Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Евтини горива за празниците
Няма ли да почват състезанията вече
няма да имам пропуск 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Напълних резервоара на Лукойл Младост преди час....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Демирев написа:Напълних резервоара на Лукойл Младост преди час....![]()
![]()
![]()
Баси как са се минали с 9 дена с тая промоция коледна

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
DriftoMania написа:Демирев написа:Напълних резервоара на Лукойл Младост преди час....![]()
![]()
![]()
Баси как са се минали с 9 дена с тая промоция коледна
Тя вено била до 31-ви бе

Аз кви изчисления и сметки правя

Значи отиваме в ОМВ и това е

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
С един приятел онзи ден на лукойл сипваме нафта в неговото ауди за 30 или 40лв, пали колата и стрелката не мръдна, а км по борд се вдигнаха с 10-20 

Компенсират си хората загубите от цена с количество

..Bayerische Motoren Werke..

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Не знам дали си внушавам само или наистина ни удрят с количество / качество за сметка на по-ниските цени, но аз като че ли не усещам някаква разлика. Пътувам всеки ден по едни и същи маршрути и често се случвам да чукна по едни 100 км на ден (мисълта ми е, че не карам само на къси разстояния от дъжд на вятър) и това от бая време. Мисълта ми е, че и преди на 2,50 си знаех колко ми гори колата на ден, на седмица и само на мен ли ми се струва почти същото.
Вярно не е някаква осезаема разлика с 1 лв надолу, но се замислям дали не ни удрят зверски с количеството и евентуално с качеството (което ако е лошо идва и по-голям разход). Някой ми обясняваше, че от смъкването на цените имало много голям контрол по бензиностанциите, всеки ден ходили различни проверяващи и някакви такива.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Има нещо гнило с количеството,да.....вчера сипах за 45 лева бензин,стрелката се премести като,че ли сипах 5л.
Вярно,че платих за 95,бензинаджията може да се е сбъркал и да е сипал 98 (де тоя късмет,мхм
),ама разликата в цената е 30 стотинки и не мисля,че може от там да дойде такава разлика и в количеството.Малко след като сложих инжекциона зареждах газ на една местна шано бензиностанция,тогава редовно ми даваше разход 18/100 пълно-празно-пълно
Чак толкова не настъпвах д**ба
Смених станцията и разхода отиде на 11,5/100 и вървежа се промени в положителна насока.Разликата в цената на газта беше около 15ст. при цена на големите вериги около 1.40лв....та така с "евтините" БГ горива.Само се чудя дали с ниските цени ни изкарват нещо през едни дупки или вкарват нещо друго пак в същите дупки 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Днес напълних за малко под 100лв, а обикновено досипвам за 130. Не е като да няма разлика чак 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Ето какво казаха току-що по БНТ: С тези намалени цени на горивата,ако се задържи така за една година икономиката на България ще икономиса 1милярд лв.Бюджета щял да изгуби 160милиона лв. от ДДС. Този 1 милярд лв. къде ще отде според вас ??? 

В банките на депозит 
Пак проблем има обаче - държавата губи 160млн. лв т.е. няма да може да ги вземе от джобовете на шофьорите. Ами да направим една дарителска сметка да я подпомогнем ... горката, няма да има какво да крадат политиците и

Пак проблем има обаче - държавата губи 160млн. лв т.е. няма да може да ги вземе от джобовете на шофьорите. Ами да направим една дарителска сметка да я подпомогнем ... горката, няма да има какво да крадат политиците и
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
loadrunner написа:Има нещо гнило с количеството,да.....вчера сипах за 45 лева бензин,стрелката се премести като,че ли сипах 5л.Вярно,че платих за 95,бензинаджията може да се е сбъркал и да е сипал 98 (де тоя късмет,мхм
),ама разликата в цената е 30 стотинки и не мисля,че може от там да дойде такава разлика и в количеството.Малко след като сложих инжекциона зареждах газ на една местна шано бензиностанция,тогава редовно ми даваше разход 18/100 пълно-празно-пълно
Чак толкова не настъпвах д**ба
Смених станцията и разхода отиде на 11,5/100 и вървежа се промени в положителна насока.Разликата в цената на газта беше около 15ст. при цена на големите вериги около 1.40лв....та така с "евтините" БГ горива.Само се чудя дали с ниските цени ни изкарват нещо през едни дупки или вкарват нещо друго пак в същите дупки
И може би тук е момента, който е бил свидетел на нещо гнило да назове бензиностанциите (и съответно адреса, че от две бензиностанции на една верига има разлика).
Аз например не сипвам пълно до пълно и сипвам за някакви неголеми суми, гледам си стрелката на нивомера и както казах поради тези причини съмненията ми са малко безпочвени и затова не мога да твърдя нещо. Но ако някой знае конкретна бензиностанция в София, където шанят ще е добре да сподели. Защото в момента хем се радвам като всеки за по-ниските цени, хем ме е яд, че за Х сума карам май също толкова колкото и преди.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
При мен случката с бензина беше на Газпром,бензиностанцията е тази на Карловско шосе,посока с.Труд.Не очаквах точно при тях да стане подобно нещо,тъй като винаги съм бил доволен от качеството и на двете горива още от както стъпиха на пазара,но факт....даже изхвърлих всякакви чипове,карти и т.н глупости за отстъпка.Големите вериги си правят каквото си искат с количество и качество и отстъпка реално няма.Затова-сипвам вече на една скромна бензиностанция която почти винаги ми е по път,за сега разлика с горивата на "големите" не намирам 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
3 пъти зареждам на омв 3 пъти гасне без гориво, 10000 пъти зареждам на мегахим 02 и 10000 пъти няма проблем
А на омв-то колонката уж същото количество гориво показва, ама за да угасне значи не е толкова

А на омв-то колонката уж същото количество гориво показва, ама за да угасне значи не е толкова

ATR-42/72
Наистина има нещо не както трябва. Бонус километри не съм усетил да ми е дала колата с оглед старите цени 
Прогнозират ниски цени в продължение на цялата година. То сега е момента в еуфорията да клатушкат потребителите докато става номера.

Прогнозират ниски цени в продължение на цялата година. То сега е момента в еуфорията да клатушкат потребителите докато става номера.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.