Хидротрансформатор (торк)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Хидротрансформатор (торк)
Може по номер на скоростите ама той се намира на такова насрано място, че ще луднеш особено ако си X drive
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Taruno написа:Може по номер на скоростите ама той се намира на такова насрано място, че ще луднеш особено ако си X drive
При колегата Slavi няма да има проблем, защото доколкото понмя 545i го няма с Х-drive.
- gkosev
- Потребител
-
- Кара: E46 330xd '03
- Мечтае да кара: 330xd
Имам въпрос към колегите рециклирали турбината - налага ли се смяна на маслото на скоростната след процедурата? Има ли шанс да са попаднали метални частици от турбината в маслото?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Естесвено, че се сменят двете заедно АКО си сменил скоро може да се прецеди и така но ако си е старо се сменя.
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Здравейте. Имам принципен въпрос, касаещ автоматика - когато колата се кара дълго време и предимно по-агресивно и бързо, понякога автоматът включва скоростите с удар. Но ударът е моментен, в смисъл такъв не го прави постоянно и на всяка предавка, а да речем при 40-50 смени на скоростите, веднъж се случва да удари и то предимно при връщане на по-ниска предавка /от трета втора или от четвърта на трета/. Симптом на какво е това и има ли нужда да се взимат някакви мерки, при положение, че описаната ситуация се случва рядко, само по веднъж и при по-продължително каране или юркане?
Здравейте , има ли някой който е правил тази операция в района на Плевен? Дайте мнения за читав сервиз , че разбирачи много.
- dbocho
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: s3 sedan
Ще изпращам торк от Е46 към РЕКРО (Recro.eu), писах им за да окрупним с други поръчки от България. Някой включва ли се? Тази седмица или началото на следващата изпращам.
Юли. 0883321239
Юли. 0883321239
Репчо, е46 Touring 330d, се продава: viewtopic.php?f=46&t=412489&e=0 

Здравейте!
Можете ли да ме насочите към читав човек за извършване на другите неща извън рециклирането на хидротрансформатора, както и за покупката на масло и консумативи?
Благодаря предварително!
Можете ли да ме насочите към читав човек за извършване на другите неща извън рециклирането на хидротрансформатора, както и за покупката на масло и консумативи?
Благодаря предварително!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
А ще кажеш ли от коя част на България си,за да е по точна насоката? ...Или боб да хвърляме?
Чух, че във Варна има официално представителство на ЗФ и рециклират за около 600лв.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
iceblast написа:Чух, че във Варна има официално представителство на ЗФ и рециклират за около 600лв.
Не е баш официално представителство,но има човек който ги рециклира кадърно

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
http://www.midavto.com/
За тази фирма ли става въпрос ?
За тази фирма ли става въпрос ?
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
И аз наскоро чух за въпросния човек във Варна. Един познат със сервиз ми каза, че от доста време работел с него за рециклиране на торк и ремонти на скоростни кутии и според него работел супер, нямало никакви оплаквания и рекламации от клиенти. Аз конкретно нямам никакви симптоми, но превантивно подпитах за торка, ако се стигне дотам и думите му бяха "хич не го мисли, тоя във Варна за 600 лева ги прави като нови".

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
а аз пък за 630лв си купих заводски рециклиран и модифициран от ЗФ с 2 години гаранция... не бих рискувал с нашите бг майстори, колкото и кадърни да са.