Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Евтини горива за празниците
Служебни, лични и т.н. ги карам на принципа пълно-пълно! Досега отклонение не съм забелязал от времето, в което беше 2.60, та до днес когато е 1,92. Всеки път с пълен резервоар си минавам едно и също разстояние. Ползвам Shell и Лукойл!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На ОМВ Г.М. Димитров А95Н беше 1.88 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен резервоарът ми поевтиня доста осезаемо. Но пък това стимулира хората да си ползват колите и по маршрута ми задръстванията се увеличиха, разходът ми е 1,5л нагоре, та намалението се постопи...
Never mistake motion for action...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Leon написа:На мен резервоарът ми поевтиня доста осезаемо. Но пък това стимулира хората да си ползват колите и по маршрута ми задръстванията се увеличиха, разходът ми е 1,5л нагоре, та намалението се постопи...
Абсолютно, пълня колата за 20% по-малко пари. За втората част незнам , карам основно извън града и разхода ми е като преди, също така и минавам колкото преди километра.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги дали има шанс да стигне 1.60 бензина, как мислите?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Nukem написа:Колеги дали има шанс да стигне 1.60 бензина, как мислите?
Не!
1.86лв. е абсолютният минимум за А95 Н в големите вериги.
Гледам Брента се вдигна с един долар и няколко цента. Вероятно утре ще вдигнат цените с 5-7 ст...
- все пак не могат да удържат на чудовищното вдигане на Брента с един долар! Трябва да влезем в положението на Лукойл...работят на загуба както бяха казали неотавна!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Да бе, кажи честно ?! Петрола падна с 70$ за барел -смъкнаха с 80ст, сега се покачва с 1.5$ за барел и да качат с 5-6ст... е**м ти акциза вече 

..Bayerische Motoren Werke..

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
To с таз цена, зареждайки вчера - днес вече съм назад 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
http://www.saksa-bg.com/bg/wholesale/wholesale-fuels
Честито! Акциза вече е повече от самото гориво(при бензина) и като сложим и ДДС-то съвсем went horse to the river!
Честито! Акциза вече е повече от самото гориво(при бензина) и като сложим и ДДС-то съвсем went horse to the river!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
drago_pavlov написа:M-coupe написа:Някой по-назад в темата беше написал, че минава еднакво разстояние от преди и сега. Да кажа, че вчера заредих на 1.90 и стрелката отиде точно там където си отиваше преди при цена 2.70Аз ли си внушавам, не знам, но не ми харесва определено
Внушаваш си.
Лятото пълнех един резервоар за около 115 лв, а последния път го напълних за 89 лв. 25-6 лв не е малка разлика.
А с тия пълнения по 20 лв и гледане на стрелката, не знам какво очаквате...
Ами аз не пълня за 20 лв, тогава споменах като си направих нарочно експеримент и тъй като както споменах - за по-достоверно чаках да светне лампата ми, защото теоритично трябва да е по-точна от стрелката. Но тя, стрелката, как на 2.60 стрелката не ме е излъгала един път, а сега на ниските цени почна да ме лъжа и ми се вдигна разхода с 2 л. не знам

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Методи_Методиев
- Потребител
-
- Кара: E39 530D M sport
- Мечтае да кара: много безавариини километри
Преди малко заредих на Интерспиид (м/у Младост и Горубляне). Равносметката е следната: Остатък по борд: 31.5, заредиха: 36.01, цена 1.91лв - 8ст отстъпка = 1.83лв. Остава да им е добра нафтата.. ама предполагам камионите няма да се цакат с кофти нафта.
Поздрави
Поздрави
Актуални цени в OMV на дребно:
Горива Цена
MaxxMotion Diesel 2,17 bgn
OMV Diesel 1,95 bgn
Super 95 1,88 bgn
MaxxMotion 100 2,08 bgn
Autogas 0,99 bgn
Горива Цена
MaxxMotion Diesel 2,17 bgn
OMV Diesel 1,95 bgn
Super 95 1,88 bgn
MaxxMotion 100 2,08 bgn
Autogas 0,99 bgn
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alpina-ma6inata написа:Ами аз не пълня за 20 лв, тогава споменах като си направих нарочно експеримент и тъй като както споменах - за по-достоверно чаках да светне лампата ми, защото теоритично трябва да е по-точна от стрелката. Но тя, стрелката, как на 2.60 стрелката не ме е излъгала един път, а сега на ниските цени почна да ме лъжа и ми се вдигна разхода с 2 л. не знам. И за колкото и да пълня - ами не мога да усетя някаква осезаема разлика. Защото разликата с 60 ст. надолу по принцип си е осезаема. А карам по едни и същи маршрути - не е да карам повече и затова да ми се стопява намалението. Има нещо, но съм далеч от мисълта, че е това което трябва да е.
Не ангажирам никой с мнението си просто споделям..
Лампата и стрелката предполагам, че взимат данни от един и същ нивомер.
А това с повишения разход може да е от по-некачествени горива, а не от по-малко заредено отколкото отчетено на колонката.
Възможно е да компенсират с качеството, не мога да кажа. Но със сигурност не компенсират с далавери в количеството.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Те като го кръщават не им трябва да те прецакват с количеството. Пак сипваш същите литри, пише 95, ама дали е наистина 95 или някаква бозичка в резервоара