Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Fear » 21 Яну 2015, 16:33

Би ли цитирал, на кой точно директен въпрос не съм отговорил?
Ако има такива, ще ти отговоря.
Пропускането и неотговарянето на неудобни въпроси е патент на конспираторите и религиозните. ;)

Колкото до идентичността, това е тъпо - все пак, живеем на една планета, как тази идентичност (национална) спомага за развитието на цивилизацията като цяло?
Според мен по-скоро пречи и създава предразсъдъци.

Няма как да ти обясня май, какви са разбиранията ми, защото не ме познаваш.
Ще пробвам хумористично - бих се определил като комунист, само че фен на онзи тип комунизъм, който вирее във вселената на Star Trek. :D
Ако си запознат с концепцията, може би ще разбереш, защо съм против религиите, идентичностите и пр. различия, които пречат на човешката цивилизация да се обедини и да постигне истински напредък, вместо да се раздира от конфликти и да пилее време и ресурси в безсмислени войни и разпри.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 21 Яну 2015, 21:43

Fear написа:Би ли цитирал, на кой точно директен въпрос не съм отговорил?
Ако има такива, ще ти отговоря.
Пропускането и неотговарянето на неудобни въпроси е патент на конспираторите и религиозните. ;)

Колкото до идентичността, това е тъпо - все пак, живеем на една планета, как тази идентичност (национална) спомага за развитието на цивилизацията като цяло?
Според мен по-скоро пречи и създава предразсъдъци.

Няма как да ти обясня май, какви са разбиранията ми, защото не ме познаваш.
Ще пробвам хумористично - бих се определил като комунист, само че фен на онзи тип комунизъм, който вирее във вселената на Star Trek. :D
Ако си запознат с концепцията, може би ще разбереш, защо съм против религиите, идентичностите и пр. различия, които пречат на човешката цивилизация да се обедини и да постигне истински напредък, вместо да се раздира от конфликти и да пилее време и ресурси в безсмислени войни и разпри.

Г-н Fear, кажи сега, че си и против частната собственост, инициативата и предприемачеството и можеш да се кандидатираш за вожд на червените бабички, изповядващи идването на светлий комунизъм. Явно предпочиташ хората да се произвеждат на някакъв конвейр, на промишлен принцип, по калъп, че да няма различия, понеже те пречели. Добре, че не ти си заложил механизмите за размножаването на човека и не от теб зависи кой какъв ще е. Ти знаеш ли господине, че на тази земя, никога не са падали две еднакви снежинки? Знаеш ли какво означава това, радетелю за световен мир, просперитет и развитие? И отговори ми, могат ли зли хора, да вършат добро. Могат ли зли хора, да живеят в мир. Погледни назад в историята, какво са вършили хората от всеки народ, език и място и ми кажи, защо за 6000 г. писана история, никой не е намерил формулата на този напредък за който говориш. Никой не е установил траен мир. Или смяташ, че щом ти има GSM в джоба, а дядо ти е нямал, ти си нещо повече от него? И в момента, в който пиша тези редове, някъде по света сигурно умират хора в поредната война. Кажи аджеба, как е възможно, да се живее в мир, след като хората не са способни на това.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Яну 2015, 22:54

........ И в момента, в който пиша тези редове, някъде по света сигурно умират хора в поредната война....

В поредната религиозна война да уточним , освен традиционните ислям християнство будизъм които са причина за милиони да умрат, парите също са религия със своя кумир и последователи .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Яну 2015, 9:36

Elesar74 написа:
Г-н Fear, кажи сега, че си и против частната собственост, инициативата и предприемачеството и можеш да се кандидатираш за вожд на червените бабички, изповядващи идването на светлий комунизъм. Явно предпочиташ хората да се произвеждат на някакъв конвейр, на промишлен принцип, по калъп, че да няма различия, понеже те пречели. Добре, че не ти си заложил механизмите за размножаването на човека и не от теб зависи кой какъв ще е. Ти знаеш ли господине, че на тази земя, никога не са падали две еднакви снежинки? Знаеш ли какво означава това, радетелю за световен мир, просперитет и развитие? И отговори ми, могат ли зли хора, да вършат добро. Могат ли зли хора, да живеят в мир. Погледни назад в историята, какво са вършили хората от всеки народ, език и място и ми кажи, защо за 6000 г. писана история, никой не е намерил формулата на този напредък за който говориш. Никой не е установил траен мир. Или смяташ, че щом ти има GSM в джоба, а дядо ти е нямал, ти си нещо повече от него? И в момента, в който пиша тези редове, някъде по света сигурно умират хора в поредната война. Кажи аджеба, как е възможно, да се живее в мир, след като хората не са способни на това.

Г-н Арагорн,
Явно си опериран от всякакво чувство за хумор, отделно от това, нямаш никаква представа що е то утопия, а за капак, нямаш никаква идея какъв е обществения строй и порядките в Star Trek.
Да не говорим, че мен изобщо не ме познаваш, но въпреки това вече ми направи много подробна личностна характеристика.
И какви изводи направи за мен и за дядо ми, просто не е истина. :D

Хaйде първо се запознай със Star Trek, после ме обявявай за вожд на червените бабички. :mhihi:

Щях да се задавя от смях с поста ти, за което май трябва да ти благодаря, въпреки че такива фанатици като теб будят по-скоро съжаление. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Яну 2015, 9:46

Не се задавяй, сакън, че да ми лепнеш на съвестта непредумишлено убийство. Явно то е много смешно през цялото време, нищо че няма никакъв повод за това.
Jordana написа:
........ И в момента, в който пиша тези редове, някъде по света сигурно умират хора в поредната война....

В поредната религиозна война да уточним , освен традиционните ислям християнство будизъм които са причина за милиони да умрат, парите също са религия със своя кумир и последователи .

Да, съгласен съм.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Яну 2015, 10:07

"Смешно" е, защото умират хора по вина на други хора, които имат разбирания като твоите, колегата добре ти го е напсиал, виждам че си и съгласен с това.

Изобщо не можеш да си представиш, какво искам да кажа, нали?
И понеже думичката комунист, макар и написана с хумор, който е изрично подчертан, ти бръкна някъде надълбоко, ще пробвам с друга думичка - идеалист.
Така става ли?

И да, за разлика от теб знам какво е идеал, но това не ми пречи да гледам в бъдещето и да желая просперитета на човечеството и да съм против тези, които пречат той да бъде осъществен.
Тези като теб, закостенели и бранейки някакви хилядолетни отживелици, които нямат място в едно съвремено общество, което иска да се развива.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 22 Яну 2015, 10:12

Fear написа:Би ли цитирал, на кой точно директен въпрос не съм отговорил?

Не - веднъж не ме четеш като ти пиша, поради което трябва да се повтарям и потретвам, защото ти не можеш да прочетеш постовете горе :D Пиша от работа, не мога да се занимавам толкова време.

Fear написа:Пропускането и неотговарянето на неудобни въпроси е патент на конспираторите и религиозните. ;)

Верно ли е, чуйек? :D

Fear написа:Колкото до идентичността, това е тъпо - все пак, живеем на една планета, как тази идентичност (национална) спомага за развитието на цивилизацията като цяло?

А как "спомага за развитието на цивилизацията като цяло" безродната сива маса еднакво мислещи хора? Това встрани от факта, че нещо като "цивилизацията като цяло" не съществува.

Fear написа:... защо съм против религиите, идентичностите и пр. различия, които пречат на човешката цивилизация да се обедини и да постигне истински напредък, вместо да се раздира от конфликти и да пилее време и ресурси в безсмислени войни и разпри.

Според това, което ти чета, ти нямаш НИКАКВО понятие от въпросните понятия "религия", "идентичност", "човешка цивилизация", "обединение", "напредък" и "безсмислени войни".

Защото сега ще те питам какви разлики правиш между православно християнство, Ислям и будизъм и ти ще ми кажеш ... че всички са лоши, защото разделят хората :D Или ще те питам как е "безсмислена война" да защитиш правото да говориш на майчиния си език в башиния си край, а ти ще ми отговориш, че ... това е лошо, защото разделя хората и пречи на напредъка? :D

Разбираш ли, за да ползваш някакви понятия, те трябва да значат нещо.

Можеш ли да ми дефинираш кои войни са смислени, кои не са и що е то "напредък на човешката цивилизация"? понеже за едната половина от тая цивилизация напредък е другата половина да я няма. И какво правим?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 22 Яну 2015, 10:15

Jordana написа:... будизъм които са причина за милиони да умрат ...

Я, това съм го пропуснал ... може ли да пуснеш информация за радикални будисти, които стрелят по хора, защото не приемат ... ъъъ, будизма?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 22 Яну 2015, 10:15

Fear написа:Тези като теб, закостенели и бранейки някакви хилядолетни отживелици, които нямат място в едно съвремено общество, което иска да се развива.

Ако мое само да пръждосаш таа грозна алфа от лицето на форума, че ич не ми е съвременно и според мен нещо ми налагаш чужда религия... Нема как да ти гледам приказките при положение, че ми будиш съжаление.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 22 Яну 2015, 10:17

KPETEH написа:
Fear написа:Тези като теб, закостенели и бранейки някакви хилядолетни отживелици, които нямат място в едно съвремено общество, което иска да се развива.

Ако мое само да пръждосаш таа грозна алфа от лицето на форума, че ич не ми е съвременно и според мен нещо ми налагаш чужда религия... Нема как да ти гледам приказките при положение, че ми будиш съжаление.

Айде, радикален БМВ-ист :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 22 Яну 2015, 10:25

Само, че форума е доста по-активен и развит от секвите там други, не означава, че всеки трябва да се чувства длъжен да се изявява като некъв капацитет и кадърник. Мноо ми е неприятно да ги гледам тия некви секви "чужди" картинки, през 1 мнение. То па и нещо смислено да говори, само некви тъпотии, дето хич не са по темата... Яко се дразним ей...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Яну 2015, 10:30

_galio_ написа:Не - веднъж не ме четеш като ти пиша, поради което трябва да се повтарям и потретвам, защото ти не можеш да прочетеш постовете горе :D Пиша от работа, не мога да се занимавам толкова време.

Сигурен бях, благодаря. Просто няма такива случаи, затова. :)

_galio_ написа:Верно ли е, чуйек? :D

Напълно вярно.;)

_galio_ написа:А как "спомага за развитието на цивилизацията като цяло" безродната сива маса еднакво мислещи хора? Това встрани от факта, че нещо като "цивилизацията като цяло" не съществува.

Пак ще те помоля, да ми цитираш, къде съм казал, че всички трябва да мислим еднакво и да сме еднородна сива маса, благодаря.
И понеже няма да успееш, GOTO началото на поста ми. :)

_galio_ написа:Според това, което ти чета, ти нямаш НИКАКВО понятие от въпросните понятия "религия", "идентичност", "човешка цивилизация", "обединение", "напредък" и "безсмислени войни".

Защото сега ще те питам какви разлики правиш между православно християнство, Ислям и будизъм и ти ще ми кажеш ... че всички са лоши, защото разделят хората :D Или ще те питам как е "безсмислена война" да защитиш правото да говориш на майчиния си език в башиния си край, а ти ще ми отговориш, че ... това е лошо, защото разделя хората и пречи на напредъка? :D

Разбираш ли, за да ползваш някакви понятия, те трябва да значат нещо.

Можеш ли да ми дефинираш кои войни са смислени, кои не са и що е то "напредък на човешката цивилизация"? понеже за едната половина от тая цивилизация напредък е другата половина да я няма. И какво правим?

Според това, което отговаряш и че обикновено намираш в постовете ми неща, които не съществуват, малко ми е трудно да приема, че аз нямам никакво понятие, а ти имаш.
Колкото до безсмислените войни, за всяко нещо може да се намери смисъл, само че колко е общовалиден този смисъл, вече е съвсем друг въпрос.
В случая с бащиния език, можем да стигнем и до философия, така че по-добре да пропуснем, че има възможност да се окаже дървена.
И не, не смятам, че за въпросния човек е безсмислена, но за страничен наблюдател, като нищо може да е такава.
Това послендото май не се връзва с еднаквото мислене и сивата еднородна маса, а? ;)

KPETEH написа:Ако мое само да пръждосаш таа грозна алфа от лицето на форума, че ич не ми е съвременно и според мен нещо ми налагаш чужда религия... Нема как да ти гледам приказките при положение, че ми будиш съжаление.

