Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Евтини горива за празниците

Мнение от dimodi » 05 Яну 2015, 17:38

1,93 за литър дизел днес на прословутата зелена Рила Ойл в Стара Загора срещу Метро. Бензиностанцията изглежда съвсем прилично и няма нищо общо с тази от постнатата преди няколко страници снимка. Освен това научих, че ги имало и в Хасково и още някъде в региона т.е. са нещо като верига :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E39 530D M sport
Мечтае да кара: много безавариини километри

Мнение от Методи_Методиев » 05 Яну 2015, 18:45

На мен днес спада на цените на горивата ми се видя имагинерен. Заредих на Шела на Ляпчев, Нитро Дизел (:conf:) до горе... по борд ми оставаха 23+ литра, заредиха ми 52+ литра... някаси ми се струва, че намалените цени си ги избиват друго яче :bang: . Аз за себе си знам, че там повече няма да зареждам... ама на тях им е през...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Яну 2015, 19:20

А дано и в Пловдив да се появят.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Яну 2015, 20:03

dimodi написа:1,93 за литър дизел днес на прословутата зелена Рила Ойл в Стара Загора срещу Метро. Бензиностанцията изглежда съвсем прилично и няма нищо общо с тази от постнатата преди няколко страници снимка. Освен това научих, че ги имало и в Хасково и още някъде в региона т.е. са нещо като верига :mhihi:

Преди Правец на магистралата, на една от шано бензиностанциите, вчера дизела беше 1.89 :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Яну 2015, 20:06

Аз си го обяснявам заради многото почивни дни. Още не могат да влязат в ритъм. Утре очаквам. Не може ОМВ да е свалил цените а другите да си траят. Лукойл е по-тежък, но и той ще свали. От рила ойл имам някакви впечатления, но ще ги запазя за себе си. Общо взето те продават на едрови цени, не знам какво искат да постигнат, но определено имат някаква цел, постигането на която не финансират от бензиностанциите си

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 05 Яну 2015, 20:14

[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз си го обяснявам заради многото почивни дни. Още не могат да влязат в ритъм. Утре очаквам. Не може ОМВ да е свалил цените а другите да си траят. Лукойл е по-тежък, но и той ще свали. От рила ойл имам някакви впечатления, но ще ги запазя за себе си. Общо взето те продават на едрови цени, не знам какво искат да постигнат, но определено имат някаква цел, постигането на която не финансират от бензиностанциите си

Впечатления от качеството на горивата на Рила ойл имаш ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 05 Яну 2015, 20:20

© написа:Аз си го обяснявам заради многото почивни дни. Още не могат да влязат в ритъм. Утре очаквам. Не може ОМВ да е свалил цените а другите да си траят. Лукойл е по-тежък, но и той ще свали. От рила ойл имам някакви впечатления, но ще ги запазя за себе си. Общо взето те продават на едрови цени, не знам какво искат да постигнат, но определено имат някаква цел, постигането на която не финансират от бензиностанциите си

Слави днес зареждах на ОМВ няма промяна в цените им заредих на 2.26лв макс моушън ,а обикновения дизел си беше пак на 2,06лв газ0,99лв и т.н
а на Лукойл си беше на 2,09 нафтата
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 05 Яну 2015, 21:12

Преди да постна линка искам да кажа, че нямам нищо общо със сайта или собствениците му. Просто е удобен за следене на цените на горивата в различните бензиностанции. Има и мобилно приложение.

http://caralyze.bg/fuels/dnes

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Яну 2015, 21:38

Интересно, ако го обновяват на време ще е хубаво.
Иначе впечатления от качеството на Рила като шофьор нямам

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 05 Яну 2015, 21:48

Точно това, че се обновява ежедневно ми харесва в него.

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Яну 2015, 23:20

Жалко, че е само за андроид. Ако има подобно за iOS би било идеално

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Яну 2015, 8:34

Аз ползвам Fuelo. Много е удобно, показвай най-близките бензиностанции, най-ниските цени и се обновява постоянно, даже излиза съобщение при промяна на цената на предпочитаното гориво в близките бензиностанции. И то е само за андроид.

http://fuelo.net/gasstations
https://play.google.com/store/apps/deta ... elo.mobile

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Яну 2015, 13:31

Brent-a се търгува вече за 50 долара(юни беше 120 долара), а Лукойл Бургас държат котвата на 2.20 лв. за литър обикновен 95 към 6 януари 13 часа :evil: :evil: :evil:
Поне вече картела се разпадна малко. ОМВ стабилно са с 10 ст. по-ниски цени на бензин 95 и над 30 ст. по-ниски цени на високооктанов от Лукойл.
Шел и Еко и те вече с по-ниски цени на бензин от Лукойл с 5-6 ст. за 95 октана.

И тези 10 ст. по-ниски цени на Омв и 5 ст. на ШЕЛ и Еко са за всички големи градове...
- в малките градчета и Ст.Загора е фрапантна разликата между Лукойл и малките. В Стара Загора - Враца не знам някой въобще стъпва в скъпия Лукойл?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 06 Яну 2015, 14:02

Демирев написа:Поне вече картела се разпадна малко. ОМВ стабилно са с 10 ст. по-ниски цени на бензин 95 и над 30 ст. по-ниски цени на високооктанов от Лукойл.
Шел и Еко и те вече с по-ниски цени на бензин от Лукойл с 5-6 ст. за 95 октана.

Нищо не се е разпаднало, лукойла имат 5% надолу промоция без карта, което ти прави крайна цена 2.09 на литър, която по някаква изключителна случайност е равна на цената на ОМВ за литър.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 06 Яну 2015, 14:08

http://utroruse.com/article/338683/
Още трябва даже, какво се стискат :bang:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата