. Позволявам си и по една малка бира, 250мл. стъклена бутилка
Незнам, до колко ми пречи, но определено ми помага да се отпусна психически
Лягам към два и нещо и ставам около 10:30 Хапвам меда и бадемите и така деня се повтаря. Неделята се оспивам до 12 на обед и си похапвам и някоя и друга глезотийка.
Добавки: Купих си аминокиселини, предтренировъчно, протеина и един фат бърнър(от който не виждам някаква полза де)
Ако някой ги е ползвал, ще съм много благодарен за мнение на тези продукти, най-вече за телешкия протеин. Между другото, мнооооого трудно се разтваря(разбива) Като го купих и незнаех(преди 4-5 дена), взех си един шейкър, ама Ъ ......Само стана на топки като лепило прома и няма разтваряне, много се ядосах
![]()
Не съм голям капацитет, но на пръв поглед ето какво виждам. Искаш да сваляш килограми, но с това хранене няма да стане. Най-чисто и лесно е да се храниш високо-мазнинно, но приемаме, че не те кефи и си ядеш нормално. Първо си смятай калориите. Второ, забрави за бързи въглехидрати сутрин (можеш да се поровиш да четеш защо или го приеми на доверие). Ако ще ядеш въглехидрати, намери най-бавните, които са ти вкусни, но истински пълнозърнест хляб е напълно ОК, ако нямаш време. Ако го съчетаеш с някакво чисто месо или извара си ОК. Щом тренираш на обед, гледай поне 3 часа преди трениовка да не ядеш въглехидрат. Вече също ги избягвай в големи количества и пак да са бавни. Експериментирай с различни храни докато нацелиш как се чувстваш добре по време и след тренировка. Бирата вечер като цяло е голяма беля, по-добре чаша вино, но ако държиш да е бира, поне не я пий заедно с изварата с орехи или непосредствено преди лягане. Нека мине поне час (зависи какъв ти е метаболизма все пак).
Фетбърнърите и кардиото вършат работа, но не разбирам за какво ти е този тежък сплит като си начинаещ в залата. Раздели си тялото най-много на 2 групи и прави преимуществено базови упражнения? Ако си здрав нищо няма да изгори повече калории от клекове, тяга, гребане, лежанки и т.н. А с веднъж седмично от тях не правиш нищо. Другите мускули можеш да ги натовариш с по 1-2 упражнения след базовите, има писано много как се комбинират, пробвай и виж как се чувстваш добре. Телешкият протеин е гаден за разтваряне, аз повече това няма да го купувам, става ми тежко и на стомаха.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
И прави кардиото след силовата тренирована (анаеробна, последвана от аеробна тренировка).
Колеги, нека моля някой ако има инфо да каже хубав Л-Аргинин. Аз си взех на про нутришън разтворимия, в който пише че има 5 гр., но слабичко го усещам за тази концентрация.
друго, за което искам да питам някой ако е ползвал Йохимбе, да каже какви са ефектите?
Колеги, нека моля някой ако има инфо да каже хубав Л-Аргинин. Аз си взех на про нутришън разтворимия, в който пише че има 5 гр., но слабичко го усещам за тази концентрация.
друго, за което искам да питам някой ако е ползвал Йохимбе, да каже какви са ефектите?