318is ... да я взимам ли ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ми разходи се по моргите и почвай да смяташ ...
но според мен ново стъкло, кори на вратите, лайсни .... няма ти излезнат повече от колкото ако вземеш лъсната кола и после да правиш ремонт на двигателя...
но според мен ново стъкло, кори на вратите, лайсни .... няма ти излезнат повече от колкото ако вземеш лъсната кола и после да правиш ремонт на двигателя...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Ivo III написа:kal написа:като за 5000 лв толкоз, ама поосле с тия дреболий бая зор ще видиш, аз не бих купил занемарена кола
общо взето имам избор или тази за 5000 с перфектен двигател, диф, скор кутия и окачване .. и да оправям дребните неща
или да взема за 8000 нещо лъскаво и сдухано
парите ще са пак същите ..
ами като цяло, кола 95-96 без забележки ИС или 320 е към 10 бона както и да го гледаш. Зависи дали ти искаш да си ги правиш и да вземеш за 5 със шанс да ти стъпи на 7 до 8 примерно, или да повярваш че еди-коя си е само да се качиш и караш
но за 5, и то от Италия, нещо хич не вярвам да е съвсем читав двигателя - късмет си трябва
t0sh написа:Ivo III написа:kal написа:като за 5000 лв толкоз, ама поосле с тия дреболий бая зор ще видиш, аз не бих купил занемарена кола
общо взето имам избор или тази за 5000 с перфектен двигател, диф, скор кутия и окачване .. и да оправям дребните неща
или да взема за 8000 нещо лъскаво и сдухано
парите ще са пак същите ..
ами като цяло, кола 95-96 без забележки ИС или 320 е към 10 бона както и да го гледаш. Зависи дали ти искаш да си ги правиш и да вземеш за 5 със шанс да ти стъпи на 7 до 8 примерно, или да повярваш че еди-коя си е само да се качиш и караш
но за 5, и то от Италия, нещо хич не вярвам да е съвсем читав двигателя - късмет си трябва
мисля че не е проблема годините .. а модела
т.е. не е за нормални кротки хора .. или поне е изключение
купуват ги и ги карат откачалки .. хора с буен нрав
и това което се продава .. са почти мъртъвци
ако е хубава .. си я карат ... щото е готина кола
това е моето мнение
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като чета кое колко е оръфано и занемарено ,просто няма как двигателя да е перфектен .. и на 190к да са скъсани седалките дето според мен са вечни и да е сдухан съединителя( 300 лв без труда комплект) - тури още 50-80к отгоре .. такъв климатик какъвто описваш няма ,присаждан е .. очаквай само проблеми от него ... тая кола не гние ,щом има изгнило значи е чуквана и недооправена .. по мое мнение спира перфектно ,щом не е така нещо и има ,най малкото скапани накладки и гуми ,100 за всички накладки .. по принцип пали от раз и зиме и лете - щом понякога не пали - датчици ,бобини ,кабели ,свещи - да речем 200 .. ролки + ремъци + труд 150 ,масла филтри 200 - за около 1000 ще я вкараш в час технически ,остава да се надяваш да не ти прави проблеми и да я пооправиш визуално ,аз бих взел нещо по читаво .. ела да ти дам една 320ка дето само ще се качиш и ще караш 
- t0sh
- старши ентусиаст
-
а, колата не се плаши от киломтри но да, с оръфани седалки и другите неща ми звучи на 300 хил км+ поне
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 бона
та грубо на мен ми звучи че ако искаш със сигурност читава докъм 10 бона макс, и не ти пречи 2 месеца ремонти - вероятно е твойта кола
п.с. годината има значение само за цената
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 бона
t0sh написа:а, колата не се плаши от киломтри но да, с оръфани седалки и другите неща ми звучи на 300 хил км+ поне
а и ще виси в сервиза поне 3 седмици, вероятно 5-6 като слушам какво й е. Но пък читава може да ти излезе 7 до 8 хиляди което вече е добра цена. Стига да нямаш основен ремонт на двигател, и той е ПОНЕ 2 боната грубо на мен ми звучи че ако искаш със сигурност читава докъм 10 бона макс, и не ти пречи 2 месеца ремонти - вероятно е твойта кола
![]()
проблема е че .. наистина е добре технически
(добре е поддързана и е карана кротко в БГ обаче)
но .. е яко занемарена откъм купе и външен вид
и колкото да давам .. не мога да и оправя някои неща които дразнят
- Alexi
- старши ентусиаст
-
то и на новите ме дразнят някои неща ,като липсата на щека за маслото ,стрелка за температурата както и дамския календар,и нямат оправия ( за щеката може да се разпробие някое отворче де)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
meha написа:carmanf1 написа:Наистина трудно се намира читаво Е36 на пазара.
Аз търсих 4 месеца.............
Е па добре си.....
Аз тарся вече 8 месеца......и нема и нема:(:(:(
Ама съм и много капризен де
има ма не ти се давар парите сигурно, а то "'ффтино и убаво нема"
поне стига говорили глупости
- Alexi
- старши ентусиаст
-
мех не си ме цитирал правилно
наличието на такъв( предполагам че има) би ме дразнило ,целия ми пост е намек че и нова кола не е перфектна ,да не говорим за толкова занемарена .. наистина някои неща скапят ли се веднъж не се оправят евтино
наличието на такъв( предполагам че има) би ме дразнило ,целия ми пост е намек че и нова кола не е перфектна ,да не говорим за толкова занемарена .. наистина някои неща скапят ли се веднъж не се оправят евтино- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Кола със скъсани седалки няма под 200 000км. Зимал съм много коли такива.Скоро ходих за един пасат на 260 000км 1.9TDI , като нов беше ! вътре по тапицерия навън всичко. Собственика ще го види на 95 000км и ще повярва като нищо. Познавам българи със сервизи в германия дето вкарват мерцедеси таксита на по 500-600 000 км с леки забележки по тапицерията които се оправят боядисват ги черни и ги продават тука на наще малоумници да се правят на мутри с немските таксита
НО
Зимай пич за 5000лв е подарък това !
тука по горубляне ей такива ги вкарват и ги напудят с гипс и лекопалст от долу да не старчи нищо и ти ги продават за 9000лв
95/318ис за 5000лв е супер , даже не са я пудрили ! пък др. неща ше ги оправиш лека полека ...
НО
Зимай пич за 5000лв е подарък това !
тука по горубляне ей такива ги вкарват и ги напудят с гипс и лекопалст от долу да не старчи нищо и ти ги продават за 9000лв
95/318ис за 5000лв е супер , даже не са я пудрили ! пък др. неща ше ги оправиш лека полека ...

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5