Износена дръжка за врата (вътрешна)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- PabloEscobar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G31 540xd / BMW Z4 E85 3.0si
Износена дръжка за врата (вътрешна)
Здравейте!
Реших да споделя малко информация около дръжките на вратите при Е90. Покритието е много слабо и много лесно се износва.
Моята беше сравнително зле и страшно много ме дразнеше. Днес минах през БМВ и се оказа, че една нова пластмасова лайстна струва 15 лв.
Без да се замислям си взех една за пасажерската врата. Номер: 51 41 6 971 292, в моят случай dakota grau.
Пиша темата с цел да помогна на други.
Като пари не е нещо кой знае какво. 
Реших да споделя малко информация около дръжките на вратите при Е90. Покритието е много слабо и много лесно се износва.
Моята беше сравнително зле и страшно много ме дразнеше. Днес минах през БМВ и се оказа, че една нова пластмасова лайстна струва 15 лв.

Пиша темата с цел да помогна на други.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Износена дръжка за врата (вътрешна)
На мен ми трябва дръжката дето се бърка в нея - на шофьорската врата, ама върви само с цялата кора
Иначе добър съвет!

Иначе добър съвет!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
По принцип няма такава резервна част, НО ако ти се занимава и си напорист по този сервизен бюлетин:
SI B51 18 06
Body Equipment May 2011
Technical Service
Може да ти предложат само тази част и то от излят материал, който не се бели. Имахме успех с един приятел от София като питахме директно БМВ България, а сега лятото ще пробвам и с моята.
SI B51 18 06
Body Equipment May 2011
Technical Service
Може да ти предложат само тази част и то от излят материал, който не се бели. Имахме успех с един приятел от София като питахме директно БМВ България, а сега лятото ще пробвам и с моята.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Bexim написа:На мен ми трябва дръжката дето се бърка в нея - на шофьорската врата, ама върви само с цялата кора![]()
Иначе добър съвет!
И при мен се беше прецакала.За 20 лв. (ако не ме лъже паметта), в Горубляне при едни момчета, които се занимават с боядисване май(на един приятел му направиха волана с алкантара), ми я направиха - стана като нова.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз ще правя нещо по въпроса с шофьорската дръжка напролет, прати на лс контакти на този майстор. Драми с БМВ за една пластмаса не искам да си причинявам...
Never mistake motion for action...
- PabloEscobar
- кандидат ентусиаст
-
Като говорим за дръжки, за да не отварям нова тема реших да пиша тук 
Става дума за премахването на патрона при шофьорската врата - купих дръжка от задна лява врата и използвах само тапата. Дръжката беше от LCI т.е. дори и от фейслифтова кола пасва

Става дума за премахването на патрона при шофьорската врата - купих дръжка от задна лява врата и използвах само тапата. Дръжката беше от LCI т.е. дори и от фейслифтова кола пасва

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
Това е интересно...няма ли да я боядисаш?
- PabloEscobar
- кандидат ентусиаст
-
Ще
Снимката е просто проба. Не бях сигурен дали ще стане. Тапата дори не съм я завил с болчето.

- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
Колега, би ли дал координатите на тези момчета дето боядисват?
Аз искам да боядисам средната конзола в цвят Dakota/beige (LCB4), че много грозно се е обелила

Аз искам да боядисам средната конзола в цвят Dakota/beige (LCB4), че много грозно се е обелила

hpnotic2 написа:Bexim написа:На мен ми трябва дръжката дето се бърка в нея - на шофьорската врата, ама върви само с цялата кора![]()
Иначе добър съвет!
И при мен се беше прецакала.За 20 лв. (ако не ме лъже паметта), в Горубляне при едни момчета, които се занимават с боядисване май(на един приятел му направиха волана с алкантара), ми я направиха - стана като нова.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И при мен дръжките са на същия хал, но освен тях са ми очукани и иноксовите лайсни дето са отвътре на вратите. Дали може да се поръчат само 4-те без да се взема целия интериорен пакет от лайсни? Някой има ли на представа?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има ги като отделни номера, да. Но не са никак евтини.
Never mistake motion for action...
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Страхотна информация!
А случайно да си проверил/да знаеш колко струва вътрешната част на това, което си снимал?При мен тя се е захабила, събрала е някаква лепкава гадост(като мръсотия) и няма чистене....много противно....
А случайно да си проверил/да знаеш колко струва вътрешната част на това, което си снимал?При мен тя се е захабила, събрала е някаква лепкава гадост(като мръсотия) и няма чистене....много противно....
Satanism написа:Страхотна информация!
37-8лв беше в бова Бургас.
13 мнения
• Страница 1 от 1