Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: Евтини горива зима 2014-2015
Kris написа:bobi_81xx написа:Ееее така преименувана темата изглежда по-добре,дано след време се преименува отново и отново.Всмисъл да продължава "Евтини горива не само зима 2014-2015,а 2016,2017 ........2055г.
Блажени са верващите.
Както се казва "А дано,ама на дали"

Според вас този рязък спад на горивата не се ли отразява на пазара на електрическите коли
Аз си мисля, че за една нова ел.кола търсенето рязко ще спадне и е възможно модела да се спре от производство заради неизпълнен минимален праг на продажби примерно. И после пак си качват цените на горивата, но вече ел.двигателите за спрени от производство и всичко си става по старо му само с ДВГ. Не знам, може и много да бъркам, но според мен има и такъв вариант 

..Bayerische Motoren Werke..

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
нИкав шанс
при положение, че могат да ти продадат с такава горница само ел. мотор с 4 колела ... нали се сещаш. Никой не е луд да спре да ги прави
И освен това цената на км им е идеална и аз да имах пари за електричка да си возя гъза до работа щях да си я ползвам.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Предимствата на електрическите автомобили далеч не е само в цената на км и това, че зареждаш ток, а не бензин. Мигновения въртящ момент, снишения център на тежестта, големите багажници, липсата на шум, липсата на обслужване като масла, антифризи и т.н. са неща, където нямат аналог в колите с ДВГ. Това е бъдещето, така че няма спиране.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Абслоютно съм съгласен, просто ме мързеше одеве да пиша... +1
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
M-coupe написа:Според вас този рязък спад на горивата не се ли отразява на пазара на електрическите колиАз си мисля, че за една нова ел.кола търсенето рязко ще спадне и е възможно модела да се спре от производство заради неизпълнен минимален праг на продажби примерно. И после пак си качват цените на горивата, но вече ел.двигателите за спрени от производство и всичко си става по старо му само с ДВГ. Не знам, може и много да бъркам, но според мен има и такъв вариант
Това вече се е случвало:

http://en.wikipedia.org/wiki/Who_Killed ... ric_Car%3F
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
То златото и долара скочиха всичко америка прави в момента тези раздори
Send from iPhone
Send from iPhone
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
axel.folu написа:То златото и долара скочиха всичко америка прави в момента тези раздори
Send from iPhone
Скъпия долар им прецаква износа
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Газ 0.95 на ОМВ Г.М. Димитров. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Лятото се очаква покачване заради туристите дали е верно или не рязкото спадане да не стане
и повишаване
и повишаване

Най-сетне и газта започна да пада. Аз не ставам за международен анализатор
но все си мисля, че това няма да продължи дълго. Радвайте се докато на вън натискат цената надолу, защото имам чувството, че скоро отново ще го купуваме на старите цени, ако не и отгоре

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
axel.folu написа:Лятото се очаква покачване заради туристите дали е верно или не рязкото спадане да не стане
и повишаване
много силно ме съмнява. няма как за толкова кратко време да поскъпне пак. По-скоро още ще пада и лятото просто ще се задържи на някакви нива около 1.70
ineedmoney написа:axel.folu написа:Лятото се очаква покачване заради туристите дали е верно или не рязкото спадане да не стане
и повишаване
много силно ме съмнява. няма как за толкова кратко време да поскъпне пак. По-скоро още ще пада и лятото просто ще се задържи на някакви нива около 1.70
Това, че си оптимист е хубаво, но реалността е друга

..Bayerische Motoren Werke..

M-coupe написа:ineedmoney написа:axel.folu написа:Лятото се очаква покачване заради туристите дали е верно или не рязкото спадане да не стане
и повишаване
Това, че си оптимист е хубаво, но реалността е друга
Ще се вдигне защото потока от хора е по голям и търсенето на гориво също
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
ineedmoney написа:axel.folu написа:Лятото се очаква покачване заради туристите дали е верно или не рязкото спадане да не стане
и повишаване
1.70 ще се задържи ама пропан бутана

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!