Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Веселин|Василев » 04 Яну 2015, 19:59

Rainbow написа:.

Любомир Иванов...потърси го в гугъл, аз, жена ми и още 5-6 човека съм пратил там....всички сме доволни. :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Яну 2015, 20:14

Rainbow написа:Да попитам има ли смисъл да си поръчам режим и програма от тук например -> Кирил Танев (или някой друг препоръчан)?

В момента тренирам по тази програма -> Мъничко маса за работещия човек

Преди съм тренирал и по други (2-3-4) програми, като целта ми е повече мускулна маса. В момента съм 195см, 86кг, но ми се иска да се продължи до към 100кг поне.

Пробвал съм протеини и гейнъри и честно казано доволен съм бил само от ON Serious Mass.

Та пак да попитам има ли смисъл от тези режими (с готвенето ме няма, та трудно ще спазвам по нестандартен режим) или да си продължа по тази програма поне за сега (от 2 месеца съм на нея и съм сравнително доволен).

П.С.: Харесах си и обмислям да го пробвам за 1 месец и този стак -> MP Get Swole Stack

Забравих да спомена, че имам 3 години опит във фитнеса, не супер зарибено де, но от тогава имам едни 15+ кг отгоре, че бях доста по-слаб :mhihi:

Ако не спреш да се тъпчеш с пудра захар (типичните гейнери) скоро ще натрупаш мас по корема, която МНОГО трудно после ще свалиш, особено ако искаш да я свалиш без да спадаш мускулна маса :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 05 Яну 2015, 14:34

Веселин|Василев написа:
Rainbow написа:.

Любомир Иванов...потърси го в гугъл, аз, жена ми и още 5-6 човека съм пратил там....всички сме доволни. :)

Мерси, гледам и на други места се споменава в нет-а, май това ще е човека.

acho.rs написа:Ако не спреш да се тъпчеш с пудра захар (типичните гейнери) скоро ще натрупаш мас по корема, която МНОГО трудно после ще свалиш, особено ако искаш да я свалиш без да спадаш мускулна маса :idea:

Аз 2 опаковки съм вземал от гейнъра и 2 протеин принципно (преди около година), но може би вярно ще премахнем гейнърите от списъка :)

А бтв този стак, който пуснах няма гейнър в него, състои се от -> протеин, аминокиселини, азотен буустери, витамини, BCAA и една възстановяващ за през нощта :)
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Яну 2015, 15:48

Аз лично бих заменил всичкото това с един креатин, а разликата в парите бих дал за по-хубава храна. :dunno: А гореспоменавания гейнър... точно от него качих брутално мазно. Колкото см на гръдна обиколка, толкова и на талията :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 05 Яну 2015, 17:24

Направо го потърси Кирил Танев и той ще ти направи и тренировките и хранене и суплементирането, няма какво да се тормозиш сам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 08 Яну 2015, 3:01

Колеги, мисля че дойде време да си взема протеин :mhihi:
Колебая се между два:
BSN Syntha-6 или Optimum nutrition Gold Standard 100% whey
Кой ще ми препоръчате с оглед на качеството(не на цената, която е приблизително еднаква)
Поздрави! :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Яну 2015, 8:43

Gold Standard е по чист и по качествен протеин.
Syntha-6 е малко надценяван, и евентуалната мускулна маса от него ще е по груба, почти като от хубав гейнер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 08 Яну 2015, 13:36

Аз по-добър от Голд стандарта не съм пил, а съм пил почти всички марки и видове на пазара. Сега отскоро си взимам на Myprotein - Impact Whey Protein на много изгодна цена и да Ви кажа съм доволен и от него. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Яну 2015, 20:35

r19 написа:Колеги, мисля че дойде време да си взема протеин :mhihi:
Колебая се между два:
BSN Syntha-6 или Optimum nutrition Gold Standard 100% whey
Кой ще ми препоръчате с оглед на качеството(не на цената, която е приблизително еднаква)
Поздрави! :bchug:

Прочети състава де ! Или говориш за протеина на БСН ? Синта 6 се казва така защо има 6 вида протеин като най-важния - суроватъчния е в най-малки дози. Въглехидратите са точно 50% от състава, което го прави добър гейнер но не и протеин :idea: На мен ми изпадна на 70лв кутията и си взех синта - пия сутрин по 40 грама на гладно , да не прахосвам качествения суроватъчен изолат.

А бтв този стак, който пуснах няма гейнър в него, състои се от -> протеин, аминокиселини, азотен буустери, витамини, BCAA и една възстановяващ за през нощта :)

Скъпичко излиза - ако имаш ресурс давай, ако не - един хубав протеин + бустер за преди тренировка (в него си има креатин) и по-качествена храна - месо+риба,яйца,мляко и (качествени) сирена/кашкавали/масло, мед,ядки,плодове . Когато изключиш полуфабрикатите, бързата храна и сладки изделия няма да усетиш разлика в цената на храната, а скока в качеството ще е брутален .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 08 Яну 2015, 22:44

Ами да кажем, че може да се отдели ресурса поне за 1 месец да се пробва, няма да е фатално. За храната съм на 100% съгласен с теб, като поне за това смятам, че се храня добре. Сладко никога не съм ял много (1-2 кит-ката на месец), като бонус спрях и газираното и соковете изцяло (само вода, фреш, чай и уиски :mhihi: ).

Ядки сурови - главно бадем и индийско кашу, плодове, варени картофи и ориз, и пържоли (предимно пилешки) на скара. Пърженото също съм го ограничил до нива от 1-2 пъти в месеца. И кашкавал предимно + кисело мляко.

А полуфабрикати и т.н. junk food също не ме блазни и даже се чудя на хората даващи 5-10 лева за "менюта" (реално един скапан сандвич с картофи и газирано), като за тези пари си вземаш едно основно в ресторант без грижи (за мен бързата храна е популярна на запад, защото е евтина и се хранят главно социално слабите с нея, но тук в България вярно не го разбирам...).
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 09 Яну 2015, 0:19

Ами аз съм им прочел съставите и на двата протеина.
Просто чуденката ми беше понеже ми е доста бърз метаболизъма и ми куцат малко храненията.
Та затова се замислих дали да не взема синтата(заради въглехидратите) :dunno:
Като цяло кой е най-хубавия протеин като съотношение цена/качество на нашия пазар?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Яну 2015, 6:47

Точно тези въглехидрати не ти трябват, по-добре си носи няколко сварени яйца, ще ти излиза и по-евтино ;) Като искаш въглехидрати - грах, нахут, леща. Има ги в малки консерви, много удобни за носене и отваряне, но не купувай вносни, че ги тъпчат с нишесте. Като цяло, за да се види ефекта от храна, трябва време. Ако е бърз метаболизма се усеща по-бързо, но при мен например промените отнемат време, само паласки се трупат бързо.

За протеините - Сила.бг упорито разказват как Оптимум са почнали да тъпчат соев протеин в голд стандарта, не знам дали е вярно. Ако приемем, че написаното на етикетите е вярно, голд стандарт си остава оптимално съчетание цена-качество. Изпих една опакова Евърбилд, който е на доста добра цена и не ми се отрази зле, но не мога да го похваля с нещо конкретно. За начинаещ и любителски трениращ не мисля, че физически може да се усети разлика, поне не за кратко време. Е, ако е бъкан с боклуци и почне да те боли стомаха или да трупаш паласки - ясно. Но иначе не е от най-реактивните добавки, че да сравняваш конкретен ефект от 2 седмици употреба.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 09 Яну 2015, 11:02

витамин ц колко и от кой продукт приемате

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Яну 2015, 11:45

Leon написа:Сила.бг упорито разказват как Оптимум

За протеина не знам, но последния път като пих креатин... нищо общо с каквото беше преди. А на оптимум сигурно 5 опаковки креатин съм изпил :dunno: Аз разбрах, че вече ги правели в Турция просто :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 09 Яну 2015, 11:54

И аз да попитам някой имал ли е допир с продуктите на Muscletech, и по точно гейнъра Mass tech

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата