318is ... да я взимам ли ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ми разходи се по моргите и почвай да смяташ ...
но според мен ново стъкло, кори на вратите, лайсни .... няма ти излезнат повече от колкото ако вземеш лъсната кола и после да правиш ремонт на двигателя...
но според мен ново стъкло, кори на вратите, лайсни .... няма ти излезнат повече от колкото ако вземеш лъсната кола и после да правиш ремонт на двигателя...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Ivo III написа:kal написа:като за 5000 лв толкоз, ама поосле с тия дреболий бая зор ще видиш, аз не бих купил занемарена кола
общо взето имам избор или тази за 5000 с перфектен двигател, диф, скор кутия и окачване .. и да оправям дребните неща
или да взема за 8000 нещо лъскаво и сдухано
парите ще са пак същите ..
ами като цяло, кола 95-96 без забележки ИС или 320 е към 10 бона както и да го гледаш. Зависи дали ти искаш да си ги правиш и да вземеш за 5 със шанс да ти стъпи на 7 до 8 примерно, или да повярваш че еди-коя си е само да се качиш и караш

но за 5, и то от Италия, нещо хич не вярвам да е съвсем читав двигателя - късмет си трябва

t0sh написа:Ivo III написа:kal написа:като за 5000 лв толкоз, ама поосле с тия дреболий бая зор ще видиш, аз не бих купил занемарена кола
общо взето имам избор или тази за 5000 с перфектен двигател, диф, скор кутия и окачване .. и да оправям дребните неща
или да взема за 8000 нещо лъскаво и сдухано
парите ще са пак същите ..
ами като цяло, кола 95-96 без забележки ИС или 320 е към 10 бона както и да го гледаш. Зависи дали ти искаш да си ги правиш и да вземеш за 5 със шанс да ти стъпи на 7 до 8 примерно, или да повярваш че еди-коя си е само да се качиш и караш
но за 5, и то от Италия, нещо хич не вярвам да е съвсем читав двигателя - късмет си трябва
мисля че не е проблема годините .. а модела
т.е. не е за нормални кротки хора .. или поне е изключение
купуват ги и ги карат откачалки .. хора с буен нрав

и това което се продава .. са почти мъртъвци
ако е хубава .. си я карат ... щото е готина кола
това е моето мнение

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като чета кое колко е оръфано и занемарено ,просто няма как двигателя да е перфектен .. и на 190к да са скъсани седалките дето според мен са вечни и да е сдухан съединителя( 300 лв без труда комплект) - тури още 50-80к отгоре .. такъв климатик какъвто описваш няма ,присаждан е .. очаквай само проблеми от него ... тая кола не гние ,щом има изгнило значи е чуквана и недооправена .. по мое мнение спира перфектно ,щом не е така нещо и има ,най малкото скапани накладки и гуми ,100 за всички накладки .. по принцип пали от раз и зиме и лете - щом понякога не пали - датчици ,бобини ,кабели ,свещи - да речем 200 .. ролки + ремъци + труд 150 ,масла филтри 200 - за около 1000 ще я вкараш в час технически ,остава да се надяваш да не ти прави проблеми и да я пооправиш визуално ,аз бих взел нещо по читаво .. ела да ти дам една 320ка дето само ще се качиш и ще караш 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
а, колата не се плаши от киломтри но да, с оръфани седалки и другите неща ми звучи на 300 хил км+ поне
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 бона
та грубо на мен ми звучи че ако искаш със сигурност читава докъм 10 бона макс, и не ти пречи 2 месеца ремонти - вероятно е твойта кола
п.с. годината има значение само за цената
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 бона

t0sh написа:а, колата не се плаши от киломтри но да, с оръфани седалки и другите неща ми звучи на 300 хил км+ поне
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 боната грубо на мен ми звучи че ако искаш със сигурност читава докъм 10 бона макс, и не ти пречи 2 месеца ремонти - вероятно е твойта кола
![]()
проблема е че .. наистина е добре технически
(добре е поддързана и е карана кротко в БГ обаче)
но .. е яко занемарена откъм купе и външен вид
и колкото да давам .. не мога да и оправя някои неща които дразнят
- Alexi
- старши ентусиаст
-
то и на новите ме дразнят някои неща ,като липсата на щека за маслото ,стрелка за температурата както и дамския календар,и нямат оправия ( за щеката може да се разпробие някое отворче де)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
meha написа:carmanf1 написа:Наистина трудно се намира читаво Е36 на пазара.
Аз търсих 4 месеца.............
Е па добре си.....
Аз тарся вече 8 месеца......и нема и нема:(:(:(
Ама съм и много капризен де
има ма не ти се давар парите сигурно, а то "'ффтино и убаво нема"

поне стига говорили глупости

- Alexi
- старши ентусиаст
-
мех не си ме цитирал правилно
наличието на такъв( предполагам че има) би ме дразнило ,целия ми пост е намек че и нова кола не е перфектна ,да не говорим за толкова занемарена .. наистина някои неща скапят ли се веднъж не се оправят евтино

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Кола със скъсани седалки няма под 200 000км. Зимал съм много коли такива.Скоро ходих за един пасат на 260 000км 1.9TDI , като нов беше ! вътре по тапицерия навън всичко. Собственика ще го види на 95 000км и ще повярва като нищо. Познавам българи със сервизи в германия дето вкарват мерцедеси таксита на по 500-600 000 км с леки забележки по тапицерията които се оправят боядисват ги черни и ги продават тука на наще малоумници да се правят на мутри с немските таксита
НО
Зимай пич за 5000лв е подарък това !
тука по горубляне ей такива ги вкарват и ги напудят с гипс и лекопалст от долу да не старчи нищо и ти ги продават за 9000лв
95/318ис за 5000лв е супер , даже не са я пудрили ! пък др. неща ше ги оправиш лека полека ...

НО
Зимай пич за 5000лв е подарък това !
тука по горубляне ей такива ги вкарват и ги напудят с гипс и лекопалст от долу да не старчи нищо и ти ги продават за 9000лв
95/318ис за 5000лв е супер , даже не са я пудрили ! пък др. неща ше ги оправиш лека полека ...

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5