Много подходящ ник си си избрал колега, моите поздравления. :)

_galio_ написа:Айде, радикален БМВ-ист :D

Брей, можело значи и да се разбираме. :ok:
Убеден съм, че ако седнем на по-бира, ще намерим и други общи точчки в мненията си. :bchug:

KPETEH написа:Само, че форума е доста по-активен и развит от секвите там други, не означава, че всеки трябва да се чувства длъжен да се изявява като некъв капацитет и кадърник. Мноо ми е неприятно да ги гледам тия некви секви "чужди" картинки, през 1 мнение. То па и нещо смислено да говори, само некви тъпотии, дето хич не са по темата... Яко се дразним ей...

Четенето на моите тъпотии няма задължителен характер.
Докато твоите неграмотни писания имат много общо с темата, предполагам всички са съгласни това. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Яну 2015, 11:52

Странно, как пък до сега не сте разбрали че за да има прогрес, човечеството трябва да е в...конфликт...
Стратегията работеше чудесно по време на желязната завеса, обаче тея олигофрени, руснаците им се прииска да вкусят от гнилият капитализъм и разтуриха строя, другите пък видяха че всъщност източно европейците не са някакви канибали и опитаха отново с някаква заплаха че видиш ли като плъзнат източняците ще оставят западняците без храна, и естествено наложиха отново някакви "демократични" мерки...
Но това пък не стигна и се започна да се търси нов враг, щото някакси тъпо се получава да няма някакъв страх в обществото, което да храни военната и още доста индустрии.
Няма конспирация, просто трябва да има страх и омраза, те тея всички талибани и прочие си ги създадоха големите демокрации и това е факт неоспорим, те сега онези от ислямска държава, данеби да си печатат парите, продават и печелят пари, с които да си купуват оръжие, даже го бяха позакъсали по едно време и някакви "глупави" пилоти на самолети бяха пуснали боеприпаси за "противниците" на ислямистите, те пък точно на позициите на ислямистите попаднаха...И кой купува петрола дето го продават въпросните, да не са извън земните...
Просто сме много хора на тая планета и е недопустимо да има "мир", хората наричат това икономика, всичко е бизнес, пък нека някой пацифисти искат мир, ще дойде да кажем някой чиновник от някоя силно развита демокрация и съвсем спокойно ще му обясни че ако има "мир", означава да се хранят много гърла, тея гърла в един момент ще поискат не само да се хранят, ами и да се обличат, ще поискат дом, ще им стане хубаво и ще си народят още гърла Х 3 , и всички тези гърла ще искат да учат икономика или политология, никой няма да иска да бачка на полето...Та за това е всичко, колкото и цинично да звучи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 22 Яну 2015, 12:26

Шубето, го кефи да го играе дибънкер от време оно :mhihi: Та не го взимайте, чак толкова на сериозно :mrgreen: Ако го няма, няма да е интересно.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 22 Яну 2015, 12:29

Точно същото впечатление ми направи и на мен. Не умирах от желание да се включвам.

Fear написа: Четенето на моите тъпотии няма задължителен характер.
Докато твоите неграмотни писания имат много общо с темата, предполагам всички са съгласни това. :)

Смятам, че не тряя да ми се натрисаш с грозната си алфа докато си чета форума. Ако исках да ги гледам, щех да съм в друг форум. Твоите глупости и без това не ги чета. Чета си за конспирации и интересни факти, не се интересувам от елементарните ти възгледи и нерелани умозаключения повод световната ситуация и тнт. Има си друга тема за политика атентати и секви други...
Искам да кажа: Това, че си си намерил някой който да ти се връзва на тъпотиите, не ти дава правото да ми наслагваш грозната си алфа през ред.
Ако си гей си траеш за да не ядеш бой по улиците... Така ли е? Същото е. Ходи си на по бира, не си прави свалките тука...
И не ми обеснявай кое е задължително. Задължително да ти тегля една майна писменно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата