Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Bavarcho написа:Демирев написа:318и до 2001г. 118 к.с. ги имаш чак на 5500 об....няма и 180 нм. - уникално флегматичен мотор!!!
Астри...Фокуси...А 3 - ки 1.6 105-110-114 коня те дърпат по над 15 метра!
Търси 320-323
айде пак се почна....
М43Б19 е много по-приятен мотор за каране градско от един М52Б20. А от светофар до светофар в трафика дали ще си с М54Б30 или М43Б19 все тая.
Aбсолютно съглсен съм с Bavarcho!
- cyber4o1912
- Потребител
-
- Кара: Е46 328i
- Мечтае да кара: М3 Е46
- Детайли за колата: Семейно седанче... :)
fancooler написа:Bavarcho написа:Демирев написа:318и до 2001г. 118 к.с. ги имаш чак на 5500 об....няма и 180 нм. - уникално флегматичен мотор!!!
Астри...Фокуси...А 3 - ки 1.6 105-110-114 коня те дърпат по над 15 метра!
Търси 320-323
айде пак се почна....
М43Б19 е много по-приятен мотор за каране градско от един М52Б20. А от светофар до светофар в трафика дали ще си с М54Б30 или М43Б19 все тая.
Aбсолютно съглсен съм с Bavarcho!
Ако има значение дали ще те дърпат Астри Фокуси и А3-ки по светофарите си вземи нещо 2.5+ Ако не ти пука кой ще те дърпа по светофарите, си вземи каквото си искаш... Двигателя е здрав като цяло

..Bayerische Motoren Werke..

Колеги гледаме една е46 за един приятел, но не сме наясно какви са тези две джаджи?
P.s. скапания таблет я качва настрани

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Едното ми прилича на печка а другото май е горивния филтър и охлаждането на обратната нафта.
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Vinchenzo написа:Колеги гледаме една е46 за един приятел, но не сме наясно какви са тези две джаджи?
и аз така мисля печка и горивния филтър , той е елемент отвива се и се вади
На моята не е там горивният филтър, явно имат няква разлика заради печката.

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Vinchenzo написа:На моята не е там горивният филтър, явно имат няква разлика заради печката.
Не е заради печката а май е от годината на производство.При 184 коня най-често е така а при 204 филтъра е някъде под колата.
- Deurond
- Потребител
-
- Кара: E92 330d
- Мечтае да кара: BMW M850i
Колкото повече чета из форума толкова повече се разколебавам относно избора си на е46. Някой от вас има ли 320д, че да сподели дали е доволен. Едни я хвалят, други я анатемосват. Не знам какво да мисля вече.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
drago_pavlov написа:Някой има ли преки впечатления (оглед "на живо") от тази:
http://www.mobile.bg/11418403582814787
Благодаря предварително и весело посрещане на новата година!
Няма ли хора от Враца, които да са виждали въпросната кола?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Само,като видиш какъв е акумулатора и трябва да ти е ясно за какво става дума и колко е вярно всичко написано 

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
ivanofff написа:Само,като видиш какъв е акумулатора и трябва да ти е ясно за какво става дума и колко е вярно всичко написано
Кво му е на акумулатора?
Като единствен производител на акумулатори в Австрия, BANNER е един от международно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на известни автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Aston Martin, Chrysler, Porsche, Mercedes и др.
- cyber4o1912
- Потребител
-
- Кара: Е46 328i
- Мечтае да кара: М3 Е46
- Детайли за колата: Семейно седанче... :)
drago_pavlov написа:drago_pavlov написа:Някой има ли преки впечатления (оглед "на живо") от тази:
http://www.mobile.bg/11418403582814787
Благодаря предварително и весело посрещане на новата година!
Няма ли хора от Враца, които да са виждали въпросната кола?
Най-вероятно е била с десен волан, поискай му вина, но на 90% мисля,че е такова положението.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
cyber4o1912 написа:Най-вероятно е била с десен волан, поискай му вина, но на 90% мисля,че е такова положението.
X с десен волан няма, та в този ред ма мисли със сигурност не е обръщана

- chudomir
- Потребител
-
- Кара: Е46 330xd Full M-pack
- Мечтае да кара: Всяко едно М
Здравейте колеги. "НОВ" съм в този форум /макар и регистрацията ми да е отдавна/, но винаги съм бил привърженик на марката. След някои перипетии, най-накрая съм решил да си купя колата която отдавна искам. А тя е, Е46 комби/по лични причини купето отпадна и трябва да се насоча към комби, а и ми е по-полезно за къмпинг и екскурзии/. Та, чета из форума от 2 седмици темите. Колата за мен е 330Xd/330Xi и няма смисъл някой да ме разубеждава. Наясно съм с разходите и т.н. С предимствата и "недостатъците" на 4х4. Искам да Ви помоля за мнение за ето тази кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11411226174201879&slink=8h344s
Дали някой я е виждал на живо и тем подобни. Ако има някой колега от форума от Ловеч, дали би могъл да отскочи да я види наживо, че да бия пътя от Стара Загора до Ловеч за оглед, не ми допада.
Прерових цялата тема/последната III - та част ), но невидях тази специално да е обсъждана. Това е единствената кола, която има всички екстри които са моя критерий за покупка на кола/Рекаро с подгрев, памет и надуване, шибидах, М-пакет и т.н./. И на 330Xi съм съгласен, но невиждам такава в обявите.Та може ли 2/3 мнения за колицата, на мен ми изглежда читава. Но все пак несъм просветен в темата/БМВ/ та да намирам разлики и кусури на дадена кола.
Благодаря предварително и моля модераторите, ако е нужно да преместят темата в друг раздел или, ако я има вече, да я премахнат.
Поздрави
Дали някой я е виждал на живо и тем подобни. Ако има някой колега от форума от Ловеч, дали би могъл да отскочи да я види наживо, че да бия пътя от Стара Загора до Ловеч за оглед, не ми допада.
Прерових цялата тема/последната III - та част ), но невидях тази специално да е обсъждана. Това е единствената кола, която има всички екстри които са моя критерий за покупка на кола/Рекаро с подгрев, памет и надуване, шибидах, М-пакет и т.н./. И на 330Xi съм съгласен, но невиждам такава в обявите.Та може ли 2/3 мнения за колицата, на мен ми изглежда читава. Но все пак несъм просветен в темата/БМВ/ та да намирам разлики и кусури на дадена кола.
Благодаря предварително и моля модераторите, ако е нужно да преместят темата в друг раздел или, ако я има вече, да я премахнат.
Поздрави