Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Веселин|Василев » 09 Яну 2015, 12:17

A.Stoyanov написа:витамин ц колко и от кой продукт приемате

Ако пушиш купи си хапчета от по 1000 и пии по 2-3 на ден, ако ли не може и по 1000 да задоволиш организма. За по голяма концентрация на вит ц във плодовете и зеленчуците, можеш да ядеш, портокали, мандарини, цитрусите, магданоз, чушки, киви, броколи, зеле, брюкселско зеле, карфиол, но аз бих заложил най много на чушки, краставици и киви.

Полезно инфо за витамин ц в храните!
http://www.bb-team.org/hrani/ingredient/vitamin-c
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Яну 2015, 16:58

r19 написа:Ами аз съм им прочел съставите и на двата протеина.
Просто чуденката ми беше понеже ми е доста бърз метаболизъма и ми куцат малко храненията.
Та затова се замислих дали да не взема синтата(заради въглехидратите) :dunno:
Като цяло кой е най-хубавия протеин като съотношение цена/качество на нашия пазар?

Веднага след тренировка според мен си е задължително бърза суроватка - можеш да добавях просто един банан, леко да засилиш секрецията на инсулин .
За най-добър протеин - няма как да се отговори на тоя въпрос - аз като че ли най-доволен бях от PHD но от както видях да изкупуват празни кутии от протеин в сила-та за 10лв , няма как да си купя пак от тях . Около 90-100лв са 5 паунда .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 15 Яну 2015, 21:18

Колеги имам един малко глупав въпрос, понеже ми бяхте препоръчали по назад в темата аминокиселини на usplabs modern bcaa този път реших да ги пробвам и си ги поръчах. Въпросът ми е досегашните амникиселини които приемах бяха на таблетки, и си знаех преди и след тренировка изпивах по 5 таблетки, но тези са на прах и дават една доза 17грама, и не знам как точно да ги приемам, дали половината преди, и другата след тренировка или има някакъв различен начин ма прием?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 15 Яну 2015, 21:31

Една доза е 2 мерителни лъжици и аз си правех една голяма с връх по време на тренировката и една по-малка след тренировка.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Яну 2015, 23:18

Харесал съм си един продукт.... на фирмата Solgar е... интересува ме тая фирма за добавки някой наясно ли е с нея, да сподели някакво впечатление, ако е налице...?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Яну 2015, 0:35

Стара и солидна американска компания. Взимал съм витамини от тях. Недостатък им е високата цена.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2015, 15:24

манячета,някой да има прашасали дъмбели за продаване?

Нета е претъпкан с оферти,но реших да опитам тук първо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Яну 2015, 17:27

Mollov написа:Харесал съм си един продукт.... на фирмата Solgar е... интересува ме тая фирма за добавки някой наясно ли е с нея, да сподели някакво впечатление, ако е налице...?

За кой продукт става дума колега, ако не е тайна ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 25 Яну 2015, 10:54

Здравейте, в Щатите имаше, както тук се продава прясното мляко в кутии, отделени белтъци. Направо отваряш и консумираш без да се занимаваш да чупиш яйца, да отделяш. Та някой виждал ли е да се продава някъде, че аз не мога да намера? :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 25 Яну 2015, 15:51

Това ще е интересно като продукт, но не съм срещал по магазините, въпреки че редовно пазарувам.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 25 Яну 2015, 19:22

Да споделя за Get Swole Stack-a -> за сега съм супер доволен. Брутални тренировки и 5кг отгоре за 3 седмици. 1см отгоре на бицепс :)
Естествено се спазва и препоръчаната програма (хранителен режим за сега ми идва прекалено сложно :mhihi: ).

P.S.: И нека после ми обясняват, че е все същото без никакви добавки, само с повече храна :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Яну 2015, 20:24

hotride написа:Здравейте, в Щатите имаше, както тук се продава прясното мляко в кутии, отделени белтъци. Направо отваряш и консумираш без да се занимаваш да чупиш яйца, да отделяш. Та някой виждал ли е да се продава някъде, че аз не мога да намера? :bchug:

Има, на българска фирма, продават ги във фитнеса, в който ходя, мога да погледна и да пиша. В пластмасови бутилки като за мляко, мисля, че са по половин литър.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 26 Яну 2015, 8:42

Leon написа:
hotride написа:Здравейте, в Щатите имаше, както тук се продава прясното мляко в кутии, отделени белтъци. Направо отваряш и консумираш без да се занимаваш да чупиш яйца, да отделяш. Та някой виждал ли е да се продава някъде, че аз не мога да намера? :bchug:

Има, на българска фирма, продават ги във фитнеса, в който ходя, мога да погледна и да пиша. В пластмасови бутилки като за мляко, мисля, че са по половин литър.

Aко не те затруднява щракни една снимка на продукта и я пусни да го видим ;)
Искам да попитам за лични впечатления за: Gaspari Aminomax 8000 и Universal AminoTech колебая се м/у двете и се чудя какви да взема, търся високо качество.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 26 Яну 2015, 13:42

Да се похваля с Aminomax 8000 и шейкър 3 в 1. Ще кажа как са аминото :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата