Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от MapkoB » 26 Яну 2015, 21:06

hotride написа:Здравейте, в Щатите имаше, както тук се продава прясното мляко в кутии, отделени белтъци. Направо отваряш и консумираш без да се занимаваш да чупиш яйца, да отделяш. Та някой виждал ли е да се продава някъде, че аз не мога да намера? :bchug:

Metro.
Но беше цифра доколкото си спомням. Може и да излъжа, но нещо като 4 лв. за литрова кутия ми се върти в главата (кутия с капачка, като айряна на данон)
Интересно ми е овкусено ли е или просто са чисти отделени белтъци :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Яну 2015, 9:18

За 4 лв. литър, вътре има всичко друго, не и белтъци :mhihi:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 27 Яну 2015, 10:42

MapkoB написа:
hotride написа:Здравейте, в Щатите имаше, както тук се продава прясното мляко в кутии, отделени белтъци. Направо отваряш и консумираш без да се занимаваш да чупиш яйца, да отделяш. Та някой виждал ли е да се продава някъде, че аз не мога да намера? :bchug:

Metro.
Но беше цифра доколкото си спомням. Може и да излъжа, но нещо като 4 лв. за литрова кутия ми се върти в главата (кутия с капачка, като айряна на данон)
Интересно ми е овкусено ли е или просто са чисти отделени белтъци :dunno:

Вземал съм от ХИТ-Младост преди време. Овкусени са в смисъл, че имат някакви консерванти и са хомогенизирани, като цяло са отвратителни, аз даже и не си приключих кутията.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Яну 2015, 11:57

Малко встрани от темата е, но искам да попитам нещо тъй като съм се наканил да започна да приемам витамин D. Някой по запознат да изкаже мнение за марка витамини или най-ефикасното средство за снабдяването му? Може и плодове, но държа да са богати на въпросният витамин :) Благодаря :bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 27 Яну 2015, 14:40

doomy525 написа:Малко встрани от темата е, но искам да попитам нещо тъй като съм се наканил да започна да приемам витамин D. Някой по запознат да изкаже мнение за марка витамини или най-ефикасното средство за снабдяването му? Може и плодове, но държа да са богати на въпросният витамин :) Благодаря :bchug:

Единственните плодове, за които се сещам са черен дроб и сланина.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Яну 2015, 23:35

Bogat-Beden написа:манячета,някой да има прашасали дъмбели за продаване?

Нета е претъпкан с оферти,но реших да опитам тук първо

взех 2 по 20кг ,комплект за 70 лв ,нови, марка чай пий ..уй :lol:
утре мисля да ги тествам
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 29 Яну 2015, 11:44

вземаш и един анти-бърст стабилити бол и работата заспива. море от упражнения могат да се получат. :yes:
https://www.youtube.com/watch?v=7UaJzgJJhHA
ако си над 180 см - търсиш 75 см, 160-180 - 65 см.
ползвам една insportline от 2 години с тежести + крехката ми стокилограмова особа и не се е деформирала. някъде около 35-40 лв ми излезе тогава с включена помпа и доставка до адреса ми.
отделно, бях взел и 3 с различни размери на gyles от ибей, 2те по-големи са много добри, но 55 сантиметровата спада, на месец-два трябва да се препомпва (и то само от тежестта на крехки дамски дупета, не говорим за мъжаги и железа).
един лост за набиранки и е-ти го домашният фитнес. :yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 29 Яну 2015, 12:23

не се бях замислял за топка досега,лост обмислям определено,взех един,но нямам врата с изпъкнала каса и няма как да го закрепя :lol:
,но ще го измислим,мерси
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от steeN » 29 Яну 2015, 14:45

Benord написа:
doomy525 написа:Малко встрани от темата е, но искам да попитам нещо тъй като съм се наканил да започна да приемам витамин D. Някой по запознат да изкаже мнение за марка витамини или най-ефикасното средство за снабдяването му? Може и плодове, но държа да са богати на въпросният витамин :) Благодаря :bchug:

Единственните плодове, за които се сещам са черен дроб и сланина.

хаха, дано не си вегетарианец.
вярно си е и слънце също.
интересното е, че аз живеех на място с 300 слънчеви дни в годината и пак бях почти на минимума според изследванията, които си правих.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 30 Яну 2015, 13:39

за тия ,дето пият енимъл пак-ето разбивка на състава на отделните хапове(с уговорката,че може вече да не е актуално)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е92 335i
Мечтае да кара: е92 335i 500 коня

Мнение от Щурми » 30 Яну 2015, 21:18

Аз приемам тези http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vi ... gels/18335

Почти задължително е да се взима и витамин к2 ако се взима витамин д. Желателен е и приема на магнезий.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 31 Яну 2015, 11:13

Благодаря. Някъде от България може ли да се купят или само онлайн?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е92 335i
Мечтае да кара: е92 335i 500 коня

Мнение от Щурми » 02 Фев 2015, 20:03

doomy525 написа:Благодаря. Някъде от България може ли да се купят или само онлайн?

Не знам, аз пазарувам главно от този сайт и от един неизвестен български. Там цените са доста по-ниски.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Фев 2015, 10:55

Здравейте, мисля да си взема някакъв протеин да си помогна малко. Някой може ли да препоръча нещо, което пие в момента или е пил доскоро, от което е доволен. Отдавна не съм консумирал... преди време пих Sintha-6, изпих 2 кутии по 5lb и да кажем, че съм качил там някой друг килограм, но както прочетох и тук сякаш е малко надценяван, а не е особено евтин. Принципно гледам да си добавям всичко предимно от храната, но знаете че идва момент в който трябва с нещо леко да си помогнеш. Много трудно качвам килограми... трябват ми още около 5кг за да съм доволен, но съм достигнал едно ниво от което вече е много трудно да ги достигна и тъпча на едно място. Така че ще съм благодарен някой да даде някакъв съвет за нещо което да си купя.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 03 Фев 2015, 12:02

Синтата е 50% въглехидрати. Вземи си суроватъчен протеин и го комбинирай с добър хранителен режим :yes: И най-важното е да не гледаш кантара, ами огледалото!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата