Централна Конзола + бутони
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Централна Конзола + бутони
Здравейте,
Имам следното питане,така и така съм замислил няколко retrofit-a ,като за един от тях ми трябва конзолата с бутончетата.
Има ли различни видове (примерно такива,които са с разглобяеми бутони) ,защото на един от retrofit DIY беше дадено нещо такова,в кутията с конзолата бяха и 2 бутона (нещо като тапи).
Понеже ми трябва такава за подгряване,PDC ,hill descent в този вариянт я няма поне по amazon,ebay.uk/de ,отделно нещо не мога да се ориентирам по каталог,кой и е номера.
Мерси предварително
Имам следното питане,така и така съм замислил няколко retrofit-a ,като за един от тях ми трябва конзолата с бутончетата.
Има ли различни видове (примерно такива,които са с разглобяеми бутони) ,защото на един от retrofit DIY беше дадено нещо такова,в кутията с конзолата бяха и 2 бутона (нещо като тапи).
Понеже ми трябва такава за подгряване,PDC ,hill descent в този вариянт я няма поне по amazon,ebay.uk/de ,отделно нещо не мога да се ориентирам по каталог,кой и е номера.
Мерси предварително
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Централна Конзола + бутони
Най-вероятно говориш за централната конзола пред скоростния лост ,и под радиото(навито)?!И Да ,продава се комплект с всички налични бутони и струва около 400-500лв. ти избираш кои да си монтираш.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Atsalov написа:Най-вероятно говориш за централната конзола пред скоростния лост ,и под радиото(навито)?!И Да ,продава се комплект с всички налични бутони и струва около 400-500лв. ти избираш кои да си монтираш.
Точно за нея говоря,май трябваше да дам снимка

4-тата от горе надолу и да взема само бутон-за Hill Descent Control + PDC

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Да така ще можеш,но зависи каква функционалност търсиш от тях.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Амии примерно на 4тата отгоре надолу,да сложа моя бутон за HDC на празното място с диод-а преди DSC off и да ползвам всички без dsc off ,защото екстрите си ги имам,искам само pdc retrofit(преден и заден)
Sent from nokia 6310
Sent from nokia 6310
5 мнения
• Страница 1 от 1