Проблем с парното 318 IS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nedsan1994
- Потребител
-
- Кара: e36 and e87
- Мечтае да кара: CSL Hommage
Проблем с парното 318 IS
Здравейте,
Имам е36 1.8 IS (купе).Сега като се застуди времето се оказа, че парното не работи от шофьорката страна или по точно духа студено, а от пасажерската духа топло..На центаралния въздуховод връката е сложена на Макс топло , както и врътките на климатроника... 1-ва , 2-ра и 3-та степен не работят , само 4-та степен..
- Проверих всички бушони - ОК са.... На местото на електромагнитните клапани сложих един трипътник за да разбера дали е от тях проблема, но се оказа че не е от тях..
От какво друго може да е проблема ?
Благодаря Ви , предварително !
Имам е36 1.8 IS (купе).Сега като се застуди времето се оказа, че парното не работи от шофьорката страна или по точно духа студено, а от пасажерската духа топло..На центаралния въздуховод връката е сложена на Макс топло , както и врътките на климатроника... 1-ва , 2-ра и 3-та степен не работят , само 4-та степен..
- Проверих всички бушони - ОК са.... На местото на електромагнитните клапани сложих един трипътник за да разбера дали е от тях проблема, но се оказа че не е от тях..

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем с парното 318 IS
nedsan1994 написа:Здравейте,
Така наречения таралеж,може и управлението/копчето/...задължително си виж филтъра

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
електромагнитния клапан е 

- nedsan1994
- Потребител
-
- Кара: e36 and e87
- Мечтае да кара: CSL Hommage
Yandel написа:електромагнитния клапан е
пробвах с трипътник не е от него....пробвах и с почистване на електромагнитните клапани - пак не става

- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
клапана подлежи на ремонт..почистване не знам дали ще свърши работа...преди 2 месеца имах същия проблем за това съм толкова сигурен...
има колега във форума който ги ремонтира, ако искаш ще ти подаря моя да го пратиш да ти го направят, за да може да си караш колата през това време
пиши лс ако имаш интерес 
има колега във форума който ги ремонтира, ако искаш ще ти подаря моя да го пратиш да ти го направят, за да може да си караш колата през това време

5 мнения
• Страница 1 от 1