Снижаване на предницата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Снижаване на предницата
meti_vd написа:Аз си купих оригинални втора употреба ,може отидеш в магазина за авточасти с оригиналния тампон и да сравняваш
Колега, сигурен ли си, че ще падне, защото ще поръчвам тампони!!

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
meti_vd написа:Колега ако с амортисьорите си сменил и тампоните с KYB търси проблема в тях!Когато купих колата направих същото,нови амортисьори + тампони всичко KYB и получих същия резултат, грозно вирната предница!
След като ги свалих и сравних новия тампон със стария ,то разликата беше поне 1 пръст,сложих оригиналните тампони и всичко се върна по старо му.
Прочети пак мнението на колегата, ако си с оригиналните тампони нищо не купувай, по скоро търси само по ниски пружини, даже тук в форума някой беше пуснал че продава някакво ФК мисля
Тампоните са ми и те Каяба.. Прочел съм на колегата написаното.. И амортисьорите и тампоните са ми Каяба..
- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
При мен проблема беше в тампоните и се реши след смяната им,ти сам решаваш:)
Ще ги сменя и при мен всичко е Каяба.. Щом ще падне с оригиналните още утре ще ги сменя.. Аз мислих, че е от амортисьорите, защото оригиналните са маслени, а сега са ми газо-маслени..
- venelin_83
- Потребител
-
здравей колега,може ли да ми кажеш как си оправи проблема с надигането на предницата,щото пред седмица също смених предните амортисьори и колата ми се надигна с около 6см.Проверих сложили са ми билщайн Б4,но по вин колата е със спортно окачване.И сега е много гразно
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3