От преди фейсов автомат към фейсов...
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: От преди фейсов автомат към фейсов...
VOLUMAX написа:oci написа:...........
За уискито съм съгласен и без да се обзалагамеще взема три бутилки за всеки случай ,че може да има и свидетели
![]()
![]()
А сега по темата само да вмъкна нещичко :
В момента в ,който препрограмираш CAS3 със софтуер от CAS2 то автоматично вече този CAS e CAS2 и няма нищо общо с CAS3 освен кутията
Мисля ,че темата се изчерпа, няма смисъл да навлизаме в повече подробности и тънкости в материята ... казвай къде да идвам докато не се е стоплило пиенето
никой не е казал, че ще се програмира 3-ката със софтер от 2-ка това е безмислено, просто тройката с неговия софтуер ще се върже към колата като се адаптира към моторната за целта се сменя ISN-a, фейсовия автомат също има ISN, и после ще се напишат вътре само ромбоидните ключове на мястото на смартовете. Така съгласен ли си

Дори и да не тръгне кодировката от 3-ката ще се пренеса във скорости и моторна електроника, ако е необходимо и цялата кола може да се кодира по CAS 3, ако е 3+ тогава не съм сигурен, ще трябва да се пробва неговия процесор е друг.
Не съм съгласен....няма да стане
Трябва задължително фейсов CAS. И наистина трябва DDE от фейсова. Демек в моя случай цял двигател 286к.с. и честно казано грам повече не ми се занимава...утре връщам старата кутия.
P.S. Имам за продажба фейсов автомат и скоростен лост

Трябва задължително фейсов CAS. И наистина трябва DDE от фейсова. Демек в моя случай цял двигател 286к.с. и честно казано грам повече не ми се занимава...утре връщам старата кутия.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Sherman написа:Не съм съгласен....няма да стане![]()
Ти пробва ли го колега, ние с теб не можахме да се уцелим нещо.
Фейсовия Кас не е проблем да се върже към колата както ти писах, проблема идва ако се наложи да се сменя и ДДЕ-то.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2