датчик колянов вал?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
датчик колянов вал?
Здравейте колеги,колата ми почна да прави едни номера,понякога като тръгвам от светофар забива и почва яко да придърпва през това време всичко чатка(луфтове скоростни кутии и т.н.) много бавно вдига обороти и се чува едно боботене и пукане в ауспуха. Стори ми се и че стрелката на оборотомера малко неравномерно подскачаше, но може и да греша. Гася паля и върви нормално(засега), правила го е само при тръгване(отново засега
)
Не ми прилича на ламбда сонда щото съм имал преди проблеми с нея, при нея при пълна газ тръгваше и не придърпваше а и сега чека ми не засича грешка , дава си при проверка 1444(няма грешки). С бубина също като съм имал проблеми и беше друго, тогава само си прекъсваше при ускорение.
Преди месец като я бях закачал на диагностика (INPA) ми е показвала "Speed sensor" но съм я трил и пренебрегвал понеже не съм имал проблеми. Утре ще я закача на компютъра но като грешка не мисля че има записана , щом не ми е светвала лампата , ако може да ми кажете кои параметри да проверя.
M43B18 04.1995г (старият вариант)
Благодаря на отзовалите се

Не ми прилича на ламбда сонда щото съм имал преди проблеми с нея, при нея при пълна газ тръгваше и не придърпваше а и сега чека ми не засича грешка , дава си при проверка 1444(няма грешки). С бубина също като съм имал проблеми и беше друго, тогава само си прекъсваше при ускорение.
Преди месец като я бях закачал на диагностика (INPA) ми е показвала "Speed sensor" но съм я трил и пренебрегвал понеже не съм имал проблеми. Утре ще я закача на компютъра но като грешка не мисля че има записана , щом не ми е светвала лампата , ако може да ми кажете кои параметри да проверя.
M43B18 04.1995г (старият вариант)
Благодаря на отзовалите се

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: датчик колянов вал?
скъсан кабел на датчик колянов вал... закърпих го докато не си купя друг употребяван 

2 мнения
• Страница 1 от 1