Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от Maxmadness » 27 Яну 2015, 17:16

manqka94 написа:А какво ви е мнението за този http://www.cars.bg/c691168 гледам го от 4-5 месеца стои.Някой ходил ли е да го гледа?

Тая кола е страшна трагедия :mhihi: Някой е отхапал уплътнението на вратата :lalala:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Яну 2015, 17:51

vicho написа:
el lobo написа:колеги vin decoder-a на 100% ли показва колата както е излязла , смисъл проверявам много 46 тици напоследък , които на снимката по вин са с лупа и пръскалки , а в описанието на колата не пише ксенон , не вярвам всички да са челосвани , дали просто снимките не са такива?

снимките не са верни в повечето случаи :yes:

само описанието

Снимката на екстериора показва само цвета на боята!
Снимката на интериора показва само вида тапицерия на салона!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от manqka94 » 28 Яну 2015, 0:18

Maxmadness написа:
manqka94 написа:А какво ви е мнението за този http://www.cars.bg/c691168 гледам го от 4-5 месеца стои.Някой ходил ли е да го гледа?

Тая кола е страшна трагедия :mhihi: Някой е отхапал уплътнението на вратата :lalala:

Това ли е единствения й проблем?Какво друго й има?

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 28 Яну 2015, 9:28

manqka94 написа:
Maxmadness написа:

Това ли е единствения й проблем?Какво друго й има?

нищо трагично няма в 1 уплътнение , колата ако всичко й е наред за тия пари е подарък с инжекцион.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 28 Яну 2015, 13:04

snaiperist0 написа:нищо трагично няма в 1 уплътнение , колата ако всичко й е наред за тия пари е подарък с инжекцион.

Само ей тази подчертаната думичка трябва да те плаши малко само, че на бг пазар за коли много рядко се срещат подаръци :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pe6kata_ » 28 Яну 2015, 17:14

Maxmadness написа:

Поне на снимки не виждам да е отхапано уплътнението . За мен е отлепен плата на колонката. Най вероятно цената би паднала с 500 лв при коментар . Фейс с газ си е добре за цената

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 28 Яну 2015, 17:19

А за тази какво ще кажете колеги? http://www.cars.bg/c1029049 от известно време следя 330xi-тата,не че ще си купувам,но нищо не се знае в близко бъдеще. Цената й е добра,но и състоянието и екстрите изглеждат доста добре...вие сте :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 28 Яну 2015, 18:05

sean-john написа:А за тази какво ще кажете колеги? http://www.cars.bg/c1029049 от известно време следя 330xi-тата,не че ще си купувам,но нищо не се знае в близко бъдеще. Цената й е добра,но и състоянието и екстрите изглеждат доста добре...вие сте :mhihi:

Доста ми харесва много истинска кола ми изглежда ама 13000лв... без регистрация с каско обслужване ще удари 15000лв...
Един собственик;–жена 1928г.набор хм как на 87г ще кара колата :mrgreen: неделя ще отида да я видя доста интересно ми стана

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 28 Яну 2015, 18:12

streetracing12 написа:
sean-john написа:А за тази какво ще кажете колеги? http://www.cars.bg/c1029049 от известно време следя 330xi-тата,не че ще си купувам,но нищо не се знае в близко бъдеще. Цената й е добра,но и състоянието и екстрите изглеждат доста добре...вие сте :mhihi:

Доста ми харесва много истинска кола ми изглежда ама 13000лв... без регистрация с каско обслужване ще удари 15000лв...
Един собственик;–жена 1928г.набор хм как на 87г ще кара колата :mrgreen: неделя ще отида да я видя доста интересно ми стана

Това, че собственика е 1928г, не означава, че е карал той автомобила :mrgreen: Не знам как е в Италия, но в България я има тази практика да се регистрират на по-възрастни членове на семейството

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Яну 2015, 18:22

супер е, аз не бих се замислял... определено комбито е оферта :yes:

освен това е карана от жена на 87 години, което е гаранция за поддръжка и пазене :yes:

п.с. бих побързал, че някой ще я грабне :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 28 Яну 2015, 18:33

Е сега,може и без "лигавене" :) ,под добра цена имах в предвид,че е стабилна...близо 14к за тези години са си доста...а на мен ми е повече от ясно,че не е карана и/или купена от 87 годишна жена...как си го представяте такава жена,да си купи 230 коня БМВ с РЪЧНИ скорости...че и комби :mhihi: по документи може и да е била,незнам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Яну 2015, 18:59

sean-john написа:Е сега,може и без "лигавене" :) ,под добра цена имах в предвид,че е стабилна...близо 14к за тези години са си доста...а на мен ми е повече от ясно,че не е карана и/или купена от 87 годишна жена...как си го представяте такава жена,да си купи 230 коня БМВ с РЪЧНИ скорости...че и комби :mhihi: по документи може и да е била,незнам.

Няма лигавене, някой хора просто не се УСЕЩАТ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: E46/136/2000

Мнение от Diedarling » 28 Яну 2015, 23:41

vicho написа:
sean-john написа:Е сега,може и без "лигавене" :) ,под добра цена имах в предвид,че е стабилна...близо 14к за тези години са си доста...а на мен ми е повече от ясно,че не е карана и/или купена от 87 годишна жена...как си го представяте такава жена,да си купи 230 коня БМВ с РЪЧНИ скорости...че и комби :mhihi: по документи може и да е била,незнам.

Няма лигавене, някой хора просто не се УСЕЩАТ!

:OT: сложила си е и CD чейнджър да слуша стари италиански шлагери :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Яну 2015, 3:27

pe6kata_ написа:
Maxmadness написа:

Поне на снимки не виждам да е отхапано уплътнението . За мен е отлепен плата на колонката. Най вероятно цената би паднала с 500 лв при коментар . Фейс с газ си е добре за цената

Къде е отлепен плата на колонката бе пич ти снимките гледаш ли изобщо,и какъв подарък е тая обърната десничарка за 8к само не ми е много ясно.Тая кола е на 196к км колкото аз съм Аксел Фоули.

Изображение

Тука пък изобщо е изкъртено уплътнението и го няма :bowdown:

Изображение

Изображение

streetracing12 написа:

Мойта също е имала един собственик - 1878 набор,тамън след Санстефанския мирен договор,карана е само в събота до църквата на 2км от вкъщи. :bowdown:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Яну 2015, 15:57

Максмаднесс - ще ти викам рентген! Такива дребни детайли да ги виждаш - ти си уникат!
Ако си ми наблизо - ще те викам винаги теб при покупка на кола!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към E46